ПЛЕВЕН - 118

• 26 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
За този, да.

# 466
Сакри е уникум, за нея е обичайно да има разплакващи постове в тоя форум
Скоро не съм я засичала
Препоръчайте ми филм, че ще се гръмна, в ПМС съм и нищо не ми е интересно, Марто и Яна са на Радишево, Ели спи, у форума никой
Сега изтеглих един, който сигурно ще съжалявам, че съм гледала, но ще се доверя на Пешко - Revolutionary Road

# 467
Изтегли си "Подмяната" с Анджелина Джоли ако не си го гледала - http://avtora.com/reviews/rewiuta/podmyanata_changeling_

# 468
Дикси, ние с Тина ходим в Северняшкия - в групата за любители  Mr. Green  Заповядай  Hug  всеки ден без празничните от 17,30

# 469
Дикси, ние с Тина ходим в Северняшкия - в групата за любители  Mr. Green  Заповядай  Hug  всеки ден без празничните от 17,30

И Пешко е с нас   Hug

# 470
Здравейте и от нас....

що така няма никой в темичката....))

Калина нощес ме побърка, голямо въртене, голямо чудо на спалнята, сега цялата съм схваната. ((

# 471
  • плевен
Здравейте момичета.
Аз днес празнувам на работа Grinning
Времето е супер и се чудя после къде да водим Марио.Мислех си за зоологическата в Ловеч ,но не знам дали работи.

# 472
Здравейте и от мен!

Кари се разболя, цяла нощ изгоря от температура горката. Почти не сме спали, нито тя, нито аз. Постоянно се събуждаше и плачеше нощес. Явно няма да мине бързо, защото е и със силна хрема, абе зле си е детето. Но поне сутринта си имаше апетит и чайчето си изпи цялото. Сега е добре, освен силната хрема. Дано тази нощ ни е по-лека. Praynig Аз се надявах на шарка, защото доста се беше зачервила на места, но уви, не е, явно си е някакъв вирус или грип.

Хубав ден на всички  Simple Smile

# 473
Tess, дано бързо се оправя Кари, на лекар водихте ли я?
Да не направи някоя от гадните херпангини...

# 474
Мирама, не съм засега, ако и тази нощ е зле, утре сутрин сме на лекар. Баща й беше болен от 24 часов грип, гаранция от него го е хванала. На него му размина бързо, затова изчаквам да видя как ще е довечера. Не кашля и няма други обезпокоителни признаци освен хремата. Но ако и тази нощ е зле, значи почти сигурно ще сме за антибиотик, като си я познавам. Confused

# 475
ТЕС- явно е вирус ,защото ЛОРКА и тя е с хрема,РАЯ на сестра ми и тя ,но те са без температура за сега дано и не вдигат.От тук нататък това се очаква почва студеното и гриповете и болестите започват.Дано поне лошите ни прескачат.

# 476
  • Плевен
Тес и Михаела от вчера е с температура. Дно се размине само с нея, но ще видим.

# 477
За сега Лорка е на село при баба си ,но следобяд трябва да си доиде ,защото мисля утре дая пратя на градина инезная как ще я опазим да не ходи при бебето (ТЕДИ)

# 478
Тесс, дано се оправи бързо
Пешко преди малко ми каза, че на Радост от повече от 6 месеца не са давали вече антибиотик, завели я при някаква УНГ - Цветкова, която работи и с хомеопатия и от тогава детето е добре и кара по-леко нещата
Преди беше с постоянни ангини
С Грета наскоро си говорихме, че вече и не ги лекуваме децата - с лечение или без - пак по един и същ начин протичат болестите
На Елена само давам нурофен, ако температурата е много висока и  е нощем, иначе не я свалям, но и тя от пролетта не е имала проблеми
Мисълта ми е, че може да пробвате разни други варианти, ако не се доверяваш на хомеопатия може да пробваш да посетиш фитотерапевт, който да и направи индивидуална програма, така че да се закрепи и по-леко да кара болестите
Аз самата до хомеопатия не съм прибягвала, билкови чайове пием всеки ден с мед, може това малко да помага, не знам

# 479
  • София
Моите деца в края на миналата седмица изкараха един еднодневен вирус,който при Бубка премина с еднократно повръщане и един ден сополи,при Мими само с един ден сополи.Още в момента,в който усетих хремата,започнах с капките от клеева тинктура и мисля,че те пресякоха нещата овреме.Освен това аз съм си направила студен сироп от малини,тоест без варене.Малините смъкват температурата,може да е сироп или компот от тях,в аптеките продават изсушени листа от малини.
На мен сега проблема или по точно страха ми ,произтича от факта,че ще прекарваме доста от времето в градския транспорт.Там върлува какво ли не Rolling Eyes.Та дано и тази зима минем без АБ.
Темата за душите я чета често,доста отдавна бях пускала и тук линк към нея,много полезни неща има.

Общи условия

Активация на акаунт