Аз писах още един пост в онази тема, но той скоро ще си дойде от работа и нямам време да го обясня и тук.. Трудно ще ви е да повярвате, но дори майка ми като беше тук преди месеци призна че е така: той не се сеща. Ако той не е гладен, не се сеща, че след като не съм яла цял ден, може би съм гладна. А и да кажа 100 пъти че съм гладна просто твърди че "забравя" т.е. ненужна информация покрай ушите... Той забравя, че след като всеки ден е навън и на работа и няма проблеми, може би и аз искам да изляза. А когато обявих че искам, ми описа как да изляза без него е тийнейджърска история и всяка жена, излизаща дори веднъж месечно без мъжа си, е недорасла и неизживяла младостта си и какво ли още не. Той не се сеща, че вкъщи нещо не работи и за мен това е проблем, просто защото не е вкъщи, а когато е тук, седи само на компютъра си. 100 пъти съм го питала и се е срамувал даже, но го е признавал - с колата си никога не би се отнасял така, както с мен. Дори като слезе всеки път я обикаля да види някой да не го е одраскал някъде, като ще се качва също. Хем е луд, хем ни обича, и мисля че си е имало причини за първото в живота му и ако съм права значи могат и да се изкоренят.. Глупаво ли е да имам надежда, защо да бягам, ако мога да имам цялото си семейство, макар и с повече труд?А иначе Малчо е добре, дебелее си, расте си, трябва да ходим за Пентаксим скоро. Такова е човече вече, истински пълноценен член на семейството

, че и Дани е с хрема от 3 дни.

Силна музика, блъскащи се младежи, барабанчета, мале, мале
Още не мога да вляза във форма. Ужас. А преди...... 

или тя прекалено се изхвърля в момента на ярост. Както вече 100 пъти е казано, ако сама не си помогне, никой не може да им помогне. Дано все пак всичко се нареди при тях и тя да вземе правилното решение 
страхотен е, венча ни, въпреки че имаше лични проблеми същия месец. невероятен човек, имахме си беседи с него и преди, и след сватбата. а църквата "Свети Архангел Михаил" е бижу - точно нея си представях. изобщо цялата работа с брака беше основно заради църковния брак - даже на пръстените ни датата е от църковния, а не гражданския...