, че и Дани е с хрема от 3 дни.

tivia, прочетох за Низитата. По-късно като изляза ще го взема и него.
Иначе пръскам Стеримар.
Maria-Chiara, Калин ги минава 8-те кила
, че и Дани е с хрема от 3 дни.

За мен това момиче не е добре!!!
~~БИЙ МЕ ОБИЧАМ ТЕ~~
Няма да описвам нашия случай но баща ми беше осъден на 10 год. затвор за това което причини на моята скъпа и единствена майчица и тя в съда е казала само през трупа ми и той си продължаваше с тормаза но Бог го наказа!!!

, вече сте казали преди мен всичко, което и аз мислех да пиша. Само едно - Бебзз, такива "мъже" не се променят!!! Жал ми е за бебчо Дани 
за темичката
за хубавата темичка!
)
и съм на мненията на Мадленка и Филимонка
драматизира повече отколкото трябва момичето... аз когато бях на нейната възраст си водех дневник
, затова се възхищавах на Бебз че са предприели такава важна крачка на такава крехка възраст, но явно още и двамата не са узряли за подобна отговорност, от което в край сметка ще страда единствено бебчо Дани

.
. Имаме си едни малки съкровища, които ни усмихват всеки ден. Майчинството е супер и ни свързва по съдба. Айде да се видим в неделя вЕрно - аз обичам биричка (щото черен After Shock и Джони не мога да пия в момента
Няма де, няма. 

. И аз съм подобен случай на теб.....
- 25 дни от миналото мерене. Сега как да го разбирам това. Очевидно този е верен, но как да разбера изобщо колко наддаваме. Не става въпрос все пак за малка разлика. ДА разбирам, че бебо не наддава изобщо или преди са ни измерили с половин кг повече примерно?????