ПЛЕВЕН - 118

• 26 851
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
До сега има ли ли сме температура без антибиотик не сме минавали спецялно ние,затова някои път и сама си го искам ,защото зная че с друго нищо няма да и мине.

# 481
Ей, аз ще й дам компот от малини, може да е варен, но пак да свърши работа!

# 482
  • София
Ей, аз ще й дам компот от малини, може да е варен, но пак да свърши работа!
PeaceДай и,би трябвало да свърши работа,но при всички случаи няма да навреди.
Тесс,ето какво пише доктор Михайлов в друг форум
ТРИЦВЕТНА ТЕМЕНУГА или ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА или МАЛИНОВИ ЛИСТА:
-2 суп. лъжици от избраната билка се запарват 10 мин. в 1/2 л вода, добре е чаят да се пие топъл. По 40- 70 г, колкото поеме.

# 483
Охх, много болни дечица, дано се разминат само с температурата...

ДеЩо, понякога традиционната медицина помага повече (имам предвид бабините лекове), отколкото сегашното даване нон стоп на антибиотици и др. подобни. Дори по БТВ в един репортаж даваха за гриповете и че вече вируса е резистентен към огромна част от антибиотиците и лекарствата, които дават уж да го лекуват.

# 484
Кари досега е пила веднъж антибиотик - беше с пневмония. Моите деца и двете вдигат 40 гр. температура за нула време, но задържат ли я, почти сигурно е, че е нещо сериозно за съжаление. Дано размине.

# 485
  • Плевен
Аз вече втора година събирам и суша малинови листа за да си имаме у нас. Освен температуропонижаващи има и други полезни свойства.
Когато Траяна е с темпераура й го давам по цял ден вместо вода. Противовъзплителен и потогонен - пак за смъкване на температурата е и отварата от сминдух - в 200 мл вода се вари 5 мин. 1ч.л. сминдух.
Тери от вчера има някакви секрети от долната част на нослето (към гърлото ) и ми обясняваше, че има храчки. но веднага й направих капките с клеева тинктура и се надявам да сме пресекли процеса.
Tess дай й поне Осцилококцинум - противовирусен е .
Дано скоро отминат тези болести.

# 486
Ауу, Нади, много е готин този комплект. От къде се сдоби с него, от БГ ли?
Поръчах си го по една майка от форума миналото лято. Ама как попаднах на него нямам спомен. А тук какви неща има направо ми останаха очите http://www.zmeeborets.com/?page_id=2&record_id=1  .

Нади-миши аз ходих до магазина им в София. Настина има невероятни нещо, но направо са се самозабравили от към цена.За една силиконова фигурка на мече ми искаха 60 лв, останалите са на същата цена. ooooh!

# 487
Преди малко се върнахме от детска клиника, че на Митко пак му правиха Урбазон, че е в "лек", според тях, пристъп. Tired Дано да са прави, макар на мен да не ми изглежда много розово положението му.
Ей го на, 2 седмици градина и пристъпите пак ни споходиха. Уфффффф.....не знам. Не е подходящо това дете за детско заведение и това си е.
Ще потърпя още известно време, да видя дали едно лекарство, което приема ежедневно от агуст, все пак ще окаже ефект Казват, че трябвало поне 3 месеца да го пие  и тогава да има резултат. Ако не става не знам. Не ми се иска да не ходи на градина. Трябват с контакти с деца и учителки  Sad
За капак ни спряха полицаи. Аз естествено кьорав документ, само ключовете на колата бях си взела  Crazy
Викам им "Как пък ме нацелихте сега баш мен да спрете?".
Те пък разбрани излязоха и ми направиха само проба за алкохол и ме пуснаха  Crazy

# 488
Скорошно оздравяване на Митаче  Hug
Бужака го пратих сега, с пазарлъци, естествено. Да го видим колко ще се задържи здрав, все пак изкара почти 2 седмици на градина и тогава падна в боя  Sick Кога ще дойде момента, в който израстват периода с болестите? Чакам  Whistling

# 489
Добро утро!
И Хриси кашля и е сополива ooooh!. До преди няма седмица беше на лекарства,днес пак ще ходя при личната.Незнам от къде ги намира тия вируси...И дали не е от тия пусти зъби,дето нещат да се покажат.
Листата от малини само за Т ли са?
И какво имуностимулиращо мога да й давам?
Предния път й бяха предписали Виброцил,ама мнооого трудно подейства,ще й взема днес Коларгол,че той й действа експресно Praynig
За капак на всичко и ние с баща й сме се разподсмърчали #Crazy
Дикси,браво на ченгетата,че не са се заяли Peace

# 490
  • Плевен
Музе внимавай с капките за нос. Дългото им използване действа зле на лигавицата на носа и може вместо да помогне , да навреди. Направи й отвара от лайка и сложи малко мед , разбъркай и капи от време навреме (ако не е алергична към пчелни продукти ).

И Траяна тръгна с рев на градина, баща й я заведе, че с мен положението е по-трудно. Според учителките се адаптира много добре.

# 491
Препоръчайте ми термометър,защото ми се струва,че моя не работи.Дигитален е,но показва,че Хриси има 36Т,като й я меря в дупето,а в същото време ми се струва топла.
Направи й отвара от лайка и сложи малко мед , разбъркай и капи от време навреме (ако не е алергична към пчелни продукти ).

Ще й направя Peace.Мед яде за сефте на кръщенето си  с питката,но й нямаше нищо Thinking

# 492
Добро утро от мен. )))

Охх, Калина нощес пак ни спа по главите, а днес скочи в 8.30ч....(((

Дикси, дано да се оправя Митко бързо, много кофти с тези пристъпи.
Като не му понася градината пък мисля че не трябва да го мъчиш за сметка на здравето....контакти винаги ще има, не е задължително да са с 20-30деца на куп.

Муза, моят съвет също е да капеш лайка, от продължителното използване на капки за нос може да направи страхотна алергия, внимавай с тях.
Всеки термометър дава леко отклонение, и 10да си купиш ще показват различно. Аз меря под мишничката, още в неонатологията така и я мериха, казаха че няма смисъл в дупето и ме посъветваха само така.

# 493
Дикси, много гадно! Дано всичко да се оправи и да нямате проблеми с ДГ!

Музе, аз от моя скромен опит знам, че хремата минава с капки за 1 седмица, а без капки за 7 дни! Laughing Хич не му капя. Пробвай със сребърна вода (от аптеката 3лв), капвай в носа. Абсолютно безвредна е, а е и имуностимулатор.
От вчера съм с ужасна прическа! Реших да направя пълна промяна и сега съм като гъба! Къса и на черта! ooooh!

# 494
  • Плевен
Дикси стискам палци да му подейства терапията на Митко. А как е сега?

AniDani дай снимка да те видим Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт