ПЛЕВЕН - 118

• 26 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Дикси,бързо да се оправя Митко  Hug

И аз съм доволна от капките с лайка-точната рецепта на д-р Михайлов е 1с.л.цвят от лайка+100мл вода+1ч.л.мед-вари се докато остане наполовина и се прецежда.
Капките с клеева тинктура и сребърна вода също пресичат добре хремата/10 мл сребърна вода+4-5 капки клеева тинктура/.
Симона ходи 5 дена на ясла и започнаха сополи.Държах я 5 дни вкъщи,успях да спра хремата с горните 2 вида капки и хомеопатични и като я пуснах след 2 дни-пак сополи  ooooh! Тази седмица няма да я пускам,защото има едни зелени сополи,които текат постоянно.В групата от 10 деца,6 бяха болни,но освен сополи имат и температура,кашлица-казали са им вирусна инфекция.Е как да я опазя здрава  Confused Няма контрол на болни и здрави деца-всичките ги е заразило едно,което са го оставили да ходи с кашлица 4-5 дни вместо да си го гледат вкъщи родителите.

# 496
Аз имам 3 дигитални, и трите мерят с отклонение, но съм си ги сверила с живачен и на всеки съм написала с колко +/- мери.

Етота, аз съм пропуснала, да не вярваш, че Симона е на ясла вече. Дано боледува рядко  Peace

От вчера съм с ужасна прическа! Реших да направя пълна промяна и сега съм като гъба! Къса и на черта! ooooh!
Дай да те видим как изглеждаш като гъба  Laughing

# 497
  • Плевен
Кога ще дойде момента, в който израстват периода с болестите? Чакам  Whistling
От много места съм чувала, че е след четвъртата година.
Дикси, дано подейства това, което даваш за три месеца. Милото детенце, измъчи се и то.

# 498
Кога ще дойде момента, в който израстват периода с болестите? Чакам  Whistling
А при Вики как е? Той нали боледуваше доста, сега намаляха ли разболяванията му?

Вуйна ми е сестра в детска градина, тя все ми казва,ч е като мине и 1 група на градината  няма да е така. Силно се надявам.
Аз му давам хомеопатични разни, уж превантивно, разни и муностимулатори, яде много плодове, пие сокове и не, пак го обръща на ангина всичко. Вече се чудя дали да махаме сливиците  Thinking

# 499
Дикси, бързо да се оправя Митаче  Hug
Тес, как е Кари?
Оф, аман от тези болести. И на Ники още на третия ден, откакто тръгна на градина му текнаха едни сополи. А цяло лято не е имал. Започнах го с Коризалия и нещата се стопираха, да видим до кога. Иначе и аз капя сребърна вода. С нея мия и очичките му всяка вечер, че много често ми прави конюктивити. Отделно давам и клеева тинктура. А преди години тези капки с лайка и мед един доктор УНГ в Бургас ми каза да ги правя на Теди. Добре и действаха.

# 500
 при Никола нещата се стабилизираха около 4-тата година. Докато беше на ясла бяхме в режим 3 дни на ясла-3 седмици в къщи болни.  ooooh!   Сега се разболява по рядко, въпреки че в момента леко понакашля, ама нали е бил 5 дни на градина  Rolling Eyes

# 501
Ерота, аз съм пропуснала, да не вярваш, че Симона е на ясла вече. Дано боледува рядко  Peace
Ох,дано   Praynig
Пожелавам  на всички дечица да боледуват рядко.

Това ми звучи леко притеснително,че до четвъртата година няма отърваване от болести.
Като гледам децата на мои познати,общо взето схемата е 4-5 дни на градина и после 1 седмица вкъщи.

# 502
Кога ще дойде момента, в който израстват периода с болестите? Чакам  Whistling
А при Вики как е? Той нали боледуваше доста, сега намаляха ли разболяванията му?

Вуйна ми е сестра в детска градина, тя все ми казва,ч е като мине и 1 група на градината  няма да е така. Силно се надявам.
Аз му давам хомеопатични разни, уж превантивно, разни и муностимулатори, яде много плодове, пие сокове и не, пак го обръща на ангина всичко. Вече се чудя дали да махаме сливиците  Thinking
Ами индивидуално е. Аня ми се закрепи стабилно чак като стана първи клас. Вечно бяхме абонирани за какво ли не като вирус. Е най-активно две седмици в детска, две у нас беше първите две години. Иначе голямо влачене падна по доктори и УНГ и алерголог и хомеопат, отделно детските няколко на брой, обаче не дадох да и махат сливиците. Много обичат да препоръчват тая интервенция, а всъщност на всеки човек му се подува третата сливица, а в природата на човека няма нищо излишно измислено. Когато се намери точната причина за проблемите със сливиците нещата се уравновесяват.
Дикси щом имате алергични проблеми нещата винаги не са розови. Единият шанс е да ги отрасте, а другият другият не винаги е с еднозначно решение. Би трябвало в детската да е чисто, да се чуди човек кое го активира в такива пристъпи там. Хич не е работата за съветване, но защо не пробваш и други методи освен традиционните?
От де я взимате тая клеева тинктура?
Музе тя не е ли голяма за мерене на температурата в дупето? Що го мъчиш детето?
Ани_Дани навици са това и аз много се разстройвам като сменя рязко визията в косите и за това си го позволявам веднъж на десет години, та да се нарева като хората. Когато ходя на фризьор особено ако не ме познава го предупреждавам, че съм чувствителна по темата и да не рискува с мойте пристъпи на невроза.  Laughing Laughing Laughing

# 503
Здравейте и от мен. Често ви чета, но все не успявам да пиша. Гледам, че доста дечица са болни и затова искам да ви дам линк към мнението на доктор Birdie, който пише в Зачатие, и за мен е бил и ще бъде доста полезен. Прочетете го http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39249.msg621709#msg621709

# 504
  • Плевен
Атракция, да чукам на дърво, но от миналата година се е позакрепил и понякога съм плащала пълна месечна такса в градината.

# 505
и ние сме с хрема, но видях една врата и един прозорец отворени днес в групата, та и течение си става явно, а и са го преместили на легло под прозореца, при положение че има празни легла на други места, и рекох да го преместят от там, че май сме най-малки в групата и най-сополиви. а досега само един път е пил антибиотик и се надявам да не е скоро втория път. иначе давам стодал при кашлица, коризалия и осцилококцинум при хрема и отделно редовно му давам респивакс. сега ни е първия месечен прием. настъхвам като ви чета какво ме чака от тия болести... пу-пу-пу ooooh!

# 506
Номадка,така е свикнала,незнам как иначе мога да й измеря Т,при условие,че по 15мин се гоним всеки път като й слагам памперса+седенето по голо дупе на гърнето.....
Като изляза следобед ще взема цвят от лайка+тинктурата.Тук имам сребърна вода PeaceСамо ми се ще да чуя поредния бисер на докторката,ще ми се и нещо имуностимулиращо да й давам,а може и ние с баща й да почнем да пием,че само като си помисля ако някой от нас се разболее го хваща й малката и ми става лошо... ooooh!
Цяла зима ще се вайкаме с тия вируси,настръхва ми косата.
Атракцийка,излизахте ли със Свилен вече?
Аз нямам проблеми със смяната на прическата-била съм в ученичските си години и ала Шиниът О'конър,ама не пазя снимки да ви се покажа Blush Mr. Green
АниДани,малкия как ще го приспиваш сега,като ти я няма косата? newsm78
Имаме зъб-щях да забравя-ляв първи резец отгоре Whistling

# 507
Атракцийка,излизахте ли със Свилен вече?
Да, преди малко обиколихме блоковете. Мисля следобед да идем да вземем бати от градина - наблизо е, 20 мин мисля, че  е ок като за начало.

# 508
Здрасти пак и от мен...))))

Муза, защо не пробваш да го обърнеш на игра меренето на температурата под мишничката? Особено с дигитален термометър, показваш и как се мърдат цифричките и е ок. ) На Калина така и я меря. ))

Атракция, днес беше страхотно за разходка, и още е. След обед със сигурност ще е още по-топло, а е и слънчево. ))))) Супер е за в квартала. )))

Гледам, че повечето пишат, че децата 5дни на градина, 2седмици в къщи. Какъв е смисъла тогава да ходят децата на ясла, или градина....така или иначе в повечето време стоят болни в къщи, а ако човек ходи на работа трябва и отпуска или болнични да си взима. Нещо не го разбирам това...

# 509

Гледам, че повечето пишат, че децата 5дни на градина, 2седмици в къщи. Какъв е смисъла тогава да ходят децата на ясла, или градина....така или иначе в повечето време стоят болни в къщи, а ако човек ходи на работа трябва и отпуска или болнични да си взима. Нещо не го разбирам това...

Заради заплатата и раб. място   Wink

Общи условия

Активация на акаунт