Отговори
# 45
Как точно я правиш тая смес? Моля те кажи ми  Praynig , че и Дани е с хрема от 3 дни.   bouquet Hug
Късметче, 5 кaпки клеева тинктура в 10 мл. физ. разтвор  - 2-3 пъти на ден по 1-2 капки.

tivia, прочетох за Низитата. По-късно като изляза ще го взема и него.
Иначе пръскам Стеримар.

Maria-Chiara, Калин ги минава 8-те кила  Grinning

# 46
Здравейте и от нас.
 Мене лично Бебзз почва лекичко да ме изнервя.Мисля,че трябва да спре да пуска повече теми от този род в изблик на гняв.Не за първи път получава морална подкрепа от тук,готови сме даже и финансова да и окажем,даже и предложение за подслон има.И след като ни е разстроила и сме я мислили цяла нощ тя бие отбой и почва да говори колко много го обича и как има надежда той да се промени.И смята че може да има цялото семейство.Бебзз ти подиграваш ли ни се?Или просто мислиш че няма какво друго да си обсъждаме.   Може да ви се стори грубо,но това е моето мнение и не ангажирам никой друг с него.

malachika,роклята е страхотна и ти ще бъдеш уникална булка
Ани Борисова на Мира май много и е харесало на плажа като я гледам как сладко спинка. Simple Smile
 Още нещо щях да пиша ама много се ядосах на Бебзз.

# 47
Аз също изпитвам противоречиви чувства към Бебзз, но не я съдете строго- все пак е на 20- много млада и наивна, и търсеща внимание...

# 48
Оффффффффффф bobito2 ,хич не ми дреме вече за нея,колкото и грубо да звучи...ще й дойде акъла все някога..надявам се..
Но малък Дани ме тревожи.....
Казвам си че вече няма да чета и не ме интересува,ама не се получава....много ми е присърце темата за бебчетата...
Ши ЯхНа мИтлата накрая и Ши раздам правосъдие.... #Cussing out

Повече няма да пиша нищо по тази тема...ОБЕЩАВАМ!!! Naughty

# 49
  • гр.Стара Загора
Момичета чета ви от няколко часа що писане е паднало не е истина  smile3556 smile3517

Аз се позагубих няколко дни защото Евелин се разболя от това шибано време.Имаше хрема и кашлица бях се побъркала по доктори и т.н. но вече сме добре днес я водих на контролен преглед и всичко е ОК.Въпреки нежеланието ми беше и още 2 дни ще е на антибиотик но няма начин да ми е жива и здрава.Слава богу през цялото време не вдигала температура и е много жизнена игрива и крещяща като вашите сладки бебоци  Heart Eyes

За коментарите на Фелинка и Дени съм изумена относно Бебс момичета евала на дар словото и много на място казани думи.Четох нейната история до последната в момента 15 стр. и поста й тук ами смаяна съм  #CrazyЗа мен това момиче не е добре!!!
Извинявайте много но 20 годишна не може да разсъждава така аз също съм на 22 но детето ми е меко казано на първо място и колкото и да обичаш един мъж нейното е чист мазохизъм  bash ~~БИЙ МЕ ОБИЧАМ ТЕ~~
Майка ми е била подложена на такъв живот с ``баща ми`` 2 години и слава Богу че ме е оттървала от този АД в момента той е долен жалък алкохолик а тя е със втори брак и е с човек когото обожавам.Било й е трудно през годините да е разведена с дете на ръце но ми е дала в пъти повече отколкото ако бяхме останали там сигурно можеше и да не сми живи  StopНяма да описвам нашия случай но баща ми беше осъден на 10 год. затвор за това което причини на моята скъпа и единствена майчица и тя в съда е казала само през трупа ми и той си продължаваше с тормаза но Бог го наказа!!!

Стискам палци за детето на БебсС тя е по-зле и от луд в любовта.

Извинявам се дългия пост и дано само положителни емоции да се споделят вече  newsm17

П.П. Малачика невероятна принцеса си  Hug
Maria-Chiara Макс е супер в нормата си и е много красиво бебе Hug
Абе те нашите бебета са БонБони

# 50
  • СТАНДАРТНО.
Късметче, 5 кaпки клеева тинктура в 10 мл. физ. разтвор  - 2-3 пъти на ден по 1-2 капки.

tivia, прочетох за Низитата. По-късно като изляза ще го взема и него.
Иначе пръскам Стеримар.

Благодаря   bouquet
 Благодаря и на всички за пожеланията  Hug

# 51
Привет и от нас  Hug

По случая Бебзз,  ooooh! ,  вече сте казали преди мен всичко, което и аз мислех да пиша. Само едно - Бебзз, такива "мъже" не се променят!!! Жал ми е за бебчо Дани  Sad

малачика, роклята е чудесна! Ще си много красива булка!
rosita_evelin , все забравям да ти кажа колко е сладка Евелин с обичките! Аз обаче ще поизчакам малко с тази процедура. На Виктория също още не са й пробити ушите, но преди няколко дни ми заяви, че иска обици, та в скоро време ще трябва да свършим тази работа  Mr. Green
и аз да успокоя Мария Киара - Макси си е много добре, не се ядосвай за глупости. Изабела на 3 месеца беше 8 кг Embarassed сега само се надявам до следващата консултация да не е станала 9

Дендри,   bouquet за темичката

# 52
Запис и от нас.Отново страхотна темичка.Simple Smile

# 53
  • София
Да се запиша, че не мога да насмогна с четенето.   bouquet за хубавата темичка!
Историята на Бебз и мен ме разтревожи много, но нямах време да прочета цялата ́и тема. Наистина, дано стигне сама скоро до разумно решение, както за себе си, така най-вече за малък Дани!! Много съжалявам за всички, които са преживели нещо подобно...  Confused
Десиве78, на теб, както и на Ани Борисова - искрено ви се възхищавам! Това, което сте постигнали, си е кажи-речи подвиг, особено ако нямаш подкрепата на околните!
Вчера и днес използваме хубавото есенно време и висим в парка, че вкъщи е по-студено отколкото навън. Срещата в неделя ще е чудесна, но ние май баш тогава няма да сме тук, пфу, ще ви изпусна!!

# 54
Така, първо за наддаването Мария Киара страхотни сте дори и само 750 гр да сте наддали (а те са си 900 дефакто както казваш) сте перфектни и доки не е била права да ти приказва така, че нали и ние сме наддали само 670 гр за 3 месец, а първия и втория беше съответно 1300 и 1000. Така че за 4 месец се надявам поне 7 килца да стигнем (явно ще върви строен и висок моя младеж  Party)

Аз дори вчера бях на път да се притесня че малко е наддал Теденцето, но точно педиатърката ме успокои че е добре и да си караме само на кърма още един месец, а от следващия май ще ми предлага сокчета, така че тогава ще и обясня че тах ще ги пропуснем и ще си караме на кърма докато има дай боже (че напоследък взе да намалява нещо  Rolling Eyes)

Второ за Бебс, и аз я мислих цяла вечер дори споделих с мъжо да ми олекне така ми се беше скапло всчико  Sick и съм на мненията на Мадленка и Филимонка  Peace драматизира повече отколкото трябва момичето... аз когато бях на нейната възраст си водех дневник  Crossing Arms

Само като си помисля че съм била по малка от нея когато се запознах с мъжлето ми .... Еееех, бях на 17 в гимназията, а той беше в по-горния клас и така та до днес сме си все заедно 10 години и половина ще станат сега на 17 септември, а от 5 години живеем на семейни начала. На 20 аз дори себе си не можех да гледам да не говорим за дете  Crazy, затова се възхищавах на Бебз че са предприели такава важна крачка на такава крехка възраст, но явно още и двамата не са узряли за подобна отговорност, от което в край сметка ще страда единствено бебчо Дани  Confused

И трето Дикси за клеевата тинктура може ли да ме светнеш как се дава като добавка, че майка беше дочула за нея че била много полезна и се чудя дали да не почна да я давам на бебо  newsm78

# 55
Момичета споко де , нормално е Бебс да се надява да се оправят нещата.Всяка една от вас на тази възраст в такава ситуация би се надявала да си спаси семейството и нещо да се промени.Рано или късно нещата ще се развият в определена посока.
Най-важното е човек в трудна ситуация да не се чувства сам.
Бебси гледай си детенцето и ако нещата не вървят - гледай да постъпваш така че той да е добре.
Няма незаменими хора и е чудесно да се събудиш сутрин и мъжа ти да ти донесе кафенцето в леглото. Моя го прави а имаше времена в които си мислех че всичко е свършило за мен вече.
Аз бях на 23. Ти си на 20 . Не е голяма разлика. Сигурна и за мен са се чудили - тая луда ли е но като се роди дъщеря ми тя беше всичко за мен и не бих позволила нечие неподходящо присъствие да ми отрови радостта от появата и на тоя свят.насладих и се на 100 % защото бях сама без дразнители. А след като поотрасна - все пак половината свят е пълен с мъже  Grinning
Грижи се за бебчо и каквото такова.  Hug
Мариа Киара Макси е супер - нали ни е рекордьорчето.  Hug
Дендри, Минолтичка и всички които бяхме съпричастни радвам се че има такива момичета като вас които са готови да помогнат. Нали затова сме се събрали все пак  Hug
Хремавките да оздравяват че лятото - ами малко остана  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 20:58 от Felina

# 56
Момичета, виждам, че в нашата майска темичка има много силни жени, на които, за съжаление, са се случвали подобни неприятни  неща. Браво, че сте направили правилния избор да се махнете и сте се справяли сами. Някои от вас и с грижата за детенце, а други - самите те деца в обречено семейство. Майка ми ни е гледала дълги години сама и знам какво е (от детската страна, защото и тя не е лека). Росита хубавото е пред теб - ти знаеш. Hug .
А сега... стига вече драми и аз Crazy. Имаме си едни малки съкровища, които ни усмихват всеки ден. Майчинството е супер и ни свързва по съдба. Айде да се видим в неделя вЕрно - аз обичам биричка (щото черен After Shock и Джони не мога да пия в момента Mr. Green) и хубава компания. Софиянки... стягайте се за езерото Ариана. В събота съм на гости и сигурно ще се отпусна малко (имам замразена кърмица, чакаща да влезе в употреба вече). Нищо не ми пречи в неделя да върна в начална позиция с един два сока от хмел. Laughing
Дикси, Nijntje, Maria-Chiara браво на големите ви бебочета. Да им имам бузките на хубавелчетата. Ще им изпапам сладките дупенца... Wink Няма де, няма.

# 57
  • София
Здравейте майчета! Hug
Мария Киара хич не й обръщай внимание на твоята педиатърка. Моята пък все ми казва, че много наддаваме. Важното е, че бебоците са живи и здрави!
Фелинка напълно съм съгласна с твоите постове към Бебс. Денринка и с теб също Peace
Росита Евелин дано бързо оздравеете Praynig. И аз съм подобен случай на теб.....
Днес отново се радвахме на лятно време!
А в неделя ако успеем да се организираме ще се присъединим към срещата в Борисовата.
Хубава вечер на всички!

# 58
И трето Дикси за клеевата тинктура може ли да ме светнеш как се дава като добавка, че майка беше дочула за нея че била много полезна и се чудя дали да не почна да я давам на бебо  newsm78
Галя, не знам как се дава като добавка на бебета. Сигурна съм, че ще е полезно, но не знам в каква дозировка.
Баща ми е пчелар, прави си всяка година по един голям буркан клеева тинктура и си я ползва. Има две язви и много му помага.
Маже пъпки, пришки, рани и на Митко...караше ме да си правя гаргара с нея когато имах тежък фарингит.....абе, за всичко я ползва и наистина има ефект.

# 59
  • Sofia
Така, така, като обсъждаме килограми да споделя една странност. На 16 август бяхме на консултация. Бебо го мерят на механичен кантар с боди и памперс винаги-. Не държат много на точност. Изкарваме бебо 7,1 кг, или наддаване над 1 килограм за месец. Сестрата ни съветва да не увеличавам кърмата. Още се мъчим на 150 мл. по 6 пъти на ден. Днес водихме бебо на консултация в Токуда. Мериха го голичък на електронен кантар - 7030 гр #Crazy - 25 дни от миналото мерене. Сега как да го разбирам това. Очевидно този е верен, но как да разбера изобщо колко наддаваме. Не става въпрос все пак за малка разлика. ДА разбирам, че бебо не наддава изобщо или преди са ни измерили с половин кг повече примерно?????

Нещо напоследък хич не иска да се занимава сам с играчки. Най-много за 10 минути. Все трябва да съм пред очите му или да е на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт