МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 103
  • 448
  •   1
Отговори
# 75
Защо, джанъм, Торентс мастерс изписва това:
"Сайтът е претоварен. Моля опитайте по-късно."
Нашата група ли има пръст в това?

# 76
# 77
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Незнам аз вече изтеглих даже серията.

# 78
Незнам аз вече изтеглих даже серията.

И аз не мога да я дръпна Crossing Arms

# 79
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Абе хора толкова се задълбочихме в тия страдания,че забравихме да споменем култовата раплика на бат Шукрю,за роклята на Енисето:Напомни ми да вдигна специален тост за годишнината на роклята!!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 80
тези реклами пък никога не съм ги срещала за сега не се говори за продължение смятам че няма да има,ламия почва да играе в друг сериал щото

# 81
glasuvah s DRUGO.. tova e kraq na sezona, ne na filma ;]]
Vse pak Burak Hakki e glavniqt geroi vav filma.. ne trqbva da umre, a i 4etoh kakvo stava vav 2ri sezon.. za tqh e treti :] .. spokoino6te go izla4vat i u nas Simple Smile

# 82
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Леле хората вече чакат,а ние се размотаваме!

# 83
  • Бургас
  bouquet

# 84
glasuvah s DRUGO.. tova e kraq na sezona, ne na filma ;]]
Vse pak Burak Hakki e glavniqt geroi vav filma.. ne trqbva da umre, a i 4etoh kakvo stava vav 2ri sezon.. za tqh e treti :] .. spokoino6te go izla4vat i u nas Simple Smile

искам да ти напиша лично съобщение .. но ми казва че кутията ти е пълна.ако искаш изтрии нещо и ми пиши. искам да те попитам нещо.

# 85
  • Благоевград
Свърши най-хубавият филм, който съм гледала някога. Вече ми липсва, и вие ще ми липсвате , макар че не съм писала много четях коментарите ви редовно. Края беше разтърсващ, много силен и много логичен предвид последните няколко серии. Жалко за Кенан, това беше най-гадното, да го бяха събрали с Джавидан поне, но тъкъв е живота.

# 86
  • Burgas
Според мен края на филма е логи4ен.

# 87
За мен беше нормално че се ожениха Heart Eyes  bouquet,но за края при Кенан Cry не съм на същото мнение.В нормалния живот така не става-аз така мисля поне newsm78

# 88
geradost, аз цяла нощ мислих на кой от героите приличам, а ти забрави да пуснеш анкетата. Laughing Ама айде за следващата тема ще е. Wink
Peace estestweno нали трябва да подържаме огъня  Peace

# 89
Леле хората вече чакат,а ние се размотаваме!
Ние пак не сме разбрали  ooooh! Малеее.язък ,че вече 3 месеца ровим в нета   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт