За тоалетните в у-ще.....

• 1 882
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Първото, което направих като влязох в сградата беше да погледна тоалетната- с клекало е и не е ремонтирана. И се успокоих. Тоалетните със седалки са много нехигиенични. дано не ги сменят в нашето училище.

# 16
И нашата тоалетна е тип клекало. Аз нямам тези големи притеснения, защото имам две момчета и те в повечето случаи използват тоалетнана прави.
Не смятам обаче, че майките които учат децата си да клякат върху тоалетната чиния са прави/ами ако се подхлъзне детето или се счупи чинията???/.

# 17
мойта щерка си постила хартия ако й се наложи ,но в пове4ето слу4аи стиска,а това хи4 не е хубаво за здравето .
снощи дори направи изказване
"мамо,зна4и сега като има грип(свинския)зна4и ще по4нат да 4истят тоалетните."
естествено и  казах да не се надява

# 18
Ами някой първо трябва да обясни на децата, че хигиената и там си я правим сами.Т.е. ако всички се качват с обувки, опитват се да пишкат оттам или не дай си боже другата работа, то в това нестабилно положение случаите, в които допълнително ще се оцапа всичко са повече отколкото другите.
От друга страна в училището на сина ми направиха основен ремонт, нови тоалетни-клетки, с хубави чешми и както си му е реда. Колко време мислите изкара това? Не можаха и една година да се порадват.
не съм мислила още за момента, в който дъщеря ми ще тръгне на училище, защото там очевидно е по-сложно, надявам се да са клекала

Общи условия

Активация на акаунт