Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
лека нощ и от мен, до утре  bouquet  bouquet

# 661
  • София
Sayerin ,

а, дано Simple Smile За този му период питам, нали не е най-актуалния вид???

"Aşk-ı Memnu" series with the forbidden lovers Beren Saat in the series, just like Kıvanç Tatlıtuğ'un began to experience love is spoken in recent days. Nationality according to the news in the Friday and Saturday while walking hand in hand in Cihangir couple of common Tatlıtuğ the previous week for 9 months with Meltem Cumbul lover had parted ways. Two and a half months before leaving dear Bulent Inal at the time, in an interview with "Kıvanç something between you and Tatlıtuğ livable? "to the question" what happens in the future is not certain, "he responded in the head had left a question mark.

Айде сега Саат е на ред  Wink

# 662
  • София
Sayerin ,

за тази ти говорех. Не е награда, а томбола на "Vestel". Само в този вид не ме кефи. Кога е изглеждал так, имаш ли идея??? След "Перла", нали??

# 663
Sayerin ,

за тази ти говорех. Не е награда, а томбола на "Vestel". Само в този вид не ме кефи. Кога е изглеждал так, имаш ли идея??? След "Перла", нали??

Това е миналата година! Вече не изглежда така.  Peace

# 664
Sayerin ,

а, дано Simple Smile За този му период питам, нали не е най-актуалния вид???

"Aşk-ı Memnu" series with the forbidden lovers Beren Saat in the series, just like Kıvanç Tatlıtuğ'un began to experience love is spoken in recent days. Nationality according to the news in the Friday and Saturday while walking hand in hand in Cihangir couple of common Tatlıtuğ the previous week for 9 months with Meltem Cumbul lover had parted ways. Two and a half months before leaving dear Bulent Inal at the time, in an interview with "Kıvanç something between you and Tatlıtuğ livable? "to the question" what happens in the future is not certain, "he responded in the head had left a question mark.

Айде сега Саат е на ред  Wink

То вече беше, със Саат когато снимат филма, миналата година е завършен, после тръгва с Мелтем и се раздели с нея наскоро, уж заради Саат, но това са медийни интерпретации. Това е заради "Забранена любов". Там изглежда така, до това лято  Peace

# 665
добро утро момичета

може да се радвате вече.Тази сутрин в прегледа на печата по БТВ прочетоха че Каванч през декември ще идва в България.Май казаха че щял да бъде в журито на някакъв конкурс за красота,който ще се проведе в София

# 666
Мили перлички да ви почерпя,че днес имам ИМЕН ДЕН

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НИКОГА ДА НЕ УГАСВАТ,А ОТ ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ  Wink

Дано Мехмедчо да дойде в България и да целуне всички ни пред НДК-ато  newsm03  love001

# 667
Честит празник на всички които днес имат имен ден!

# 668
.Имам усещане,че Къванч ще се очуди , от посрещането в София ....момчето ще очаква ,може би истерия като в Дубай,но ние ще го изненадаме с балансирано и спокойно  поведение Joy Joy Joy Joy Joy

човекът няма да учуди и няма да очаква истерия като в Дубай, защото ПОВОДЪТ Е ДРУГ за идването му. Не е поканен от бТВ, не идва по повод сериала. В Дубай беше поканен от mbc и отиде със Сонгюл именно заради успеха на сериала и даваха безброй интервюта , но с ясното съзнание, че това е целта на визитата. Тук е един от многото Мистъри в международен конкурс за красота. Тоест... идва в качеството си на манекен, а не на Мехмет от Перла. Още повече... бТВ са купили 3 сериала с Къванч в главна роля и докато той дойде, ще пуснат и следващия. Тогава пуберките тука вместо да му викат Мехмет, Мехмет... ще му викат сигурно .... Халил, Халил... или Бехлюл, Бехлюл....(в зависимост от това дали по тв ще пуснат първо "Менекше и Халил" или "Любов забранена")

# 669
onchetoЧестит имен ден на теб и на всички,които празнуват днес!Желая на всички вас най-вече здраве!Носете имената си с гордост newsm51 smile3525 Wine Glass baloni
Честит празник и на всички софиянци! Hug
А сега и аз да напиша нещо,което ми е много странно-Рукие по цял ден готви и прави какво ли не.Кой и гледа бебето??????? newsm78

# 670
  • София
BGpapa ,

коментарът ти ме кефи ахахааххаха

Sayerin ,

успокои ме, че това са минали периоди с визията   Party

м/у другото мъжът ми покрай мен гледа филма и е впечатлен от екранното присъствие на.... Екрем Бора, личало си, че е актьор с опит, знае ли някой така ли е??? Известен ли е в Т-я??    newsm78

честит имен ден на всички, които носят имената Вяра, Надежда, Любов    bouquet

# 671
oncheto  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!
Да си жива и здрава,усмихната и щастлива.

# 672
  • София
добро утро и от мен дами и BGpapa  Mr. Green
честит празник на всички smile3525 newsm67

# 673
http://clothesoverbros.1.forumer.com/a/_post496-30.html
Тук са публикувани всички резюмета за епизодите през седмицата. Който е любопитен може да надникве в написаното .

Честит имен ден на всички, които празнуват.

# 674
  • София
Снощи ми дожаля за Шереф, тъкмо се реши на развод и оня я отряза!И всичко това благодарение на любимото и синче!

Общи условия

Активация на акаунт