На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Както и предполагах Астрал намалиха малко цените Peace

За новия хотел в Кушадасъ,прочетох някой отзиви в един холански форум.
Не особено добри,много вървяне имало.В основната сграда били само някакви лукс стай.Плажът бил малък.
Вечер било скука.От към храна няма много оплаквания.Изброила съм само минусите,да не кажете ,че уплювам хотела.
Но ако някой е бил мин.год.нека и той да сподели.
Цената наистина му е много добра,а и дете до 15 е безплатно.Нещо което не съм срещала до сега в другите хотели.

# 376
Според мен само мненията от септември и октомври трябва да се гледат за този хотел, преди това просто не е бил готов, от там и общия нисък рейтинг  Peace

# 377
кой хотел бихте избрали между Cande Festival 4* и OMER HOLIDAY RESORT - HV1 в Кушадасъ? Става дума само за възрастни, детските забавления не са фактор  Peace

# 378
кой хотел бихте избрали между Cande Festival 4* и OMER HOLIDAY RESORT - HV1 в Кушадасъ? Става дума само за възрастни, детските забавления не са фактор  Peace

Бяхме в Кандето миналото лято,много сме доволни,изкарах ме си страхотно,
ако те интересува по подробно за там пиши на лични  Hug

# 379
  • Varna
Някой знае ли дали ще има чартъри от Варна през май?

# 380
еими-благодаря и аз го видях Карпе Дием с тия цени.Вар4иант ми е,чудя се дали да не рискуваме обслужването и да изберем този съвсем нов хотел има и аквапарк..Анимациите явно ще са кът,ама те нас не ни вълнуват ,децата са по тия неща.  Grinning

ослушвам се и за други дето броят децата до 14г за деца  Peace

# 381
Мимоза, със собствен транспорт ли сте? Ако да, ако искаш пиши ми кои дати ви интересуват и ще видя каква е цената при немските туроператори  Peace

# 382
Мимоза, със собствен транспорт ли сте? Ако да, ако искаш пиши ми кои дати ви интересуват и ще видя каква е цената при немските туроператори  Peace

Много си мила 12-13 юни 7 нощувки поне може и 8-9 собствен транспорт за Кушадасъ  Peace
Аз щях да гледам и твоя линк с немския туроператор май беше,ама имам много работа и все не успявам. 

# 383
  • тук-там
ако може и на мен да пратиш оферта от немците - ако не решиш да я пуснеш направо тук. Praynig

# 384

Много си мила 12-13 юни 7 нощувки поне може и 8-9 собствен транспорт за Кушадасъ  Peace
Аз щях да гледам и твоя линк с немския туроператор май беше,ама имам много работа и все не успявам. 

Carpe Diem Claros, 12.6. - 20.6. 883? в бунгало, с изглед към морето е 978?, а в двойна стая делюкс 998?

Като алтернатива ти предлагам в същия курорт, Özdere, Club Paloma Sultan http://www.palomahotels.com/main.asp?key=0&fr=mn&otel=ozd, пак с аквапарк и по-висок рейтинг.
Същите дати, 1164? във фамилна стая която е 32м2 и има спалня, единично лего и разгъваемо канапе, или 1254? в джуниър суит, който се състои от спалня и отделен хол (със свързаща ги врата) с разгъваемо канапе.

Cactus Paradise Beach Holiday Club http://www.cactushotels.com/ в Гюмюлдюр пак с много висок рейтинг, също с аквапарк, за същите дати (пак за 8 дена), 1053? във фамилна стая с хол и спалня (както в Палома Султан). Само да уточня че аквапарка е на 800м и има безплатен бус до там.

Само да вметна че не работя ни в, ни за тур. агенция, да не си помисли някой че правя реклама или ловя клиенти тук  Crazy Цените са взети от сайт за резервации (вег.де) с който нямам нищо общо   bouquet

# 385
  • София
Ние ще ходиме от 10 Юни (за 10 нощувки) със собствен транспорт за 870 евро в бунгало в Carpe Diem Claros за хотела ни дадоха цени 110 и 118 евро на ден, зависимо от изгледа на стаята.( двама възрастни + дете)

# 386
  • София
Ние ще ходиме от 10 Юни (за 10 нощувки) със собствен транспорт за 870 евро в бунгало в Carpe Diem Claros за хотела ни дадоха цени 110 и 118 евро на ден, зависимо от изгледа на стаята.( двама възрастни + дете)

чрез коя агенция направи резервация

# 387

Хм, 110 евро по 10 нощувки не са ли 1.110 евро?

# 388
  • София
ама 110 и 118 евро са цените на стаите в хотела, а те ще са в бунгало, или аз нещо не схванах

# 389
ама 110 и 118 евро са цените на стаите в хотела, а те ще са в бунгало, или аз нещо не схванах

А да, сигурно е така  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт