AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 40 679
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
може ли помощ- нямам възможност да гледам клипчета и някои сайтове на PC, каква е паролата скрита във филмчето

Паролата е Reach for the stars.

И за да помогна и за втора част от играта, ето и репликите, които са следи:

Знаете ли на какво ухае щастието?
Усмивката ви е разкошна и блести като магнолия.
Книгата на ейвън винаги ще ви помага да бъдете красива.
Не само дрехите правят тялото красиво.
Решението може да бъде и ваш накит.

# 721
  • София
Как се стига до втората част?

# 722
Моля,помогнете ми.Немога да се справя с първата стъпка на играта.Регистрирах се,и потвърдих.Но с гримирането на очите не ми стига времето винаги. ooooh!Как може по бързо да се справям Rolling EyesБлагодаря ви предварително. Hug

# 723
  • Пловдив
Аз пък не мога да я изправя тая коса и това е ooooh!

# 724
  • плевен
И аз съм същата,пръскам с тоя проклет спрей и кичура пак се къдри.Явно този път няма да мога да участвам Sad

# 725
Като гледам целият форум се запали по играта Joy Joy  Ха да видим поне един от нас дали ще отиде да си почива на Спа , казаха ми ,че в това Катерино ( май така се казваше)  било страхотно хубаво.

# 726
  • Sofia
и аз брах големи ядове с косата Grinning
Очите трябва да се гримират и отдолу и гледай да няма бели петна .

# 727
Моля,помогнете ми.Немога да се справя с първата стъпка на играта.Регистрирах се,и потвърдих.Но с гримирането на очите не ми стига времето винаги. ooooh!Как може по бързо да се справям Rolling EyesБлагодаря ви предварително. Hug

Гримирането - просто цъкваш и държиш натиснат левият бутон. Така гримираш на едро.

# 728
И аз съм същата,пръскам с тоя проклет спрей и кичура пак се къдри.Явно този път няма да мога да участвам Sad

Пръскайте със спрея веднага след изправяне на всеки кичур, по много, на няколко места.

# 729
с таз проклета коса немога да се справя,иначе имам 3 звездички,за грозната маска ми дадоха

# 730
Аз всичките неща ги направих от първия път, само тая маска ми отне повече време ама и нея я направих. За изправянето: изправяш един кичур вземаш бързо спрея и пръскаш с него няколко пъти. И така с всичките кичури. Гримирането: аз първо си мислех че аз сама нещо трябва да нарисувам, ама то било просто да запълниш очите. Както казаха хващаш четката и без да пускаш запълваш, то си е нарисувано, само трябва да го запълниш с четката, + под окото. Със спиралата само цъкаш на отделните миглички и те стават черни.

# 731
Преди малко си получих кашончето с калъфчето за очила. Хубаво е, но ми идва много лачено. Ако някой го иска да ми пише на лични. Пощенските са от мен.  Peace

Би ли качила снимка че отдавна го чакаме а и аз мисля да си поръчвам

# 732
На някой от София ако му се намира излишен гланц за устни на СТ цвят cherry, нека да ми пише на лични до 3-ти!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 22:48 от *Poli*

# 733
Благодаря на всички,минах гримирането.Но пак имам проблем-сега с топчетата нивото я свършвам-пък не мога да мина на другото ниво.При вас имаше ли тоя проблем.

# 734
Как се стига до втората част?
abe hora taq parola ne stava kajete dr ako znaeteeee :S:S:S:S

Общи условия

Активация на акаунт