Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 741
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Стара Загора
Снощи ми дожаля за Шереф, тъкмо се реши на развод и оня я отряза!
И на мен! Но не мисля, че синът й е виновен - трябваше да бъде по-смела и не
толкова вманиачена по фамилията на съпруга си.

# 677
  • Варна
Да от много чудене се оказа сама накрая. Ама и на мен ми стана гадно за жената. На нея наистина и костваше огромни усилия да вземе това решение. Все пак в началото Ахмед и беше казал, че тя се е омъжила не за него, а за фамилията му.
А Бахар каква е хитруша. Веднага си намери друга клиника да отиде да види какво е бебето.
Някак много набързо ги събраха Берг и ... не мога да напиша правилно името.
Видяхте ли как разчистват някой герои за които считат, че са си изпълнили задачата. Първо махнаха Гюлсун, после махнаха бабата, сега на Берг май идва ред. Отварят място за нови.
А знаете ли дават ли отново бабата на Инджи или ще я уморят набързо без да я покажат повече?

# 678
  • София
момичета съхранявйте си нервите за довечера  Wink ББ: Наш Мехмет продължава ерата Нихан  #2gunfire

ако махнат и Нихан ще е хубаво  Wink

# 679
  • София

на мен пък не, като беше лакома за богатство, къща и фамилия проблема си е нейн

когато Мехмет Фикри и каза че може да се изнесе и да живее както иска - тя се опули - как ще напусне тя този палат....

Джихан човека колко и се обясняваше в любов ама тя нъцки - да не изпусне охолния живот - пък сега ми ревтуни като малко дете

ББ в последната серия все пак Джихан и предлага брак с пръстен - както си пише по книгите, така че не е за състрадание ще изживее любовта си  Hug

# 680
снощи неможах за съжаление да гледам серийте.Кажете ми с две думи какво е станало. newsm17

# 681
  • Sofia
Момичета, здравейте Hug

Да почерпя и аз за моята кукла, която днес има имен ден

Честит празник на всички празнуващи днес, пожелавам ви да се сбъднат мечитет ви!

# 682

ДА ти е жива и здрава bouquetМного радост и щастливо детство  bouquet

# 683
За "Шоуто на Слави"билети се купуват само за седмицата,в която е самото шоу.Пример:ако искате билет за 22.09.09 може да си го купите от 21.09.09.Дано сте ме разбрали Peace

А тая Нихан не е ли лицемерна,кажете!Уж не искаше нищо,а снощи какви ги бръщолеви! CloseСкочубра

# 684
За "Шоуто на Слави"билети се купуват само за седмицата,в която е самото шоу.Пример:ако искате билет за 22.09.09 може да си го купите от 21.09.09.Дано сте ме разбрали Peace

А тая Нихан не е ли лицемерна,кажете!Уж не искаше нищо,а снощи какви ги бръщолеви! CloseСкочубра
Да, само че за Слави още не се знае дали ще участватл И БГ папа е прав, че Къванч идва в качеството си на един от журито, няма да очаква истерични сцени като в арабските страни, но и там са си такива  Wink

Честит имен ден на всички, които се казват Вяра, Надежда или Любов!! Бъдете живи и здрави и винаги обичани!!  newsm51 smile3525  ura Tada  party006 cheers

# 685
  • София

Честит имен ден на всички, които се казват Вяра, Надежда или Любов!! Бъдете живи и здрави и винаги обичани!!  newsm51 smile3525  ura Tada  party006 cheers

да не забравяме и майка им София  Hug Peace

# 686
  • Луната ни пази
Съгласна съм. Някой знае ли колко още епизода имадо края???

# 687

МЕХМЕД И ИНДЖИ

# 688
Един въпрос Гюлсюн и баба Сафие отидоха ли си от сериала демек ще ги дават ли пак?

# 689
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=229792

незнам дали сте чели това  newsm78 дали е вярно? нали има още доста серии  Whistling
да не би да режат филма?  Crossing Arms

нека ако някой има инфо да сподели с нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт