МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 067
  • 448
  •   1
Отговори
# 240
Сега ви чета, снощи сърце не ми даде.
Да попитам от днес ли е продължението? И от колко часа

Ваньооооооооооооооо!  Laughing Ти не видя ли - вчера пуснах линк към 76 серия - там показват Кенан след изстрела. А Джеми е даже още по-красив. Ама че си и ти!

Не съм ма джанъм, иначе оти да питувам. Очите ми се надуха от рев, не видях нищо. Снощи излизаме и аз като взех да разказвам на мъжо, какво станало, Джеми това, Ламята онова и той накрая ми вика - 3 месеца живеят у нас в хола, гладни стояхме, неизпрани, неизгладени, някой и не нае..ни, не умраха ли вече?Ако не са, изгони квартирантите иначе се обаждам на Кен да искам пищова

# 241
# 242
  • София
Бланка, как си помисли че ще бъде Афифе там?! Та Пашата охрана беше взел да не се появи Кенан да отмъкне булката, че много неубедителна беше нейната любов....

# 243
... Снощи излизаме и аз като взех да разказвам на мъжо, какво станало, Джеми това, Ламята онова и той накрая ми вика - 3 месеца живеят у нас в хола, гладни стояхме, неизпрани, неизгладени, някой и не нае..ни, не умраха ли вече?Ако не са, изгони квартирантите иначе се обаждам на Кен да искам пищова

Joy Joy Joy Joy Ти си неповторима, но пращам поздрави на мъжа ти.   bouquet

Века, здравей.

# 244
    С риск да си изпрося боя  newsm43 - забелязахте ли шкембенцето на Джамил ? Mr. Green

Цитат
Не съм ма джанъм, иначе оти да питувам. Очите ми се надуха от рев, не видях нищо. Снощи излизаме и аз като взех да разказвам на мъжо, какво станало, Джеми това, Ламята онова и той накрая ми вика - 3 месеца живеят у нас в хола, гладни стояхме, неизпрани, неизгладени, някой и не нае..ни, не умраха ли вече?Ако не са, изгони квартирантите иначе се обаждам на Кен да искам пищова
smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

# 245
Цитат
Какво ли не бих дала да се разплача, да ми олекне и да се свърши... Уви!
  Бланка, аз си мисля, че нещо съм луднала като Питбулето.

То има ли някой от тази тема, който да е наред? Вложихме повече емоции и от героите във филма  Laughing Сега ми се ще да се загледам в някой друг сериал - като лекарство, за да се откъсна... Даже засега се въздържам да гледам финала повторно, а и днес съм на работа, така че ще си спестя повторението.
Но истината е, че ми се иска да започнат да го излъчват отначало, както направиха с 1001 нощи. Ще ми е интересно да го изгледам сега, когато знам всичко, да осмисля наново началните серии и пак да ги коментираме заедно, естествено.
Май всички сме влезнали яко във филма, аз затова потърсих одушник в друг сериал, защото иначе излизането от този щеше да ми е много по-тежко...
Ванче, къртиш  Laughing, то май всички позарязахме домакинските задължения покрай филма, снощи като свърши и мъжа ми търпеливо изчака и ми вика "Вече можеш да пуснеш пералнята, нали".Ужас..., да не говорим, откога не съм приготвяла вечеря.....  Rolling Eyes

# 246
Извинявам се за тъпия въпрос, но по нищо от клипа не личи че това е Кенан и още по-малко че е някакво продължение на историята...може нещо в текста да има, но пък не разбирам турски, или съм заблеяна най-вероятно. Сигурно ли е, че има продължение историята или са само слухове и предположения?

# 247
Бланка, Кеньо, нали се застрела, не си прави сепуко? Или па не съм видела както треба? Оти е бинтован милия? ФИФКА КЪДЕ СИ МИЛА?КАЖИ КАКА КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ЦИГУЛАРЧЕТО?

# 248
Застрелва се. В главата.  Laughing

# 249
Ванчето пак недоразбрала-оживява ,бе мила и си прави пластика .С новата визия (и вече готина усмивка)започва да си отмъщава  Peace
Имаш май златен мъж ти,щом те търпи и нена...н ходи  bowuu

# 250
Можеш ли да бъдеш по-конкретна-къде точно .Това в главата е много обширно понятие  Thinking

# 251
Извинявам се за тъпия въпрос, но по нищо от клипа не личи че това е Кенан и още по-малко че е някакво продължение на историята...

Отдавна е ясно, че няма продължение. Така завърша романът, така завършва и филмът. Но
понеже този въпрос бе зададен над 1 000 000 пъти, вече го избихме на майтап. Извинявай.  Hug

Иначе, линкът е към реклама на нов сериал с Ийит Йозшенер, който тепърва тръгва в Турция.

Можеш ли да бъдеш по-конкретна-къде точно .Това в главата е много обширно понятие  Thinking

В най-силното му място. Подсказвам - сиво на цвят.

# 252
Застрелва се. В главата.  Laughing

Сигурно ли е? Да не се прероди нещо? Това сиво нещо какво е?Вчера жикетката му беше сива? За друго не се сещам

# 253
chloebis , мен майка ми ме зариби да гледам сериала като си бях в БГ, тя впоследствие се отказа да го гледа като разбра, че има тъжен край.  В началото дори я бъзиках, че гледа сапунка, ама паднах и аз омагьосана от "мелодията". Не мисля да се прехвърлям на друг сериал, това висене в замунда и постоянно сваляне на серии ми отнема доста време  Peace, а съм се нагърбила да уча един доста труден език  ooooh!

# 254

Познах ли?И какво пИчеля ,ако не е тайна  Rolling Eyes Я вижте колко цигуларки има тук  Whistling

Ванче,и аз имам такива подозрения  Tired

Общи условия

Активация на акаунт