'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 975
  • 646
  •   1
Отговори
# 435
Голямо благодаря Hug

# 436
# 437
  • София
и..да се похваля- току що си взех от пощата ей това нещо от размянаSimple Smile За сега ми е силен,сладък,много женски и НЕ за мен Mr. Green май ще го пускам за размяна Cry

Аз пък много го харесвам този, колко мл ти е  Blush в случай, че наистина решиш да го размениш?

# 438

Аз пък много го харесвам този, колко мл ти е  Blush в случай, че наистина решиш да го размениш?
100 ml (естествено  Mr. Green ) чисто нов,само пробван от франфрансес е.И ЩЕ го разменям-не е мой,силен ми е,точно както ми действа Адикт и ми горчи леко  Blush

# 439
За чистата отрова ли го взе (не съм котка, мога да си позволя малко любопитство Sunglasses Laughing)

# 440
За чистата отрова ли го взе (не съм котка, мога да си позволя малко любопитство Sunglasses Laughing)
глупости:)))Тя си е в мен още,не я давам лесно  Mr. Green За B*Man на Мюглер го взех  Hug

# 441
# 442
  • София
Ако някой ви попита дали познавате човек, който няма никакви угризения за какво и по колко пари харчи, който е като в абстиненция когато види нещо и го поиска много, който е екстремист в пръскането на всичките си пари по свръхбезотговорен начин...можете спокойно да отговорите (тези от вас, които ме познават), че познавате......!

Така... ох, направо се ядосах на себе си.... Close

Купих си (все едно един парфюм нямам, да ме ожали човек):

Елиън - ясно, него отдавна го искам... La Roue De La Fortune - харесах го вчера в БЗ, много ми харесва... Обаче Идоле го купих даже без да го мириша много, много... Crazy newsm78 - беше последния, запазен, ама момчето като ме видя, че започвам да изпадам в абстиненция, и ми го даде..... Sick Кой знае какъв ми е бил погледа.... ooooh!

Направо ме е страх от себе си.... Blush Thinking

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 18:46 от Noir

# 443
  • виртуално
Имал си бол пари - дал си
Като бях егренка съм си пръскала цялата заплата за 1 ден  Crazy
Не се ядосвай - радвай се на новите придобивки

# 444
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, среща, кога ??? Heart Eyes
Аз да дойда ли? Blush

Поздрави за страхотния аватар с картина на Моне ако не се лъжа  Thinking  Simple Smile

Клод Моне - а на картината е втората му жена с детенцето му (той много ги е рисувал сред природата) в началото на импресионизма, когато картините стават по-живи и реални от ренесансовия период  Simple Smile

miss smart, gagamaga много се радвам, че измежду парфюмните ценителки има и ценителки на изобразителното изкуството като мен  Hug

Весело и ползотворно изкарване на срещичката, аз за съжаление не мога да присъствам   Sad Hug

# 445
Ноар не се ядосвай миличка. Със здраве да си ги пръскаш. Би ли описала новото Армани, къде са го пуснали? Аз само преди няколко дни го търсих в БЗ във Варна, и още не бяха чувализа него. И La Roue De La Fortune ми опиши . Blush  bouquet

# 446
  • София
Е не се ядосвай, ама ето пак.... ooooh! Въртя на себе си едни и същи номера постоянно....
Мерси за пожеланията!  Hug

Арманито е хубаво доста...ама не съм го разучила още де... И го купих от едно мое място, няма го по магазините още, макар че съвсем скоро мисля, че ще е по сайтовете.... Peace
А La Roue De La Fortune е много прекрасен , една такава топла сладост остава, много ми харесва...Подобна ми е на Flowerbomb сладостта му някак си.... А е само цветя, които са явно подсладени с Бензоин...той явно ги прави такива прекрасни... Heart Eyes Дават го унисекс, обаче аз не виждам как ще се носи от мъж това.... newsm78 Е, то зависи от човека де, на мен и Gaultier 2  ми е чисто женски....

# 447
Ноар ти вярно си абсолютен екстремист! Crazy Права е Рапунцел - не се ядосвай, а се радвай на новите си аромати  bouquet

нали ще носиш Идола на срещата Simple Smile

# 448
  • София
А, колко му е, ще го взема, само дето тежи колкото три други, егати масивното стъкло...

А иначе да, ще гледам от добрата страна на нещата - до сега нямах нищо на Армани или на D&G в гърдероба, сега обаче и тези брандове вече присъстват.... Абе...Нищо де, Идолето ако не се сработиме ще хване пътя... ама едва ли.... Mr. Green

# 449
А цените им как са?

Общи условия

Активация на акаунт