Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Спокойно, gospojata ! Ето снимката под въпрос в оригинал!!
http://img111.imageshack.us/img111/4965/06700108dhkg9.jpg  Peace

# 646
Момичета  , пожелавам ви лека нощ и сладки сънища ! Пожелавам ви това весело и позитивно  настроение , да ви съпътства и в утрешния ден !   Hug

# 647
Момичета, бройте и две майни, моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяя! newsm51

# 648

Е , как да се заспи спокойно , сега ! Embarassed ooooh!

# 649
Sayerinq с тези плитчици ме раби окончателно! #Crazy #Crazy #Crazy
Страшна Joy Joy Joy си!

# 650
  • София
Sayerin ,

тук е различен от онези снимки на яхтата с Мелтем, там беше по-пълен някак си. Явно като се понагласи и позира е супер Simple Smile На тази, която си дала е   Peace  А го гледах в някакво шоу участвал по турската телевизия и някаква награда получаваше после хич не беше нагласен. Една коса почти до рамената, едно пълно лице, как го бяха снимали незнам   ooooh! Друг път да не го снимат така  Naughty

# 651

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy леле оригинала е доста по ИСТИНСКИ  #Crazy ooooh! ooooh!

# 652
  • София
Sayerin
джанъм, с тоз Келвин Клайн дето го изтипоса в голям размер Crazy Shocked, ще ми порозовеят сънищата тази нощ  Mr. Green

# 653
Sayerin ,

тук е различен от онези снимки на яхтата с Мелтем, там беше по-пълен някак си. Явно като се понагласи и позира е супер Simple Smile На тази, която си дала е   Peace  А го гледах в някакво шоу участвал по турската телевизия и някаква награда получаваше после хич не беше нагласен. Една коса почти до рамената, едно пълно лице, как го бяха снимали незнам   ooooh! Друг път да не го снимат така  Naughty
Ами тези с наградата са от януари, но за снимки явно се привежда в по-добър вид, напоследък не е толкова пълен.

Страшна Joy Joy Joy си!
Почваме от плитчиците, пък докъдето стигнем  Thinking

Sayerin
джанъм, с тоз Келвин Клайн дето го изтипоса в голям размер Crazy Shocked, ще ми порозовеят сънищата тази нощ  Mr. Green
Тренирайте, тренирайте!!  Hug

# 654
  • София
аз предлагам да започнем от свалянето на Келвин Клайна - нещо ми идва в повече на тази снимка  Whistling Crazy Crazy Crazy Embarassed

# 655
Момичета, каго гледам семейните снимки със сестра си си приличат, но с братята си - не знам, майката да каже! newsm78 newsm78 newsm78

# 656
Sayerin ,

тук е различен от онези снимки на яхтата с Мелтем, там беше по-пълен някак си. Явно като се понагласи и позира е супер Simple Smile На тази, която си дала е   Peace  А го гледах в някакво шоу участвал по турската телевизия и някаква награда получаваше после хич не беше нагласен. Една коса почти до рамената, едно пълно лице, как го бяха снимали незнам   ooooh! Друг път да не го снимат така  Naughty
Ами тези с наградата са от януари, но за снимки явно се привежда в по-добър вид, напоследък не е толкова пълен.

Страшна Joy Joy Joy си!
Почваме от плитчиците, пък докъдето стигнем  Thinking

Sayerin
джанъм, с тоз Келвин Клайн дето го изтипоса в голям размер Crazy Shocked, ще ми порозовеят сънищата тази нощ  Mr. Green
Тренирайте, тренирайте!!  Hug

Да му дърпа кака плитчиците!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm03 newsm03

# 657
Лека нощ и приятни сънища!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 658
  • София
дано си редуцира охраната, че ще настане ужас. Преди години си спомням даваха по ТВ как Освалдо Риос идва тук, беше истерия- викове, припадъци, ужас  ooooh! ooooh!

Преди години може и така да е било,но сега не вярвам....Имам усещане,че Къванч ще се очуди , от посрещането в София ....момчето ще очаква ,може би истерия като в Дубай,но ние ще го изненадаме с балансирано и спокойно  поведение Joy Joy Joy Joy Joy
Няма да се излагаме, я !!! newsm10

# 659
Момичета, каго гледам семейните снимки със сестра си си приличат, но с братята си - не знам, майката да каже! newsm78 newsm78 newsm78

Ами тя не е много руса, може би от нейния род са по-чернички! Rolling Eyes

дано си редуцира охраната, че ще настане ужас. Преди години си спомням даваха по ТВ как Освалдо Риос идва тук, беше истерия- викове, припадъци, ужас  ooooh! ooooh!

Преди години може и така да е било,но сега не вярвам....Имам усещане,че Къванч ще се очуди , от посрещането в София ....момчето ще очаква ,може би истерия като в Дубай,но ние ще го изненадаме с балансирано и спокойно  поведение Joy Joy Joy Joy Joy
Няма да се излагаме, я !!! newsm10

Да, стига да ни дадат възможност изобщо да се доберем до него. Ако е в Хилтън, което би било логично, може да го вмъкнат по тайни входове и да няма контакт с хората..   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт