Отговори
# 285
Добрутро!!

Ех,каква хубава компания сме днес още от сутринта!!
Ей,момичета,никакви контракции да не чувам и смъкване на стомаси Crossing Armsрано е още.

Мия,радвам се че си добре PeaceЧестита придобивка и със здраве Hug

Иве как си ?Надявам се,че няма нищо притеснително около теб Praynig

Аз днес трябва да си запазя час за ЖК,ама моя док ще излизал отпуска Thinking и ми е притеснено.....кой знае кога ще се върне........На мен все още не ми мерят тоновете Crossing Arms

Честит 1 учебен ден на всички ученици и техните майки!

# 286
http://vbox7.com/play:8103611e

и отново за ДЕЦАТА НИ МАЛКА ПЕСЕН И ГОЛЯМО СЪ txtlovesРЦЕ!!!!  
  bouquet  bouquet  bouquet

# 287
Минавам набързо да пожелая успешно начало на всички ученици.  smile3529

След малко отпрашвам при доки - да видим колко е пораснала бебата и май болничен трябва  да ми даде  вече  newsm78 ОСТАВАТ ОЩЕ ЧЕТИРИ РАБОТНИ ДНИ ДО КРАЯЯЯЯЯЯЯЯ Mr. Green

После ще пиша как е минало.

# 288
Добро утроооо!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧАЩИ СЕ МАМИ И ТЕХНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ !!!!

Аз пак два дни отсъствах,ама успях всичко да прочета newsm68

МИЯ в неделя правих твоите палачинки   food002 много са вкусни. Мъжо остана също много доволен Grinning . Радвам се ,че днес си по добре.Бързо да се оправяш   bouquet
  ДИЯНКА моя корем от три седмици вече се смъкна newsm78 . Ще видим какво значи. Казаха ми,че означавало от 4 до 6 седмици ще е раждането.... #Puppy dog
  ИВЕ и аз те мисля. Какво стана?1

Момичета да ми стискате палци днес моля,че ще ходя на ФМ при моята любима док. Sick Sick . Да видим какво става с крачето на малката и дано не измисли пак нещо newsm17. Такава паника ме гони. Няма да ви кажа. Чак си мисля да взема да не ходя,ама то и заравянето на главата в пясъка не помага,тъй че..... newsm12
  Ще пиша като се прибера следобед.
  Целувки и хубав ден ви пожелавам!!!! newsm51

# 289
Добър ден и от нашата къща. Един брой зелен Рошльо, моля! Тази нощ се събудих с 3,45 и край - това ми беше сънят.
Хайде, после ще ви пиша още, че трябва да заведа детето на училище Simple Smile На очакващите прегледи - успех.
Миа, оздравявай! Чай от лайкучка да пиеш, с шал дебел да се увиеш! Че ако си болна кой ще ни разбужда сутрин?

# 290
Добро утро!!
Аз вече като една усърдна пчеличка съм цъфнала в офиса.... Още две седмици и аз излизам майчинство, живот и здраве. Болните мами да се оправят бързо, бързо!!!

Хубав ден на всички!!

# 291

Миа, оздравявай! Чай от лайкучка да пиеш, с шал дебел да се увиеш! Че ако си болна кой ще ни разбужда сутрин?

Янечек  Опаковала съм се със шал,вълнено елече и чорапки,ушанки съм турила  cold

Ехххх момичета ама какво ще правя без вас,толкова е мило да видиш че някой е загрижен така за теб  Embarassed

какво голямо семейство сме си станали а? Mr. Green

на Марийчето и Елист успешни прегледи !!! Hug Елистче горе главата и стига милсила такива неща,всичко ще е наред Hug

А това дето са ти казали при смъкната пупа,че до 4 до 6 седмици има вероятност бебче да се роди  а стига бре...ха дано не е така че при мен пупата от около седмица ли май да се посмъкна  #Crazy

# 292
  • София
ЧЕСТИТ ДА НИ Е ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН НА НАШИТЕ БАТКОВЦИ И КАКИ  bowuu

Клодия, къде са твоите момиченца?
Миа, шишета на Нук със сигурност видях в магазините Премаман и Комсед. И аз като теб си направих чай,че снощи се налумках с ледена диня  Embarassed и ме стегна гърлото.
Ива, как си?
 Heart Eyes

# 293
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро   food010

Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици,нека бъдат много здрави,упорити и трудолюбиви.А на техните майки пожелавам много търпение и приятни емоции покрай учебните неволи.
На мамите,които са на преглед и изследвания,стискам палци всичко да е наред.
Моят корем засега е високо и широко,бебка-мързеланка е напречно и хич не и се мърда явно.

Комикс,как е малката Бо?

П.С Патрик Суейзи е починал,стана ми много тъжно. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 09:44 от radost24

# 294
Хрупка, учат в Ловеч в Немската езикова гимназия ...

# 295
  • Бургас
Здравейте момичета!
Честит първи учебен ден на всички ученици и на техните още по-ученолюбиви майчета!

След толкова дълго отсъствие се отбивам да ви видя как сте и да се разпиша, че при мен всичко върви добре. Имам нагласата, че няма да издържа чак до ноември и ще родя по-рано..
Желая ви ползотворен и усмихнат ден!

# 296
Всички сме с тази нагласа Весита. Аз предния път бях убедена, че ще родя по-рано, но работата си стана точно на термина. Този път пак си мисля, че ще се случи по-рано, но да видим. Честно казано вече нямам търпение. Да не говорим, че ми е супер некомфортно и тежко...

# 297
Привет девойки!
И на мен ми стана много тъжно за Патрик Суейзи. Нека почива в мир. И да го запомним така!
Elist, стискам палци всичко да е наред. Хайде, скоро ще гушкаш бебките, не унивай.  Hug Ние бяхме малко по вашия край на морето, че исках да го видя преди да родя, смао дето морето го нямаше през по-голяма част от времето.  Laughing Овършах ДМ и сега съм доволна и щастлива.  Mr. Green
Честит първи учебен ден на всички ученици!
Боните да оздравяват!  Hug

# 298
Мопси ,мерси за хубавите песнички.Много са ми любими Peace Heart Eyes

# 299
Не съм ви чела, после като остане време.
Успех и много шестици на учениците  Hug

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 08:51 от Ивa

Общи условия

Активация на акаунт