Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Aз искам да се пресъеденя ама съм чак от Варна

# 631
  • Sofia
Здравейте момичета,най-накрая ви изчетох и се включвам за малко при вас !!!
 Има радост и настроение в постовете ви, ще имаме гост ,разбирам newsm44 smile3508 smile3508  .

Но за съжаление имам инфо ,че за шоуто на Слави билетрите се продават месеци предварително ,а самият конкурс който ще се проведе в НДК ,ще бъде в зала 3 ,а тя е много малка и предполагам, че гостите ще бъдат само със покани. smile3516 ,така че действайте по втория начин. УСПЕХ!!! newsm10

За конкурса и аз мисля, че може да е с покани, но пък пишеше някъде, че ще се продават билети Rolling Eyes
А за Слави не мисля, че е месеци напред, мои приятели бяха ходили и си купиха билети предния ден, но за Къванч и Сонгюл не се знае, може и да се изкупят на мига

# 632
  • София
мисля, че конкурсът ще е с покани, поне така са процедирали минали години  Sad
За Слави незнам, ама като гледах в youtube колко хора го пазеха Мехметчо, арабките неможаха даже да го видят от охрана  Sad Дано тук е по-различно, ама.......

Аз съм любопитна как изглежда сега, з-то колкото снимки пускате, все са от различни периоди и изглежда все различно   newsm78

А днес Слави как й се точеше на Сонгюл  Wink

# 633
Момичета, много сте готини - страхотно чувство за хумор имате!  bouquet  bouquet  bouquet
Чета и ви се радвам!  newsm10 newsm10 newsm10

# 634
Ако е само с покани, става сложно!  Confused Но ще видим...
За Слави не е толкова трудно..
За вторник аз съм за, Морганче! Peace

Цитат
missence Аз съм любопитна как изглежда сега, з-то колкото снимки пускате, все са от различни периоди и изглежда все различно
Снимките с Мелтем са от този августр така че това е последния му вид.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 00:31 от Sayerin

# 635
  • София
дано си редуцира охраната, че ще настане ужас. Преди години си спомням даваха по ТВ как Освалдо Риос идва тук, беше истерия- викове, припадъци, ужас  ooooh! ooooh!

# 636
  • София
добрее, значи обявявам ден за среща

вторник - 15.00 часа на централния вход на НДК срещу фонтаните

всеки да се чувства поканен   bouquet  bouquet  bouquet

# 637
Браво на gospojata ! Hug
Момичета,  които сте от София, купувайте билети, търсете покани, че ние от Пловдив как ще се уредим!? Ше ви бъдем безкрайно задължени! Моля!  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
ОХ , досега нямах   ток -  викам - край ! Дръпнаха ми шалтера , заради тази снимка , ама нейсе ! Wink

За конкурса , четох , че билети ще се продават от началото   на другия месец , значи няма да е само с покани , ама знаеш ли ? newsm78 Може би , действително ще трябва да си създадем организация  за закупуването на билети и изобщо да проучим нещата ! Peace

# 639
  • София
ОХ , досега нямах   ток -  викам - край ! Дръпнаха ми шалтера , заради тази снимка , ама нейсе ! Wink

За конкурса , четох , че билети ще се продават от началото   на другия месец , значи няма да е само с покани , ама знаеш ли ? newsm78 Може би , действително ще трябва да си създадем организация  за закупуването на билети и изобщо да проучим нещата ! Peace

във вторник като се съберем пред НДК-то, ако работи билетния център ще разпитаме и за мистър не знам си какво  Mr. Green не можах да го запомня, и за Слави

# 640
  • Sofia
дано си редуцира охраната, че ще настане ужас. Преди години си спомням даваха по ТВ как Освалдо Риос идва тук, беше истерия- викове, припадъци, ужас  ooooh! ooooh!

О да, и аз го помня това, хем той си беше позастаряваща звезда Whistling

Момичета, лека нощ от мен на всички и да сънувате как се гушкате с Мехметчо в БГ  luvbed

# 641
Aми аз като съм от Варна не знам ка ще се уредя

# 642
ОХ , досега нямах   ток -  викам - край ! Дръпнаха ми шалтера , заради тази снимка , ама нейсе ! Wink

За конкурса , четох , че билети ще се продават от началото   на другия месец , значи няма да е само с покани , ама знаеш ли ? newsm78 Може би , действително ще трябва да си създадем организация  за закупуването на билети и изобщо да проучим нещата ! Peace

във вторник като се съъберем пред НДК-то, ако работи билетния център ще разпитаме и за мистър не знам си какво  Mr. Green не можах да го запомня, и за Слави

Надали ще работи билетният център , нали е  почивен ден ! Sad

# 643
  • София

Надали ще работи билетният център , нали е  почивен ден ! Sad

имат телефон, ще се обадя в началото на месеца като почнат с продажбата на билети или ден преди това и ще си кажат всичко...

# 644
Дано да кажат

Общи условия

Активация на акаунт