Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 473
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
А защо няма на блога отново статийки за бъдещето развитие на филма - и сега в затвора ли ще остане Инджи?

# 421
А защо няма на блога отново статийки за бъдещето развитие на филма - и сега в затвора ли ще остане Инджи?
ББЗа кратко ще остане в затвора. Благодарение на пилота на самолета, който ще свидетелства излиза от затвора. Преди да гушне букета енгин ще каже на Мехмед че между тях е имало нещо специално и той пак ще започне да се цупи-за кратко. След това всичко тръгва по старо му- около тази Нихан. Няколко серии я нямаше и ми беше супер, но свърши. Пак нашия герой ще тича подир нея.

# 422
  • София
седя, седя и немога да се начудя на акъла на Инджи (макар че в предните сериите се ядосвах на мекошавия Мехмет и я защитавах) ooooh! Мъжът й си рискува здравето и живота заради нея, тя го подмина като бърз влак и клекна до Енгин на земята да го оплаква. Прегърни си мъжа и си тръгвай. Ония да се оправя. Той помисли ли за теб като те тероризираше  ooooh!
Наглото кесене на Нихан в съда също ме изнерви много  #2gunfire
ББ: тя ще излезе от затвора ама пак ни предстоят гадни серии. Мехмет ще я избягва и ще се държи кофти с нея заради тъпия Енгин. И в последната си секунда ще й направи мръсно!Да не говорим, че наш Мехмет си тръгва по стария път с Нихан и осъмва в леглото й, което ще му коства брака

# 423
ББЗа кратко ще остане в затвора. Благодарение на пилота на самолета, който ще свидетелства излиза от затвора. Преди да гушне букета енгин ще каже на Мехмед че между тях е имало нещо специално и той пак ще започне да се цупи-за кратко. След това всичко тръгва по старо му- около тази Нихан. Няколко серии я нямаше и ми беше супер, но свърши. Пак нашия герой ще тича подир нея.

Да, Нихан почва трайно да ни лази по нервите!! #Cussing out #2gunfire

седя, седя и немога да се начудя на акъла на Инджи (макар че в предните сериите се ядосвах на мекошавия Мехмет и я защитавах) ooooh! Мъжът й си рискува здравето и живота заради нея, тя го подмина като бърз влак и клекна до Енгин на земята да го оплаква. Прегърни си мъжа и си тръгвай. Ония да се оправя. Той помисли ли за теб като те тероризираше  ooooh!
Наглото кесене на Нихан в съда също ме изнерви много  #2gunfire
ББ: тя ще излезе от затвора ама пак ни предстоят гадни серии. Мехмет ще я избягва и ще се държи кофти с нея заради тъпия Енгин. И в последната си секунда ще й направи мръсно!Да не говорим, че наш Мехмет си тръгва по стария път с Нихан и осъмва в леглото й, което ще му коства брака
  Даа, не му дойде акъла и на Мехмет след толкова перипетии! Rolling Eyes

# 424

Каквооо  Shocked ?????? Е много нагло от негова страна

# 425
Момичета нито филма можах да гледам,нито да ви изчета,нито да пиша.Утре ще свърша всичко това.А сега вече темите са до 50 страници нали?Лека от мен и до утре  Hug
Благодаря на всички,които си пращат фейсбуковете на лични,който иска нека ми пише  Hug Моя е mane4e@abv.bg

# 426
  • София
мацки  пуснете линкове към таз вечерните серии, че не можах да ги гледам и не знам как ще се спи тази нощ направо  Ill
Тази Нихан , много нахална , ей ! #2gunfire Нямаше ли кой да я засили с количката нанякъде ?!
Каква работа имаше при семейството , докато се сбогуваха с Инджи ! #Cussing out
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha мдаа няма да е зле таз козичка да я отстранят вече, че наглото и съществуване почва да ме влудява, а и като знам по натам кви ги върши  ooooh! ooooh! ooooh!

хубаво ни бяха освободили от присъствието и за няколко серии, но уви, радостта е кратка...

# 427
Морганчето , утре чак ще ги качат днешните епизоди ! Ще потърпиш,  няма как ! Peace

# 428
  • София
oncheto ,
нагло или не, е факт  #2gunfire

ББ: е после се опомня ама на Инджи вече й е писнало и той каквото и да прави разводът ще е факт и тя за себе си е абсолютно права. Не си бил спомнял, спал ли с Нихан, ами какво изобщо правиш при нея като си пиян, че и в леглото й легни   ooooh! ooooh!

# 429
  • София
Морганчето , утре чак ще ги качат днешните епизоди ! Ще потърпиш,  няма как ! Peace

охх ами няма начин ще търпя....
във вбокса ли ги качват първо, да знам кво да зареждам  в офиса като си пусна компа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 430
  • Варна
Не мен пък ми се видя много странно поведението им след като Инджи стреля по Мехмед. Според мен би трябвало като Енгин падна те да се прегърнат от радост, че са се спасили, а не Мехмед  да вика какво направи Инджи. Какво направи спаси живота и двама им. После пък като тръгнаха към колата и Инджи като тръгна да се моли на Енгин да отворел очи. В това време Мехмед направо примира от болки а тя реве до Енгин. И как така стигнаха до Истанбул за 1 час след инцидента, като от там където бяха преди бяха казали, че пътя е 9 часа с кола. Онур дойде колко след тях.
Въобще нещо не беше както трябва сценария.
А и като арестуваха Инджи и върнаха Мехмед в болницата го сложиха в друга болница и в друга стая, а май сестрата беше същата.

# 431

охх ами няма начин ще търпя....
във вбокса ли ги качват първо, да знам кво да зареждам  в офиса като си пусна компа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз си ги свалям от lapache..., там като че ли ги качват по- рано !

# 432
  • София

Аз си ги свалям от lapache..., там като че ли ги качват по- рано !

smile3508 ще дебна утре, че сега ми е тъпо като не мога да се включа адекватно в коментара.... smile3506

# 433
Ех, момичета, да му запретне кака шарената нощничка newsm44 newsm44 newsm44
Ни сценарий гледам вече, нито нищо - то толкова алогизми! Изглежда на шега са го започнали този филм и в крачка саго скалъпили, та не помнят преди 2 серии какво е било.
А за Нихан - думи нямам - каква наглост! То от един навлек се отърваха, друг се лепна за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как Ше/ре/фката не я сложи на мястото, малко и оставаше!
Хайде, останете си със здраве!  bouquet

# 434
мацки  пуснете линкове към таз вечерните серии, че не можах да ги гледам и не знам как ще се спи тази нощ направо  Ill
Тази Нихан , много нахална , ей ! #2gunfire Нямаше ли кой да я засили с количката нанякъде ?!
Каква работа имаше при семейството , докато се сбогуваха с Инджи ! #Cussing out

Гледаше като тъпа оФца!!! Толкова неадекватна! Майната и! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha мдаа няма да е зле таз козичка да я отстранят вече, че наглото и съществуване почва да ме влудява, а и като знам по натам кви ги върши  ooooh! ooooh! ooooh!

хубаво ни бяха освободили от присъствието и за няколко серии, но уви, радостта е кратка...

Общи условия

Активация на акаунт