МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 037
  • 448
  •   1
Отговори
# 420
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сега видях-някой беше казал ,че джемил има шкембе-е и.Има един лаф-под голям камък ,голяма риба  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 421
# 422
  • София
а сега ми дойде на ум като гледах това с маргаритката и розите...
Маргаритка ухае и той й се наслаждава, а розата боцка и е недостъпна... Май ламия става недостъпна.. .
Уф.............  ooooh!

Мое виждане Simple Smile
Маргаритката е нежно полско цвете, красиво и диво растящо,нежно и лесно достъпно. Но обикновено.
Розата е възприемана като най-величественото цвете,изразяващо чувството на любов към някой или нещо. Розата е градинско цвете,за което са нужни усилия за да бъде отгледано и да разцъфне,да покаже красотата си иначе е само бодлив храст.
За мен това е израстването на Ламия в неговите очи,което се опитват да ни покажат.Как от дивото и страхливо, простичко, срамежливо момиче се превърна в успяла, борбена и зряла жена благодарени на положените грижи за нея от хората които я заобикаляха и разбира се на самата нея. (аз не съм много убедена като гледах филма,но разсъждавайки от гледната точка на режисьора и това което би трябвало да се опитват да ни покажат) Все пак тя е била винаги по своему красива първо като нежна маргаритка после и величието на роза.

А аз пък с мой думи бих казала за Ламия, кифла си е и кифла ще си остане...
Независимо колкото и пари и слава да има една кифла си остава такава, колкото и да и се иска да стане кроасан!

# 423
  • СТАНДАРТНО.
 "Днес свършва" тези думи на Кенан като че ли не се отнасяха само за прозведението. Сякаш казваше Свърши се!  Sad Мъчно ми стана за него.  Cry

# 424
На Кенан му трепереше ръката...  Crossing Arms

# 425
 ooooh! ooooh! ooooh!
Бутилката почти свърши... добре че има време да легна и да се наспя до довечера....
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426
Кога ще излъчат продължението???  baby_neutral

# 427
Много тъжно  newsm45 newsm45 newsm45 Така и не можах да харесам тоя мазник Джемил  Sick bash #Sniper
Според мен Кенан трябваше да си е с Ламия  Naughty А самоубийството направо ме сломи  Cry

Извинете , че така нахлух ама ми се щеше да споделя мнението си  Peace

# 428
 Cry Cry Cry колко рев му изревах на тая серия  ooooh!

# 429
Да ви покажа снимки от новия сезон.Ето как се развиват нещата при Джеми и Лмаия

Гери, много готино!  Heart Eyes
Ламия сигурно ПАК е на снимки.  Mr. Green

# 430
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
прехвана ли те?

# 431
# 432
  • София
Сигурно има такъв въпрос Embarassed,но има ли превод на финалната песен някъде?

# 433

Който му разбира да превежда ..

# 434
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
прехвана ли те?
Ти не видя ли,че това не е края -само се чу изстрел-нищо повече и не изписаха FINAL  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт