Отговори
# 15
Felina, нали щеше да спиш?  Laughing
Голям си детектив  smile3530

# 16
хоп и ние тук.
Бебзз, мила, дай 2 думи как си, че те мислим...  Hug

# 17
Фелинка, явно вече спиш, но аз да си кажа... Моите адмирации имаш за страхотните си постове в темата на Бебз. Поздравления. Заставам зад всяка твоя дума и много ти се възхищавам. Hug Hug Hug Темата не е много приятна, но твоето мнение остава завинаги в моето сърце:
И аз съм от масйските мами и знам за случая на Бебз.
Струва ми се че някои от тук коментиращите се поувлякоха и започнаха да се забавляват с коментарите си.
Наистина и двамата са много младички и точно в тази възраст едно младо влюбено момиче се манипулира и моделира много лесно.Явно той е по-силния характер от двамата. Много ми замириса че под ГОСТ младежа се е опитал да се изкаже в темата.
Аз на него искам да кажа защото очевидно следи темата - Моето момче без значение кой е виновен или невинен в тази ситуация ако това е представата ти за щастлив семеен живот продължавай в същия дух. Накрая ще останеш един крив , неудовлетворен и озлобен самотник...
Една такава сладка и закачлива си наглед, а каква си твърда от вътре (в най-добрия смисъл).  Hands Clap ...То си има приказка: "Не питай старило, ами патило!"

# 18
  • София
  Хайде и аз в новата темичка  Simple Smile
  Утре ще водим каките да им взимат кръв и други изследвания и от 15-ти тръгват на детска. Надявам се да не боледуват много и да си почина малко, че наистана вече четвърти месец ми разказват играта. Добре че бебка е добричка, че иначе незнам как щях да се оправям и с нея покрай каките  Simple Smile

# 19

Дени  bouquet
Тази нощ беше безсънна за мен Tired
Крис спа много неспокойно,пробужда се,хленчи...
Тъкмо се успокои и трябваше да ставам да изпращам татито....и като знам колко задачи имам да свърша днес.. ooooh!
Поне времето днес ще е хубаво Peace
Приятни разходки на всички Hug

# 20
  • Русе
Добро утро!

Леле, ужасна история!
Бебс, миличка, не позволявай да се отнасят така с теб и бебчо! Целият ти живот е пред теб, има още толкова прекрасни неща да ти се случват! Дай си шанс, моля те! Ако не заради себе си, направи го заради малкият Дани!  Hug
Браво на Фелинка! И аз съм на 100% зад всяка нейна дума! Сгурна съм, че всички ще помогнем както можем.

Dendrinna,  благодаря за темата bouquet!
maeva0959, мерси за кафенцето!

Много хубав ден на всички!

# 21
Дени  Hug Hug Hug

И за мен тази нощ беше безсънна. От части заради Бобко, отчасти заради случая Бебс.. Sad Много ме натъжи цялата тази история, Дано нещата се наредят и да поиска сама да си помогне. Дано се появи и да каже две думи, какво става с тях. А на това малко недоносче... два шамара му трябват , ама явно няма кой Sad

# 22
  • Бургас
добро утро и от нас, май-чета!

и аз не спах тази нощ - до 4 не можах след вълненията с Бебззз, за сметка на това пък бебе Ани ме събуди с трели още в 7 Simple Smile с всеки следващ ден им става все по-силен и мелодичен гласа на бебчовците.

поддържам казаното от Фелинка и Минолтичка! шапка ви свалям, момичета, че сте се справили с подобна ситуация и то с дечица в ръце!  Heart Eyes  bouquet

# 23
Калин пък е с хрема. Похърква, покашля, киха от сополите... Confused
Пръскам Стеримар и сега ще ходя да купя клеева тинктура и физ. разтвор да направя една смес, която да му я капя в носа.
Пууу...как ме е яд, защото аз съм така от вчера и не можах да го опазя  Sad

# 24
Добро утро!!! И дано да е добър денят!
И на мен не ми излиза от главата историята на Бебзз. И за пореден път безумно се изкефих на постовете на Фелина!!! Евала - всичко е казано точно и на място! И как само го разконспирира мърльото, че се опитва да взима участие... Hug А да си призная, снимката с пистолета не ми излиза от главата и си ме е страх направо Praynig.
Дано днес Бебзз каже нещо повече... И съм абсолютно съгласна с Минолтичка, че трябва непременно да се разбере какво е състоянието на бебчо Дани  Confused.

# 25
честита нова тема  smile3525
бройте ме и мен в отбора на будувалите мами. Дени напоследък има навика да се буди 3 пъти в часовете м/у 22 и 5 и аз в момента  съм   smile3507
много е жалко положението  което търпи Бебс. Незнам колко силно го обича след като му прощава  безумното поведение спрямо нея и съвместното им съжителство . Според мен много отдавна трябваше да си е тръгнала и да предостави спокойна обстановка за малкия Дани, за да може и тя да се отърси от излишното напрежение- нервна мама = неспокойно бебче  Sad Вярно отстрани е лесно да се дават съвети и знам че не е лесно да си събереш нещата, да вземеш бебчо и да си тръгнеш , но за мен това не са нормални взаимоотношения между двама души и то в самото начало на съвместния им живот. Дано всичко се оправи и тя и мъничето да са щастливи  Hug а негодници като тази мижитурка ... #Cussing out
Фелина, възхищавам ти се. Трябва повече жени да са силни като теб и да приемат незгодите като урок, който ги прави по-обнадеждени и с трепет очакващи отново да дойдат хубавите моменти  newsm10
Браво и на Минолтичка че е успяла да излезе от такова положение

пп: нека отново някой потърси момичето за да можем всички да се успокоим че тя и бебчето са добре

# 26
  • София
Здравейте и от мен,
влизам за малко и да попитам нещо:
коя от мамите си търсеше старата опаковка на Фризолак,вчера случайно попаднах на една аптека в нашият район и намерих от старите опаковки.Купих ги последните 5 кутии.
Ако и трябват можем да ги сменим,защото при нас няма значение,кой Фризолак се пие

# 27
Добро утро и от нас,маЙ-чета!
Да ни е честита новата темичка!И нека всички да сме живички и здравички,за да можем да я напълнимсамо със хубави неща smile3525

# 28
Добър ден и от нас  Hug
Дени,отново си се справила страхотно,БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Нямам думи за историята на Бебзз,ще помагаме с каквото и колкото трябва!Силно се надявам да е някакъв период,поради крехката им възраст,който ще отмине в най-скоро време!
Лек ден с много усмивки!

# 29
Мадам Стасита, аз го търся този Фризолак.   bouquet Направо ми иде да те разцелувам  Hug Щом няма значение кой ядете ги взимам!

Общи условия

Активация на акаунт