AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 165
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Мнението ми дали е компетентно или не, не е твоя работа да определяш. И съм казала вече- не желая комуникация с теб! Губене на време и мозъчни клетки, айде нЕма нужда!  topicclosed

Айде пий си успокоителните и лЕгай да спинкаш.

# 661
  • плевен
Искам да попитам-нали портомонетата влизат при сумата за образуване на процент.Че вече съвсем се омотах кое влиза и кое не?Благодаря

# 662
Искам да попитам-нали портомонетата влизат при сумата за образуване на процент.Че вече съвсем се омотах кое влиза и кое не?Благодаря

Всички НЕКОЗМEТИЧНИ продукти, отпадат от нивото за образуване на отстъпка, но подлежат на такава от 15 %.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 21:01 от JigSaw

# 663
  • гр. Пловдив
Портмонетата влизат за процент.
А относно НЕКОЗМЕТИЧНИТЕ продукти: само бижутата и часовниците необразуват ниво остъпка, но останалите некозметични си образуват.  Мога да цитирам от сайта ако възникне спор. Peace

# 664
  • плевен
И аз мисля че портомонетата образуват но исках да попитам.Благодаря все пак

# 665
Портмонетата влизат за процент.
А относно НЕКОЗМЕТИЧНИТЕ продукти: само бижутата и часовниците необразуват ниво остъпка, но останалите некозметични си образуват.  Мога да цитирам от сайта ако възникне спор. Peace

Ей това по моя въпрос.....   bouquet Значи чанти влизат?

Бях обещала снимки на калъфа за очила от лого колекцията,но има проблеми с нета,та утре ще се отчета с тяхх.

# 666
  • София
Ехх, аман от заблуждаваща информация.
Некозметичните, включително чанти, образуват процент. Само бижутата, включително часовниците, не образуват, но те са си бижута, а не некозметични.  Peace

# 667
Не съм много наясно какъв е редът, но не е ли време за тема КАМПАНИЯ 14 -Тема 51?

И всъщност има ли някой, който отговаря за това, или всеки, който реши я прави? Blush

# 668
Темите ги прави katyadjin, за което сме и много благодарни   bouquet и всяка нова тема започва с началото на кампанията - четвъртък  Peace
Между другото, сега забелязах, че тази тема ни е юбилейна - 50-та!  Party

# 669
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мдаааа  bowuu bowuu bowuu
Тук голям купон се вихрил, знаех си, че не бива да ви изпускам за повече от 1/2 ден Mr. Green
 lalalala

Ей  ме в цялата ми прелест!!, мистър ХиНиН  Crazy Flutter
Само, ако беше разбутал предната и старата тема и щеше да имаш отговр на въпроса си!! Wink

Според инфото на Фенка на Мечо, ще трябва за по-сигурно тази вечер да набера и пусна поръчката, че де не Артисам!!!

По повод на това дали руския и българския каталог са едннакви.. все ме гложди един въпрос, който обаче не помня дали ви го зададох...  hahaha Mr. Green Старост нерадост!!!! Не ми се рови из мненията ми.. но май ще го направя, че д ане се изложа.... Ще се върна да го задам, ако не съм!!  Mr. Green

.......
п.с.
Тц.. Не съм ви питала  Mr. Green
Та: в една от нетните на руснаците съм сигурна, че видях ето тези очила!!! Бях се настроила да си подменя моите старите, които жестоко се олюспиха, но аз отказвам да спра да ги нося!!!  Crossing Arms.. Така и никои от новите варианти на Авон не ми допадна!.. Знам, че като ги видях преди време в руската нетна мисля, си виках, нищо в края на лятото ще дойдат, ама ще са ми нови за началото на следващото..  края на лятото дойде, а аз така и не ги видях в никоя от нашите нетни.... Вие да имате спомен мо моя въпрос.. д анеби да съм сънувала??! Whistling

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 06:21 от katyadjin

# 670
  • Варна
На въпроса на kashmir, относно месечните такси:
 Аз си активирах картата на 13.03. 09 и сега всеки месец на 13-то число ми удържат месечната такса-2 лв. За мен е голямо удобство Avon Mastercard, ползвам си я постоянно -засега за плащане към Avon  основно. Вече имам два ваучера , всеки на стойност 10 лв., като поощрение, че плащам с нея. Тези ваучери могат да се използват за погасяване на задължения към Avon:)
Хубав ден на всички, усмихнете се и бъдете позитивни-тук сме за да си помагаме:)

# 671
  • София
Мерси, фенка на МЕЧО ПУХ ! Hug

# 672
  • о`майна лунна нощ е

Хубав ден на всички, усмихнете се и бъдете позитивни-тук сме за да си помагаме:)

О, ДА!   bouquet
Тази сутрин получих бонус - помощ от приятел и съм много благодарна!!!

Успешен ден и от мен.

# 673
Плащането ми е отразено  newsm44
Дано ми освободят поръчката по-бързо...

# 674
фенка на Мечо Пух как си проверяваш ваучерите?Аз от април плащам с Avon Mastercard

Общи условия

Активация на акаунт