AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 323
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
къде мога да разгледам каталог 15?Ориентирайте ме къде да търся,че много страници се изписаха вече. Не ми се рови.Мерси

Ето http://www.album.bg/dimislava/images/17391437/

# 166
Момикчета,а каква е сумата за Експресна поръчка сега?
А какъв е подаръка за ниво Сребърна звезда за К13?
БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 22:34 от simona06

# 167
  • на североизток от Рая
Гардже,ти ме изкефи максимално! Патенце,благодаря!!!Много си отзивчива!  bouquet,                                                                                                                                                       

# 168
Момичета,помагайте! Praynig
От скоро съм представител и нова за мен клиентка иска непременно и единственно дневния крем от серията Anew Alternative,а аз не го виждам в нито един от каталозите след 11-та кампания.Не съм сигурна,но мисля че някъде прочетох за тази серия:"За последен път в брошурата", но сега не го намирам и не съм сигурна. newsm78
Можете ли да ми кажете нещо по въпроса - няма ли да я има вече тази серия или ще й сменят опаковката??????Новата серия Anew Reversalist дали не е аналог на Alternativa?????Посъветвайте ме,какво да й предложа или как да открия и поръчам крема,който иска?
  bouquet

# 169
  • София
За пръв път казвам на една редовна клиентка за мотивационната програма за парфюма на К.Кокс, че при 1до3 бр. има отстъпка от 30% и тя взе че поръча 3бр. за нея и нейни познати във работата Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Хем ще взема портфейла (а изобщо не си и правех илюзии за това), хем пускам над 200лв от няколко кампании насам за пръв път  Laughing

Браво, браво.
Аз не съм казвала за намаления, защото ги пазя за К15. И защото сега, ако поръчат, надали после пак ще.  Crossing Arms

# 170
ако пусна поръчка на парфюми над 100лв само в тази кампания ще получа ли подаръка?

# 171
  • Sofia
Момичета,помагайте! Praynig
От скоро съм представител и нова за мен клиентка иска непременно и единственно дневния крем от серията Anew Alternative,а аз не го виждам в нито един от каталозите след 11-та кампания.Не съм сигурна,но мисля че някъде прочетох за тази серия:"За последен път в брошурата", но сега не го намирам и не съм сигурна. newsm78
Можете ли да ми кажете нещо по въпроса - няма ли да я има вече тази серия или ще й сменят опаковката??????Новата серия Anew Reversalist дали не е аналог на Alternativa?????Посъветвайте ме,какво да й предложа или как да открия и поръчам крема,който иска?
  bouquet

ълтернатив вече няма да ги има и на тяхно място идват реверсалист, ако клиентката ти е в тази възрастова граница - 35-45 й препоръчай новите кремове или й предложи мостра, ако се притеснява.

# 172
мерси,но това сиг ли,защото в сайта пише така:

Условията на програмата:
   Пусни поръчка и в двете кампании - К12 и К13
   Поръчай тоалетни води и парфюми и в двете кампании на обща стойност 100 лева и вземи подарък – портмоне от испанската Брошура. Портмонето е комплект с чантата, която ще бъде подарък в клуб ANEW през четвъртото тримесечие.
   Всеки Представител може да получи максимум 3 портмонета.
   Портмонетата се получават в К13.
   Общата стойност на поръчките не включва върнати продукти, продуктите от Нетна оферта, продуктите от секция „До изчерпване на количеството!” в Брошура и специалните Интернет предложения.

Искам да кажа има ли някой който да е поръчал само в к13 и да е дошло?

# 173
  • плевен
Грешката е моя.Както изглежда трябва да си активна и в двете кампании.Извини ме   bouquet

# 174

Момичета имам едно лого портмоне, моля не се бийте, подредете се на опашка и минете на ЛС.

# 175
  • гр. Пловдив
Добро утро! Simple Smile
Имам въпросче за миниброшурите. Раздавахте ли такива и как?
С кода, който беше пуснат тук поръчах скромните 20 бройки с голямата надежда да си увелича клиентите. Напусках ги по пощите тук-там с комплимент по съвет на Тас, но не с мостра, а с малко етикетче отпред с моите координати и 10 % отстъпка. До сега никой не проявява  интерес. Sad Новата тоалетна вода я пуснах като съобщение на всичките ми познати с отстъпка 20%... интерес нула. Sad Усещам как започвам да досаждам и нищо чудно някой да ми се обиди и да си разваля приятелските отношения заради "голямата компания".
Иначе за картата Avon MasterCard ме одобриха. Голямо постижение, няма що!  ooooh! А 'де ги клиентите...  ? Представител съм горе долу от самото създаване на компанията. Всичко ми се е случвало - загубен, но фактуриран продукт, заменен продукт, разляни продукти, скъсани кашони, разправии със Спидо-то за загубени кашони дори, разправии с координатори и зонални..... А бе като претегля на кантар май лошото ми идва в повече и си се чудя как стоя все още в играта.  ooooh!
Рядко се оплаквам, но след като вече повече от седмица гоня една клиентка да ми плати продуктите доста се изнервих.  #Cussing out
Дано не съм ви развалила деня!  Hug

# 176
  • о`майна лунна нощ е
Звезди, не се отчайвай. И по-лоши неща има /като да ти откажат издаването на карта  Mr. Green примерно/.
Сега всички така са се свили с поръчките. Помисли откъде може да дойдат нови клиенти - работата, колежки на майка ти, свекървата, университета евентуално, момичета, с които излизате в квартала или каниш на кафе удома ...

# 177
  • на североизток от Рая
Zwetellina,май повечето от нас,които се занимават с Ейвън сме на тоя хал.Аз също чакам от три месеца една клиентка да ми плати.И като ме бави,плащам от себе си.А тя продължава да си поръчва всеки месец,макар че не е платила старата сума.Но какво да правим,гледаме да не си изпуснем клиентите.И аз много пъти съм искала дда спра да се занимавам,но от мин.година станах координатор и сега се пека на този огън.Не ставам за тая работа,не мога да си намирам представители.Има хора,които като чуят Ейвън и гледат страшно и засегнато.Не се отчайвай,клиентите навсякъде намаляват,ще чакаме празниците,може това да ги раздвижи. Simple Smile

# 178
  • гр. Пловдив
Е, Веси, наистина е много лошо това.  /разсмя ме/ Joy
Нели, ще я гоня до дупка. Това си е подигравка.  Naughty

Някой знае ли в Пловдив къде ще се проведе конференцията и в колко?

# 179
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив конференцията ще се проведе на 23.09., но час и място не са обявили в сайта. Днес ще имам разговор с координаторката ми и ще я питам. Хем ми се ходи, хем не. Миналият път спечелих чанта от томболата. Не ми се слушат обаче агитации и не ми се гледат "преуспяли" дами. Това, което ще ми е полезно, е представянето на нови продукти и комисионните програми. Все пак те ще влезнат като информация в сайта и едва ли ще е голяма загуба, ако не отида.

Общи условия

Активация на акаунт