Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добро утро kaffeetrmker_2
Ясно,че Инджи е доста заблудена и вярва на Енгин,но защо Мехмет след толкова съмненияще му повярва,че е имало нещо между тях newsm78Много се дразня ooooh!

еми нали трябва да си намери повод да се цупи, а всички видяхме болната му ревност.... ooooh!

# 31
хоп и аз тук, да не изпусна случайно  Mr. Green
аз гласувах с опция - защото е мъж, всички са еднакви, гледат само на тях да им е добре, пълни егоисти..... е има и изключения които да потвърждават правилото но Мехмед не е един от тях

Шефчето ме изкефи, къв шамар му изплюща Whistling Crazy
да му напомни кой е, че се позабрави малко.....

не мога да разбера Инджито, ще чакала да му го каже лично в романтична обстановка, тинтири-минтири, аз ако толкова дълго съм чакала и имам такива проблеми ( понеже и аз съм в сходно положение та за това знам какво бих направила) като разбера че теста е положителен, така ще изкрещя, че и на ония свят ще разберат, няма да си трая и секунда даже по телефон, по имейл, с телеграма ако трябва ама ще кажа на целия свят, пък тя романтики разни....

Peace Абсолютно подкрепям мнението ти ! Хем тя веднъж вече се "опари " като не му каза веднага , а изчакваше подходящ момент !  Сега пак същата глупост прави ( ама така се правят 160 епизода  Wink )
Май Шереф , като ги е почнала снощи от Мехмед , по домова книга трябва да ги подкара  fight
Моми - четааааа, все пак този път ставаше въпрос за забавяне на новината с 1-2 дни...

# 32
Цитат на: shoppp link=topic=427441.msg12412712#msg12412712 date=12525
Моми - четааааа, все пак този път ставаше въпрос за забавяне на новината с 1-2 дни...

[/quote

Да , ама ние имаме горчив опит Wink - е затова не трябва да се четат ББ Laughing!

# 33
Това за ББ не го разбрах smile3538  - в тези серии нали се разбра, че заминават за толкова...

# 34
  • София

абе като знам когато иска да му каже нещо, как винаги не е подходящ момента и се случва какво ли не, едва ли и сега ще са 1-2 дни Crazy

но както и да е и това ще мине  tooth
иначе как ще има още 50 серии примерно, нали трябва да ни баламосват все някак  Mr. Green

# 35
Ох, тая Инджиии, голяма блейка, много доверчива и наивна са я направили.Трябва да е сляпа и глуха, та да не разбере намеренията на Енгин от отношението му към нея.
Joy Права си, но нали само Мехмет й е в главата и пред очите, как да види и чуе друг/о

Морганчето, ама и аз съм една ППЗ - викам си прибира се и му казва на Мехмет, спретва там ресторантче нещо... - баламосаха ме  #2gunfire

# 36
Това за ББ не го разбрах smile3538  - в тези серии нали се разбра, че заминават за толкова...

Е това имах предвид  - като четем какво се случва напред и вече сме предубедени , знаем , че не е за ден-два , ами още десетина епизода мъкаааа!

# 37
Здравейте, аз също гледам сериала, но снощи така шумеше телевизора и то само по BTV, моля някой ако може да ми каже кои епизоди даваха снощи и ако не е нахално да пусне линк с тях. Като ви чета виждам, че снощните серии са били много интересни. Предварително ви благодаря

# 38
Здравейте, аз също гледам сериала, но снощи така шумеше телевизора и то само по BTV, моля някой ако може да ми каже кои епизоди даваха снощи и ако не е нахално да пусне линк с тях. Като ви чета виждам, че снощните серии са били много интересни. Предварително ви благодаря

93 и 94 епизод
http://www.vbox7.com/play:aae0a61e
това е първа част
виж в профила и за другите части
 Peace

# 39
Фактът, че Мехмет не знаеше първия път за бременността на жена си, не оправдава поведението му тогава. Да не би, ако не беше бременна, той да е в правото си да й крещи и да я блъска? Е, сега ще научи по-бързо. Като че ли това ще го спре да прави каквото си знае.

# 40
Ама и Инджи все изчаква с новината.Дразни ме.Да му каже веднага ,какво се тута толкоз.

# 41
Аз пък, ако бях на Инджи, да разбера че съм бременна след толкова трудности, щях веднага да му звънна да додйе. Как въобще издържа да стои и да чака.Липсва и живец според мен.
От всички жени най ми харесва Бахар. Огън жена. Има характер. А Панар и Онур, как позволяват на малката вещица да им се качва на главата. Егати детето ooooh!
Мехмед много ми хареса как реагира и се държа след пожара във фабриката. Много човечност прояви. Много хубаво са му изградили ролята - млад, красив, чувствителен, ревнив. Реакцията му към Шереф е нормална, турските мъже са такива.
Все още ми е интересен сериала,ама определено малко се разводни.

# 42
Аз пък, ако бях на Инджи, да разбера че съм бременна след толкова трудности, щях веднага да му звънна да додйе. Как въобще издържа да стои и да чака.Липсва и живец според мен.
От всички жени най ми харесва Бахар. Огън жена. Има характер. А Панар и Онур, как позволяват на малката вещица да им се качва на главата. Егати детето ooooh!
Мехмед много ми хареса как реагира и се държа след пожара във фабриката. Много човечност прояви. Много хубаво са му изградили ролята - млад, красив, чувствителен, ревнив. Реакцията му към Шереф е нормална, турските мъже са такива.
Все още ми е интересен сериала,ама определено малко се разводни.
  Peace
Тя вечно вечно с нейните отлагания!! И той все трябва да разбира най-важните неща от другите! #Cussing out Абе не се научиха да си говорят като семейство! Няма начин да няма недоразумения така!

хоп и аз тук, да не изпусна случайно  Mr. Green
аз гласувах с опция - защото е мъж, всички са еднакви, гледат само на тях да им е добре, пълни егоисти..... е има и изключения които да потвърждават правилото но Мехмед не е един от тях

Шефчето ме изкефи, къв шамар му изплюща Whistling Crazy
да му напомни кой е, че се позабрави малко.....

не мога да разбера Инджито, ще чакала да му го каже лично в романтична обстановка, тинтири-минтири, аз ако толкова дълго съм чакала и имам такива проблеми ( понеже и аз съм в сходно положение та за това знам какво бих направила) като разбера че теста е положителен, така ще изкрещя, че и на ония свят ще разберат, няма да си трая и секунда даже по телефон, по имейл, с телеграма ако трябва ама ще кажа на целия свят, пък тя романтики разни....

Peace Абсолютно подкрепям мнението ти ! Хем тя веднъж вече се "опари " като не му каза веднага , а изчакваше подходящ момент !  Сега пак същата глупост прави ( ама така се правят 160 епизода  Wink )
Май Шереф , като ги е почнала снощи от Мехмед , по домова книга трябва да ги подкара  fight
  Joy Определено, да ги почва от дядото!  #Cussing out

# 43
и аз много го харесвам и го гледам всяка вечер  Peace,не съм писала до сега ,но пък ви чета редовно  Wink,и да си кажа, че на мен най ми харесва Берг,напомня ми на Сайд от Изгубени   newsm03

# 44
Ех,колко проблеми и се струпаха на главата на Инджи.Следя ви  с интерес ,че нямам възможност да гледам всички серии  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт