Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 735
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
newsm78 newsm78 newsm78 това е много интересно, или журналистите не са си научили урока или БТВ-то ни крои шапка.....

нали в програмата им пише че ще се излъчва по една серия  newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:04 от Морганчето

# 691
  • Plovdiv, Bulgaria
е нееееееееее   #Cussing out Sick #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 692
....................
нал в програмата им пише че ще се излъчва по една серия  newsm78 newsm78
ами да ти кажа аз влезнах в сайта на бтв-и , но там не видях качена програма за понеделник 21.09  newsm78

# 693
Незнам дали сте забелязали, но бтв рекламират Сървайвър на 22 септември от 20ч , а нали тогава щяха да излъчват Перла какво правят тези да не спрат сериала  #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire   #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 694
Момичета,какво стана с бебето на Рукие?Кой го гледа?Те са цял ден в кухнята с мъжа си.

# 695
Гадното е че пише ,че Перла свършва,а не, че прекъсва да не би да не са закупили следващите серии.???????  Cry

# 696
 Е това ще бъде нечовешко ако го направят БТВ  Cry

# 697
Привет, момичета!!!

За "Перличките" с имен ден -
Честито и от мен!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Живи, здрави да сте всички,
и големи и мънички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПС - кога сварихте и филма да гледате и коментирате, и почерпка да сготвите #Crazy

Записссссссссссссссссссссс  Mr. Green

# 698
  • София
еми ако са почнали да взимат пример от Нова ТВ като нищо ще го спрат по средата и ще го пуснат другия сезон когато имат дупки за запълване в програмата си - дано не го правят, че това беше единствената причина да сложа кръста на Нова, сега остава да ме откажат и от БТВ-то, тъкмо ще ми съкратят един разход за кабелната Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 699
  • Sofia
Момичета благодаря за пожеланията Hug

Ама как така ще ни спрат филма Shocked, аз забелязах, че първо рекламираха Сървайвър то 21.09, а  после почнаха от 22.09, да не би да ни орежат филма до раждането на бебето и до там #Cussing out

Ама се надявам да е грешка на някой заблуден журналист  Praynig, не вярвам от БТВ да са такива буфтали да не закупят целия филм ooooh!

# 700
  • София

Ама се надявам да е грешка на някой заблуден журналист  Praynig, не вярвам от БТВ да са такива буфтали да не закупят целия филм ooooh!

аз очаквам всичко от тях, за пари и слава до деветия кръг на Ада ще стигнат......

# 701
  • Срещу планината:)
Аз не вярвам,по вероятно е тези от 24 часа да име грешна информацията  newsm78

# 702
Абе с тоя голям интерес....дали ще смеят да го спрат  fight fight

# 703
В петък пак ще дават една серия. newsm78

# 704
....................
нал в програмата им пише че ще се излъчва по една серия  newsm78 newsm78
ами да ти кажа аз влезнах в сайта на бтв-и , но там не видях качена програма за понеделник 21.09  newsm78

И мен ме учуди, че все още не са качили програмата си- аз редовно си я следя от там и досега не се е случвало такова забавяне.
Тези ще ни скроят някой номер. Добре че го има на други езици, но ако и някой ги преведе всички ще сме благодарни.
И другото което забелязах, днес не са дали резюме към 104 епизод (прескочили са го) и направо за 105.

Общи условия

Активация на акаунт