На море в Турция - all inclusive, тема 8

• 96 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Има ранни записвания,който всички ние чакаме.Но още не всички фирми са излезли с оферти.
При ранна резервация има отстъпка.Следи темата и ще разбереш кога започват записванията Peace

# 496
  • Germany
Момичета, планираме да отидем за седмица до Анталия с децата първата седмица на юни и се чудим дали ще е ок времето? Температурата на въздуха предполагам ще е добре, но дали ще е топла водата  Rolling Eyes

# 497
Момичета, планираме да отидем за седмица до Анталия с децата първата седмица на юни и се чудим дали ще е ок времето? Температурата на въздуха предполагам ще е добре, но дали ще е топла водата  Rolling Eyes

Морската вода не е особено топла, но естествено е по-приятна отколкото на нашето Черноморие. Водата в басейните е с прекрасна температура - винаги е над 28-29 градуса, а ако улучите по-топло време, може и по-топла да стане.

# 498
  • София
Офертите на "ОнТравел" са излезли,но нещо не ми харесват.... #2gunfire

# 499
Офертите на "ОнТравел" са излезли,но нещо не ми харесват.... #2gunfire

Аз не мога да преценя дали са добри, защото до колкото видях са само за Великден. Иначе миналата година цените, които предлагаха бяха доста добри или поне на хотелите, които представляваха интерес за мен.

mimozata, до колкото помня, вие пътувахте с Он травел, нали? С какъв самолет бяхте и удобни ли бяха часовете?

# 500
Марги, не се отказваш лесно, а?  Laughing  Hug

# 501
Марги, не се отказваш лесно, а?  Laughing  Hug

Сега не се отказвам Blush, но като се роди бебето ще ми дойде акъла в главата /вероятно/. Но това няма да ми пречи да продължавам да съм постоянното присъствие в темата, защото наистина харесвам почивките в Турция, какво ти харесвам, направо съм пристрастена към тях и темата ми е мнооооого приятна. Страхотно е да можеш да попишеш с някого за нещата, които ти доставят удоволствие и ти носят прекрасни емоции. Така се зареждам с настроение. Simple Smile Така че няма отърване от мен. Mr. Green

# 502
Марги има два вида полети ,за нас заради малките-на 3 и 4 гл удобен беше полета в 12,30 ,за да не пристигаме посред нощ и директно в стаята,а да имаме време да починем,разходка.. Grinning Другия беше надвечер,с вечерно настаняване.Не помня часа..
Предната година пак с тях бяхме пътувахме с вечерен полет ама само с големите  Grinning ,но пристигнахме чак за късната вечеря след 22 ч ,хванахме диското и бара  Grinning
Он травел дават някакви оферти и за сдругите месеци,като тръгнеш да избираш и да резервираш ти калкулира ама безумни работи.Пък и дава варианти само ъсс самолет,само в събота...Ще им звъня утре да видя цени.
Засега Татяна даде най-добри цени  Peace
Моите хора пък както се отказаха от Кактус сега напират за него най-много ,че имал страхотен Аквапарк..Ама мен ме плаши пътя.  ooooh! Аз съм раздвоена м/у Аква фентъзи и Карпе Дием...Мислим още.  Peace

# 503
  • София
Ето ранните записвания на "ОнТравел"за Кушадасъ:
http://www.ontravel.bg/?page=tour&instanceID=483&FCID=FC … 66e064fdc7df2f71d
Ето и за Бодрум:
http://www.ontravel.bg/?page=tour&instanceID=481&FCID=FC … 89cb03e26ce59154f

За Анталия няма нищо,поне засега!

# 504
ilianka/ILIANAD /,
имам един тъп въпрос - летищните такси включени ли са в офертите на  "ОнТравел"за Кушадасъ?
  bouquet

# 505
  • София
zigizagi ,не не са включени и не знам даже някоя агенция да ги включва!

# 506
Tака си и мислех, все пак те не знаят колко ще са точно.
Мерси!  bouquet

# 507
Пише, че летищните такси са 63 евро!

# 508
Марги, ние не искаме да се оттървем от теб!  Hug

Ха, Он Травел имат Кущур Клуб, видяхте ли?

Мимоза, има бусче до аквапарка, но май е само 2 пъти на ден или нещо такова  Embarassed

# 509
Марги, ние не искаме да се оттървем от теб!  Hug

Ха, Он Травел имат Кущур Клуб, видяхте ли?

Мимоза, има бусче до аквапарка, но май е само 2 пъти на ден или нещо такова  Embarassed

Това е кофти,щото някой като реши по никое време да си ходи и какво правим....  Thinking Май не сме за там още.Да пораснат дребосъците още..

Общи условия

Активация на акаунт