Отговори
# 60
Здравете момичета! Hug
Фелинка, Минолтичка, Дендринна, момичета, МНОГО точни неща, казани ТОЧНО на място за ситуацията с Бебс!!!Няма да коментирам повече тази история, само ще кажа, че може би всяка жена има в живота си една такава невъзможна любов, която й се иска да промени и за която знае с ума си, че нещата не стават, но сърцето й казва друго... Бебс, мила, пожелавам ти да започнеш да се вслушваш повече в ума си и да спреш да си градиш сама въздушни кули, които се рушат, не заради себе си, а заради бебчето си!!!
След като първо цяла нощ мислих и аз за Бебс и за това,което преживява, в четири часа моята хубавица се ококори като  Shocked кукувица и започна да гука Crazy! Много се притеснявам, защото спи много неспокойно вечер и трудно заспива, а досега винаги като си се нахрани и си заспива сама. Тази вечер татко й  даже се прави на люлка  1swing , с коша в ръка  Crazy
И ние предната седмица ПАК бяхме със сополи ooooh!, много гадна работа. На нас педито ни изписа капки - сол адреналин, които се приготвят в аптеката, витамин С и калций, а забравих и фенистил. И така след поредното изстиване на малката, отиваме вчера да ни бият ВТОРИЯ пентаксим и познайте какво- влизаме в кабинета и гледам ни нашата докторка, ни сестрата!! Close Close!И заместващата док ми казва,че сестрата е в болнични и не може да ни бият ваксината!!! Аз да попитам - Ами те лекарите не знаят ли да бият ваксини?!?!?! Ама както и да е...Иначе след консултацията мерките ни са 64 см и 6200 кг. И при нас е като при Maria Chiara , аз си я измерих вкъщи на електронния кантар -6350 кг и при педито ни измериха 6350 кг със сменен памперс , но въпреки това докторката "прецени" на око,че малката е 6200 кт. Подробности, ама как така на око се преценява не мога да разбера. Много ме ядоса като ми каза "Аууууууу ама тя е наддала 1600 гр. за 40 дни, с какво я храниш?", а аз :"Със собственото си производство - само с кърма Crazy", а тя ми вика "Няма да и увеличваш дозата /нали се цедя и й давам по 150 грама/, защото ще затлъстее!!! Хубава работа, ами нали тези бутчета имат нужда от поддръжка?!? Crazy Laughing
Dendrinna - Аууу откъде спомена за черен After Shock?!?!? Така ми се допи... Whistling
Malachika-Мила, много си хубава с роклята!!! Heart Eyes
Айде стига съм писала, че цял ферман изписах, лека и спокойна нощ май-чета и бебоченца!!!

# 61
  • София
И трето Дикси за клеевата тинктура може ли да ме светнеш как се дава като добавка, че майка беше дочула за нея че била много полезна и се чудя дали да не почна да я давам на бебо  newsm78
Клеевата тинктура все пак е от мед, незнам дали няма опасност от алергизиране. Всеки си преценява, сигурно има ефект.Иначе и аз мислех да давам преди седмица този разтвор клеева с физиологичен разтвор, но се разубедих, заради това че се прави от мед.Рецептата , дето Дикси я казва , май е на д-р Михайлов, хомеопат. И ние шмъркаме, ама аз във всики удобен момент, физиол.разтвор и Стеримар, пък да видим докъде.

За Бебс , подържам вашето мнение момичета, детска им работа, може момчето да има нужда от помощ, но защо бебчо да страда от цялата луда история. И на мен снимките на хлапака,не мога да кажа мъж хич не ми харесаха, направо са плашещи, този човек има нужда от специализирана помощ. Само бебчо Дани да не страда, другите двама от историята да правят каквото искат.Повече ни ми се ще да се ядосвам с Бебс, поразигра ни , а ние бяхме толкова загрижени, а то проблем нямало Crazy, явно е само в нашите очи ooooh!.

Съжалявам за всички момичета изживели подобни истории.Гледайте напред, милички! Hug

Роси, бързо оздравяване на Еви!  bouquet
Лека вечер на бебоците и родителските тела Mr. Green! Heart Eyes
Дендри, само така супер си, повдигна духа. Wink
Десиве и ние само следим мама.Не се притеснявай ,детето е наддало, просто всеки месец на механичния ви мерят малко повече  и за това така ти се струва в сравнение с Токуда.

# 62
Клеевата тинктура е от пчелен продукт, казва се пчелен клей, но не е от мед и не алергизира.
Но съдържа спирт. Затова не знам до колко е подходяща за бебета.
Ето тук има малко инфо - http://www.nectar.hit.bg/propolis.htm

kazablanka, учудена съм, че лекарката не е поставила ваксината.  Rolling Eyes

# 63
Благодаря Дикси  Hug майка наистина го е чула това за тинктурата от хомеопат сигурно е този дето Оличка е споменала. Ще поръчам една клеева тинктура пък да видим може и да давам на бебо  newsm78 но искам да чуя други мами които са запознати с даването й.

Искам да благодаря и на Сиска за зимафлуор отговора - много изчерпателен и аз се отказах да давам като прочетох какви ужасии върши този флуор  Crazy нито капка  Naughty той бебо сам ще си го набави флуора и без моя помощ явно.

Иначе днес беше кошмарен ден в който Теди не спа изобщо сигурно заради ваксината вчера. Одеве заспа с 300 зора в ръцете ми и вече час спи което е рекорд за днес  Crazy дано утре е ОК че ще изкукам така още един ден - нищо не свърших  Crossing Arms Затова пък снощи отмърка цели 6 часа след ваксината и се събуди чак 23:45 и заспа пак чак в 2:30 къде му сложи толкова спане незнам  Crazy

А и кърмата ми намалява нещо напоследък и ще почвам пак с помпата за мой най-голям ужас  #Crazy

Лека нощ от мен ще тичам по задачките изостанали  Hug

# 64
Леле момичета ама много бързо пишете.
НЕзнам дали ще успея да ви изчета. С бебка Рая сме добре. Пак излизаме навън, а пък и мама има работа все пак и няма как да сме у дома.  Crossing Arms
С удоволствие ще ви чета, но май трябва тотално да се развали времето за да си седмнем у дома както трябва.
Как мога да включа и мовто бебе в тези прекрасни снимчици на първа страница?  newsm78

Темата е страхотна   bouquet

# 65
Галя много ти е сладко Теди беърчето, като му видя снимката под постовете ти и се усвихвам винаги.
И аз да се оплача мъъъъничко, че сме от отбора на нощните птици. Зомби е мама... (по баровете от години шейкъра върти, на ентусиастите отвърта аматьорските глави Laughing) та и бебка се е метнала на мен явно. Рада от 3 или 4 дни се буди по 4-5 пъти и иска млекце. И така, като ме разбуди три пъти, аз вече не мога да заспя посмъртно след това, чакам си следващото кърмене и чета простотийки в нета. Сутринта приличам на пандичка - заради сенките под очите. Иначе е кротуша - ококори кльомбалите, хили ми се в тъмното с беззъбата си уста и маха некоординирано с ръчички все едно танцува брейк (роботът hahaha). Явно иска да навакса с грамчетата за следващото замерване, че и разказвах какви големи бебчовци има и тя взела, че разбрала, пък и завидяла.  Wink И сега прави рекорди по най-често цокане от гърда за една нощ. Айде пък, лека ви нощ. Grinning

ПП. Рали, ти сложи снимката, която искаш (да е в по-едър план главичката) в албумчето в снимка.бг. , а Минолтичка по-натам ще прави нов колаж... след някоя друга тема, че сега е в процес на преместване... и ще ги сложи всички бебенца.

# 66
Добро утро! Явно аз съм най-ранобудна, едно кафе и закуска от мен:

Дени пак ме разсмя, но ние сме в другия отбор- на шишовците  hahaha и понеже сме на консултация другата седмица младежа си махна от 2 дена нощното хранене(ама до кога ли? Joy)

# 67
Добро утро и от мен. Мерси за закуската.
Бобито да си най- ранобудна не си  Flutter . Аз съм на линия от 5  Crazy Че съм ку-ку.. куку съм... ама моя младеж направо е за целувки днес. Спи си като пич цяла нощ. Имаше само едно хранене в 3. А аз понеже спях и права последните дни тва днес направо ме шашна.  Rolling Eyes

# 68
Добро утро,
Аз от пропуснах да пиша в последните 2-3теми ,но ви чета редовно и мисля,че не съм изпуснала много Simple Smile Не съм писала,че напоследък около мен е голяма лудница,не съм се спряла. Първо пак се наложи да оставя бебето за 2дни без мен на замразена кърма,че бях в Истанбул по работа, после ходих на концерта на Мадона и пак го оставих за 10часа без мен и както бях сигурна,че не е фатално и няма да му се отрази от тогава е ужасно неспокоен и изневрен Sad Мислех,че е кърмата ми е намаляла,въпреки,че където и да ходя помпата постоянно е с мен и се изцеждах на 3 часа задължително,но вече съм сигурна,че не е от недостатъчно кърма,а нещо друго го тормози и може би са някакви късни колики. Вечер след 21ч направо полудява, само плаче и до 1ч не мога да го успокоя и прияпя по никакъв начин Sad после спи пак доста неспокоино и тъкмо сам си беше направил голяма нощна пауза сега пак става на 3часа. Давам му и инфакол и биогая,но ефект никакъв Sad Интересното е,че до сега колики не е имал и ми се струва късно да се появят в края на трети месец когато трябва да отшумяват.  Освен това яка като новородено на всяко хранене, има ли и други такива бебета???
А освен това напоследък ме е нападнала една черна серия от неприятни новини и за капак снощи кака Айя се изгоря с вряла вода и днес цял ден ще сме по доктори Sad Ама стига съм ви занимавала.. Simple Smile
Гледах до сега бебета и всички са многооо сладки и пораснали.
Исках да ви пиша за много неща който прочетох,но не знам от къде да започна... Първо се сещам за Бебз и не мога да повярвам що за човек е и как може да има такива мазохисти. Годините според мен не я оправдават въобще,аз лично станах майка за първи път на 19години ,а за втори на 21години и не бих разсъждавала така когато е намесено детето ми. Но доста коментирахме и явно излишно момичето така ,че спирам.
Желая ви лек ден и спокойно бебета.

# 69
  • София
Добро ви утро, майчета!
Много хубава закуска  bouquet!

Дикси , благодаря за информацията. Wink

Just_VANIA , ти сигурна ли си ,че са колики, да не са зъбки newsm78!? Дано Айя се оправи бързо, миличкото детенце Hug.

Аз днес отивам да си търся нещо за обличане, Crazy/ ако има такова да ми стане на кръшната снага Mr. Green/че утре сме на сватба.Ще взимам и бебчо с мен, и моята баба , та да го забавлява , докато пробвам Crazy

# 70
Добро утро и от мен.
Искам да се допитам до вас, защото съм в чуденка отново. Имам зъмразена кърма от преди около месец, и днес реших да размръзя да видя дали е годна, нещо ми мирише като...как да го определя  newsm78, нещо като пържена риба сякаш, аууу че гадно звучи  Simple Smile
Та преди да започна да зъмразявам прочетох как се прави това. Взех си стерилни контейнерчета за урина, сложих прясно изцедена кърма, сложих във фризера, замръзи се на камък. Вчера извадих контейнерчето от фризера и го оставих във хладилника да се размръзява и ми намирисва сега на неприятно. Да я хвърлям ли? Негодна е сигурно? И какво не правя правилно, за да знам за следващото зъмразяване.  Confused
Благодаря ви за помощта.   bouquet

хубав ден.

# 71
  • София/Варна
vpd, по-точно описание на аромата е на домашен сапун. Не се притеснявай да даваш размразената кърма.
Измененията във вкуса и миризмата, независимо дали е замразена или прясно изцедена и сложена в хладилника, са в резултат на бързото разграждане на една от съставките на майчиното мляко. То не губи свойствата си от това обаче.

# 72
  • Стара Загора
Добро утро МАЙ-чета,мерси и за закуската и кафенцето  Hug Hug Hug
Абе от кога се каня да питам и все забравям....към мамите на които бебоците още си търсят среднощните манджи,как мислите да процедирате и до кога така...И аз кърмя все още вечер ами като си търси какво да правя по веднъж,че някога и два пъти на вечер....не ми пречи,но се страхувам  и незная да чакам сам да спре да се буди или аз давзема да го отучвам,защото чувам,че в по-късен етап пак продължавали да се будят и търсят мляко  #Crazyдо кога така,ако може просто да споделите вашето виждане по-въпроса знам,че много от вас кърмят нощем Peace
 Имаше и още нещо,но пак забравих,трябва да си водя бележки вече  Blush Хайде много усмивки в този мрачен ден  Kissing Heart

# 73
Здравейте и от нас   bouquet
Ние до преди 2-3 седмици също се будехме нощем за папане, но вече не е така, буди се в 5, а последните дни 6ч. Не съм правила нищо по въпроса, тя сама си изгради този режим. Има дни/нощи, в които е по-неспокойна и иска да папа и през нощта-в 1 или в 3ч. За момента мисля, че не е проблем, той Бебо си знае най-добре, а и мисля, че КайРен ще те посъветва най-компетентно  Naughty
Ние отиваме на разходка, ако някой има път към Мол София да звънне за по кафе-0878383565, това ми е другия номер, че съм си забравила телефона в къщи  Crazy

# 74
Добро утро и мерси за закусчицата и кафенцето Hug   Аз пък съм от майчетата, който деца не се сещат да се будят за папкане. И това е доста притеснително. От известно време спи по 12 часа вечер и когато се опитам да я събудя се сърди и отказва ядене newsm78
Росита, бързо оздравяване на бебе Еви Praynig
За срещата в неделя - ще направя всичко възможно да дойда, че време е вече да се запознаем. Ще вземат да се сгаджосат децата пък аз още да си седя в къщи Blush
Момичета, едно въпросче. Когато родих бях в една стая с една мама, която беше оперирана от частен лекар( до колкото разбрах гинеколога на звездите)  Grinning И въпросния доктор и каза преди изписването ако и спре кърмата да взима някакви лекарства, който предпазвали гърдите newsm78 Някой чувал ли е за това? Аз бях питала нещо подобно, но тъкмо се успокоя и пак ми се напълни главата с глупости. Доки ми каза, че се пиели само за спиране. Знам ли?
Хайде лек и приятен ден на всички ни. Много щастливи бебоци и отпочинали мами Hug

Общи условия

Активация на акаунт