Отговори
# 120
Здравейте  Hug
Мерси за всички кафенца днес - 3 на брой, нямаше как да не се събудя  Laughing  smile3525
Боянка, честита ти придобивка, с радост да си я ползвате  newsm10
Миа, много неприятно това с газта, и мен много ме е страх от газови бутилки, но важното е, че е приключило благополучно  spoko
Тинна, добре се завърнала  wavey Дано да нямаш повече посещения в болницата до термин  smile3503
Елист, знам, че последния триместър са нормални такива болки в пръстите  smile3557 Не знам какво да те посъветвам, освен да накараш мъжлето ти да остави Нинтендото и да почва да ти прави масаж (на ръцете и врата)  Mr. Green Ако не помогне, то поне ще ти е кеф  smile3521
Иве, разкошна снимка си ни пуснала  newsm03
От козметиката май се спирам на Веледа, само си търся тестерче да пробвам, че ако я накупя сега, а аз и бебо се окажем алергични, таткото ще се сдобие с пълния комплект + крем за подсичане  tooth
Да ви кажа, преди 1-2 седмици такава увереност ме беше обхванала, бях сигурна, че ако сега ми дадат да си гледам бебчето, ще се справя съвсем сама и с хранене, и с къпане, и с обличане - с всичко  yes Сега като заговорихте за дрешките, ми се струва мисия невъзможна да напъхам една малка мека мишка в такива кукленски дрехи  #Silly smile3557 А и тука не намирам бодита с копченца на вратлето....най-вероятно ще взема по-големи номера, че да е по-широка дупката  newsm78  ooooh!
Стискам палчета на всички, които са на преглед днес  fingerscrossed

Комикс  Flowers Four Leaf Clover

# 121
 Пак Здравейте Two Hearts

Кло много си права в случая е много по удачно БГ продукти.Поне няма да са менте. И аз бих постъпила така.АЗ като съм си в БГ си ползвам също български неща.

ВАСИ цена нямаш в съветите smile3501 Аз вече насмогнах почти с гладенето и както съм под пара можеш да метнеш някой парцал към мене 1ironing

Тука продават обработени овчи кожи наистина са много мекички и не миришат най важното Mr. Green ,които са много използвани за подложки в количките.Та се чудя дали си заслужава инвестицията newsm78

Злитова мерси за съвета. Той тати  си ме точи вече всяка вечер по краката и ръцете с една точилка cheers докато си пие бирата. А за бодитата копчетата не са на вратлето,ами отпред. Боди тип прегърни ме. Такива мисля имат в предвид момичетата. В HM има със сигурност. Мисля,че и при вас го има магазина.

Ива а дали не става и с къс ръкав бодито,че имам тука от едно друго бебе сумати бодита с къс ръкав та се чудя дали ще ми влязат в употреба изобщо newsm78

Оставям ви за малко,че работа ме чака newsm79

# 122
Радвам се, че ви хареса.  Това е Елито  Heart Eyes
Има още снимки в подписа ми, на който му се гледа да заповяда  Hug

Дадоха ми нови бележки и ми пуснаха изследванията. Относно гъбичките-понеже пак имам  #Cussing out ще трябва отделно пак да ми направели МБ за трети път да видели от коя група били, за да ми напишат рецепта. Този път обаче прегледа ще ми струва 15 лева, защото пакета изследвания има само 2 взимания на секрет. Много са мили и внимателни Simple Smile Хайде няма да ви занимавам повече с тези консултации, че и на мен взе да ми писва. Дано скоро да гушкаме сладките бебенца и да спинкат така сладко върху татковците си  Simple Smile

Мия трябва да измислите друг вариант за отопление. И мен много ме е страх от газ.
elist става по принцип, отдолу с боди дълъг ръкав, ако не е много студено във вас.
Температурата в бебешката стая за спане трябва да е към 18-19 градуса. Ако започнете да отоплявате 23-24 градуса ще боледуват дечицата по-често. Разнежват се.

# 123
Иви, толкова нежна и сладка снимка!
Аз мисля да използвам бодита с дълъг ръкав и отгоре дрешките. Според мен най-удачни са за зимата.
Изследвания и аз трябва да си правя и да видим кога, ще е...
Васи, въпреки че съм минала по този път вече веднъж, пак ми беше интересно да прочета съветите ти. Heart Eyes
Стана ми интересно за тези овчи кожи, идеята никак не е лоша...

# 124
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Сега говорихме със Слънце, обявяваме

Варненска среща утре, събота, 12/09 от 17ч в градинката на Червения площад.

Който има възможност, нека дойде да се видим  Hug

# 125
Добър ден и от мен!
Благодаря много за телефончетата Hug
Ние чак сега се събудихме и правим закуско-обяд Embarassed После малко на разходка, че да използваме временцето и слънчицето.
Между другото и на мен от време на време ми се появяват леки болки в тазовите кости като ходя нъвън, но е поносимо.

# 126
  • Пловдив Белащица
...Стана ми интересно за тези овчи кожи, идеята никак не е лоша...

И в Англия много ги ползват. Дават ги, че държат топло през зимата и хладно през лятото   http://www.mothercare.com/Mothercare-Sheepskin-pushchair-liner-N … 3031&mcb=core (преди я имаше на сайта и оцветена в други цветове мисля, сега нещо няма асортимент, сигурно излизат от мода  Crazy).

Но просто си представям как ще гледат бабите, особено от на мъжа ми забутаното село, а и не само бабите  Wink. Кой знае какво ще мислят, въпреки че тази "кожа" в Англия струва около 40 паунда. Тук на Гергьовден я изкупуват за скромните 5 лв необработена  Mr. Green. Ама на, изпуснах момента. Щях да я пообработя - там сол ли слагаха и после стържеха с тухла да стане по-мека  Joy, режа, пера и воала  hahaha.

Аз да подсетя пловдивчанки за лекцията в понеделник. Ако някой липсва - пиша отсъствие в дневника  Wink

# 127
  • Пловдив Белащица
Мия, като влизаш нещо да коригираш темата - махни мама arpi - това всъщност е мама mama_AJ . А тя мамата ще яде бой, че не свирка за това  Wink

Пиша тук, че сега не мога да пращам лични. С това разпращане на номера и като пратя няколко събощения и не иска. Чакам известно време докато ми даде пак достъп. Сега съм без.

# 128
  • Варна
Васи, златни съвети даваш  Hug Благодаря   bouquet

# 129
  • София
Здравейте,  мами! Тези дни съм отпуска покрай ученика, моткаме се насам натам, купихме анцунг,маратонки, ще търсим дънки и тн  Simple Smile За него вече и юношеска серия му е тесничка   Grinning Досега на беборанка не съм взела нищо, но съвсем скоро ще й купим нещо, да не се сърди,че само на баткото пазаруваме   Wink   
Ще седна да изчета какво сте изписали тия дни. Благодаря на Васи за телефоните    bouquet
А, сетих се! Кажете как мога да "дезинфекцирам" пералнята, преди да пускам бебешки дрешки? Ще ползваме тази на родителите ми, а татко има хронични гъбички и не ми е много спокойно да набутам вътре дрешки за новородено   ooooh!

# 130
...Кажете как мога да "дезинфекцирам" пералнята, преди да пускам бебешки дрешки?...

Пускаш я да се извърти без дрехи на 90 градуса с белина - около 50 мл. Не е лошо и да измиеш отделението за препарати и да изчистиш филтъра... За да не се въдят в пералнята гъби и бактерии разни, след всяко ползване я оставяй отворена и подсушавай уплатненията...  Peace

Това е дезинфекцията, която аз правя веднъж в месеца.

А иначе, според мен, е достатъчно бебешките дрешки да ги переш след като си прала нещо предварително на 90 градуса..., като хавлии например или разни бели неща...

# 131
  • Пловдив Белащица
Сега видях, че отчетните теми вече ще се заключват на 50-а страница http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427716.0. Така че пишете на воля  Mr. Green

# 132
  • София
здравейте,
както всяка сутрин станах в 7.30 да поготвя и изпратя-дъщеря ми на градина и мъжа ми на работа.
пооправих малко и легнах да поспя, защото от вчерашния ден бях много изморена.ходих по магазините да си търся последните завършващи щрихи за сватбата (бижута, нещо горно...., та и нови гримове), на която ще ходим на 19.09.
та, така откарах сън до 12.30ч.

за козметиката-преди започнах с клоран, но не ми се хареса и продължих с бюбхен.на по-късен тап разбрахме , че кожата на дъщеря ми има атопичен дерматит (генетично от мен) и докторката препоръча себамед и други специални сапуни, който купувахме (не знам точно как се казваше , но ще изровя по тефтерите си, в който всичко съм си записала и ще открия името му), както и мазила, от вида ипобаза, адвантан крем (за лечение). иначе пробвах и зехтина, но от него тя се подсичаше (уж било невъзможно), тогава свекърва ми започна да ми прави мас(с розова вода и ябълка) и детето ми се оправи напълно. затова всеки ще прецени кое и кога е подходящо за детето му, с течение на времето.

успех и лек ден!

# 133
Здравейте момичета, изтървала съм една две темички откакто не съм влизала, но време не оставаше. Сега попрочетох отгоре отгоре да се поусведомя как са бъдещите мами, какви теми сте разисквали, да съм в час Simple Smile живот и здраве като изляза в майчински ще съм по активна Simple Smile
Занимавах се тия дни и ходих и до нашето счетеводство да питам как се изчисляват точно тези майчински, или аз съм глупава или все още не мога да разбера - майчински се изчисляват 90% върху брутно трудово възнаграждание или върху нетно такова, четох и закона и от там не мога на 100 да разбера. Нашето счетоводство казва на нетно, но на мен не ми се иска да вярвам... Не знам дали сте разисквали въпроса и аз пак съм пропуснала, но ако някой може да ми каже, ще бъда много благодарна  bouquet
ние с бебка сме добре, тя расте и аз също... но така ще е Simple Smile
и за утрешната варненска среща - този път няма да мога за съжаление на присъствам, да се наприказвате момичета и следващия път задължително и аз ще дойда Simple Smile
лека от  мен

# 134
Миа аурора - може бутилката ви да има проблем с уплътненията -струват стотинки, но има и сервизи, кото могат да ви ги сменят- ако я занесете там, добре е да е празна.
По-вероятно обаче да е  да е от мястото, където сте пълнили бутилката. Има норматив ,задължаващ търговците, когато пълнят домашни газови бутилки да използват специален кантар,( който да мери в килограми, а не в литри) но  той струва примерно 5000лв и много от фирмите нямат.

За овчите кожи - една от бабините деветини , които знам срещу колики е да се слага затоплена овча вълна на коремче над бодито. Така че тези постелки ми звучат интересно.

Мерси за телефоните!

Общи условия

Активация на акаунт