AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 289
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София
здравейте!Вчера пуснах поръчка,а днес не мога да я отворя.Иначе имам баланс и номерът на фактурата е червен.Някоя от вас има ли подобен проблем.

И аз съм така, но я пуснах днес към 11.  #Cussing out За пръв път не ми качват фактурата до края на деня. Дано да си е с доставка събота, че иначе лошо.

# 526
  • София
Явно е проблем в системата и аз съм със същия проблем. Пуснах поръчка снощи, от сутринта имам фактура, но още не се отваря.

# 527
  • София
Снощи пуснах втора поръчка, която за половин ден от 8 лв. прерастна в 260лв. Такова чудо не ми се е случвало от ....
Поръчани са ми 3 от колиетата, като дойдат ще дам отзиви и снимки ако искате. Направих и мотивационната за испанското портмоне, дано не е в недостиг вече.

# 528
  • София
Забравих да кажа, че имах поръчани бижутата от централните страници. На пръв поглед нищо особено, но като ги сложиш седят като истински. Закопчалките са ми малко странни, аз за първи път виждам такива.

# 529
  • София
Явно е проблем в системата и аз съм със същия проблем. Пуснах поръчка снощи, от сутринта имам фактура, но още не се отваря.

И аз пуснах поръчка снощи, но стои само като получена. Преди бързо ги фактурираха.

# 530
  • о`майна лунна нощ е
Подаръкът от конференцията ми бяха точно тези лилави сенки СТ. Добре, че има на кого да ги подаря.

Спирам да се напъвам за каквото и да било. Щом не ми съдействат истински, а не само на думи, когато имам нужда, аз също няма да се старая да увеличавам приходите на другите.

# 531
  • София
Еее, гривната Carmen ми светеше жълто, а сега е съхранена, да му се не види. Crossing Arms.

# 532
  • София
Aз най- после си отворих фактурата. И за мое очудване имам фактурирано портмоне. На мен не ми хареса и не се напъвах, но в К13 имам 3 тоалетни води и явно съм събрала.  Laughing

Имах, обаче и 1 добавка, която си седи "получена", явно няма да я бъде. Звънях да питам, но не мога да се свържа.  Crossing Arms

# 533
  • гр. Пловдив
Да покоментирам малко и аз. Laughing
Конференцията мина, както го описват всички тук. Различното беше, че при нас пя Вяла Балканска. За 10 г. не можаха да съберат пари поне по една мин. вода да ни почерпят.  Rolling Eyes СМС го получих няколко часа преди събитието. Подаръчето ми е балсам за устни с ванилия. От парфюмите, които бяха изложени на масата пред залата се очаровах от In Bloom. Супер траен! Сутринта все още го усещах на ръката си. Спотлайн е много хубав, но като трайност малко ми бледнее. А Перлата ме разочарова. Нито траен, нито "ароматен".  Naughty
Гривната и обичките със звездичките ми изглеждат като алуминиеви, нищо че са със сертификат. Зоналните, които водеха конференцията споменаха, че са посребрени, което ме изуми.  Shocked Голяма заблуда.  Confused
Да се оплача, че и на мен ми дойде старата цветова карта. Обяснението на зоналната ми беше, че просто новата била изчерпана.  ooooh! Сега трябва да се разкарам до офиса, за да попълвам бланка за заменен продукт.  Crossing Arms
Тези писма с достигане на цел 0000 лева само на членовете в клубовете ли ги пращат? Питам понеже аз никога не съм била в клуб и се чудя дали да чакам такова.

# 534
  • Бургас
Утре е конференцията в Бургас.
Пратиха ми смс днес сутринта,сравнително навреме,но много се колебая дали да си пожертвам петък вечер за това събитие.

# 535
  • на североизток от Рая
Здравейте!Кажете ми колко продължава конференцията,че нашата е на 29-ти,да знам колко време ще загубя.И още-започват ли навреме или по стар български обичай има половинчасово закъснение.Досега винаги съм ходила,но този път се колебая.Ако отида,после ще ви кажа кой е пял.Сигурно наше местно трио. Laughing

# 536
  • о`майна лунна нощ е
Никога не почват навреме. В Пловдив беше обявена за 18,30 ч., а стартира в 19 ч. Продължи да 20,30 ч., но ни спестиха част от видеоматериалите, защото на два пъти лаптопът отказа.

# 537
Никога не почват навреме. В Пловдив беше обявена за 18,30 ч., а стартира в 19 ч. Продължи да 20,30 ч., но ни спестиха част от видеоматериалите, защото на два пъти лаптопът отказа.

В плевен беше обявена за 18,започна в 18,15 часа,но защо ли и при нас лаптопа отказа при Патрик Демси, и изобщо не видяхме Рийз  newsm78
може би ползват един и същ калпав запис
ако си късметлия си струва да отидеш да се пробваш да Вземеш новия парфюм Ин Блум,иначе загуба на време и евтини подаръци

# 538
  • на североизток от Рая
А този новият парфюм как го дава-с томбола ли или с друг трик?На една от конференциите бях спечелила плажна чанта.А най-интересното беше,че избраха дъщеря ми да тегли листчетата от томболата и тя все едно нарочно избра мен да спечеля.Много се накефих.Дано и този път получа някой "подарък" от тази маркова козметика. Simple Smile

# 539
  • София
neli mar4, не че искам да се заяждам, но бяхме описвали много подробно и колко са закъсняли и колко е продължило, и как са давали подаръците. Не че нещо, ама е малко неуважително към тези, които пишат, а другите не четат и само когато ги засърби очакват да им бъде отговорено на момента! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт