AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 217
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Питах и в другата тема ,но не ми отговори никой и да се пробвам и тук.
Може ли да споделите мнение за  ЗАЩИТЕН ЛОСИОН/ЛИЦЕ HYDRA RADIANCЕ?
Синя туба мисля ,че е 50мл от новите интернет предложения.
 И ако имате впечатления за овлажняващия ,заглаждащ серум?
 Благодаря предварително!

# 571
  • София
Аз исках да видя снимки на "испанското" портмоне, но вече няма нужда, защото ми дойдоха кашончеата с ден по- рано. На живо е още по- бабешко.  Laughing

Обиците и гривната горе- долу стават, само дето звездичката на гривната ми е надрана и то точно в центъра.  Crossing Arms Но пък на мен точно начина, по който е закрепена ми харесва. Може да си я слагаш и на други бижута/ места.  Peace

# 572
  • София
Момичета, на мен пък портмонето много ми хареса  Rolling Eyes. Всъщност е единственият подарък, подарен от Ейвън напоследък, който ми допада.  Heart Eyes
Ако съм била по-рязка от необходимото в предния пост, извинете.  Hug

# 573
  • София
Всъщност портмонето, ако го комбинираш с нещо червеникаво, ще изглежда по- добре.  Grinning Не е чак лошо, но според мен е за по- големи жени, така да се изразя.  Peace

Май никой не е пускал коледната брошура, ето е от руския сайт:

http://www.avon-forum.ru/4images/categories.php?cat_id=383

# 574
  • гр. Пловдив
Моля за малко помощ!
Опитвам се да платя с кредитната карта, но ми излиза този надпис след стъпка "Плащане":
Cookies in your browser are disabled, please enable them first and then try again.
Какво е ред да направя? Благодаря за помощта предварително!  Hug

# 575
  • Варна и...духом на Босфора
redemi ти тук ли се джанъм Grinning
Тука съм джанъм беним! Завърнах се от Стамбула -града голема! Тази вечер имам две срещи за поръчки ама не знам каталози ли да гледат за екскурзията ли да разказзвам... Peace Mr. Green Laughing Абе ще събера и за втора нещо и имам вече поръчано и за 14-та. Аромата на Перлите се усещаше и днес да ви кажа. Ще бъде на 18.90 в 17-та. На мен повече ми хареса от Ин блуум. На предната конференция синът ми тегли и той номерцата и изтегли колежка която толкова се зарадва че като излязохме му купи сандвичи от Макдоналдс! Crazy

# 576
  • София
Моля за малко помощ!
Опитвам се да платя с кредитната карта, но ми излиза този надпис след стъпка "Плащане":
Cookies in your browser are disabled, please enable them first and then try again.
Какво е ред да направя? Благодаря за помощта предварително!  Hug
вместо запис да отговоря на този въпрос

в ИЕ - tools - options - privacy - settings - с курсора надолу accept all cookies

# 577
  • гр. Пловдив
Нели, благодаря ти!  Hug
Току що направих първото си плащане към Ейвън с кредитна карта.  Money

# 578
  • о`майна лунна нощ е
 Crossing Arms

# 579
  • о`майна лунна нощ е
 Mr. Green

майтап да става

# 580
  • София
Оф, аз докато зацепя.   Grinning

Между другото, и на мен ми беше доста криво първия път като ме резнаха. Много исках онова розовото портмоненце, дето вървеше към картата, ама...  Weary

# 581
  • София

момичета, а дали вече има качен някъде каталог 16? предварително ви благодаря smile3525

# 582
Момичета спешно ми трябват отзиви за чантата от мини брошурата Киера от стр.3 , така ли изглежда реално , някой ако даде снимчици на рамо , ще съм му много благодарна , клиентката е по-едричка жена и се двоуми дали няма много да и малее тая чанта , иначе и харесва много ,

# 583
Аз бих помолила някой ,ако може да качи снимки на чанта corrine .Колко е голяма ,подходяща ли е за зимата примерно със зимно яке да се носи или е малка и не удачна за сезона.Благодаря предварително.

# 584

момичета, а дали вече има качен някъде каталог 16? предварително ви благодаря smile3525

има пак във руския http://www.avon-forum.ru/4images/categories.php?cat_id=376

Общи условия

Активация на акаунт