AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 40 662
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
нали тази кампания ще ни одйда 3-4 бр. във фактурата ще им видим номера и другата поръчка или кампания си ги поръчваме,пък ако дойдат

# 751
  • София
Цитат
Може би сте известени вече, но аз получих следното съобщение:

"часове са пускане на поръчки по интернет:
Срокът за пускане на редовни поръчки по интернет се променя на 8 часа, а не 10 часа както беше до този момент. Моля да не разчитате на последните възможни часове, а да изпращате вашите поръчки най-късно ден неделя за първа редовна дата и най-късно до ден вторник за втора редовна дата.  "
Това само за редовни поръчки ли важи? Искам да пусна експресна за утре, но от сайта още не ми дава. Надявам се, че няма да се наложи да отвися до 0ч.  за да я пусна... Thinking

# 752
  • плевен
Още веднъж ще попитам-има ли код за коледната мини брошура Praynig

Аз не виждам коледна миниброшура, пък камо ли код. Имам до к15 и съответно нейната нетна.

Това го видях в кампаниен бюлетин като безплатни материали   

# 753
  • гр. Пловдив
Цитат от сайта за безплатните материали:
Коледна Мини Брошура за К16 и К17 - 1 бр. на Активен Представител;
- 3 бр. допълнителни Мини Брошури за поръчки на стойност над 70,00 лв.
– еднократно за кампанията;

# 754
  • Burgas
Момичета,бихте ли ми казали къде точно в сайта на ейвън да видя специалните предложения?Представител съм от близо година но откакто обновиха сайта нещо не ги намирам.Ще съм ви благодарна  bouquet

# 755

Ще има мини-бошура със сигурност,писах вече:

http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=668893

# 756
  • у нас
Само аз ли не откривам тази игра Embarassed,откъде се влиза?

# 757
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ДОБРО УТРО

Можем да се местим в НОВАТА ТЕМА

Ще списвам, знаете... Laughing

МОЛЯ ВИ, ама много..... Нека да не я пълнем за два дена с въпроси за играта... Благодарение на вашите подробни разяснения се справих блестящо и аз снощи с нея, така че, молбата ми е, ако някой пита - да даваме цитат към предната тема и да не се  впускаме сто човека да обясняваме как да се играе... щото така до утре и сме навъртяли 10 страници!!!  Peace

# 758
Здравейте, искам да попитам дали някой ще се съгласи да ми продаде комплекта обици и гривна, заедно с кулието на Сваровски, които ни дойдоха като подаръци. Много ми трябва още един комплект.

# 759
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, искам да попитам дали някой ще се съгласи да ми продаде комплекта обици и гривна, заедно с кулието на Сваровски, които ни дойдоха като подаръци. Много ми трябва още един комплект.

Един пост над теб е даден линк към новата тема. В тази вече никой не пише.

# 760
Представител съм от скоро по документи но от 10 години работя с Avon като помагам на приятелки,интересува ме тази кредитна карта за да я имаш колко време трябва да си представител, Simple Smile

# 761
  • Пловдив
Представител съм от скоро по документи но от 10 години работя с Avon като помагам на приятелки,интересува ме тази кредитна карта за да я имаш колко време трябва да си представител, Simple Smile

Аз имам три кампании и  ме одобриха  за лимит от 500 лв

Общи условия

Активация на акаунт