AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 130
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • плевен
Видяхте ли сайта,почти е обновен и има някаква игра да събереш звезда и можеш да спечелиш там някакви неща,но нищо не мога да схвана

# 691
Да, видях сайта и видях възможностите за покупка на часовник Eternal love от клиенти, които в кампания 15 и 16 пуснат поръчки на минимална стойност 35 лева (поотделно за всяка кампания). Часовникът е на цена от 9,90 и изглежда доста приличен (поне на снимка).
Днес говорих с една приятелка-представителка и тя ми каза, че скоро ще пускат отново парфюма rare pearls на цена под 20 лева. Може и някой да е писал за това, но аз да ви информирам, в случай, че не знаете.

# 692
  • София
Рекламата за часовника я има и в каталог 15. Но пък с парфюма има подарък много готин часовник + още видове. Разногледа станах, да се чудиш кой би могъл да си вземеш.
Колкото до rare pearls - на конференцията споменаха че го пускат пак, но цена не казаха.

cveteto_2009 , това не са ли прословутите гревна, колие и т.н. за поръчки над 150 лв.?

# 693
  • Варна
Аз си получавам известието по пощата, пише броя на неизползваните ваучери, но няма никакъв номер  newsm12
Ами варианта е: отивате до офиса на Райфайзен, най-добре, където е издадена картата и ще ви дадат разпечатка с номерата на ваучерите.

# 694
  • плевен
cveteto_2009 , това не са ли прословутите гревна, колие и т.н. за поръчки над 150 лв.?

Не са.Виж по към "дъното "на сайта.Има игра,да се регистрираш и да събираш 5 части на една звезда.Аз започнах но зациклих на едно място Sick

# 695
  • на североизток от Рая
Здравейте!Завърнах се от конференцията...Както вече беше казано-пълна скръб...Толкова наивно ми звучеше всичко.За радост,презентацията мина без засечки,но не видях нещо,което да ме впечатли.А едното филмче така го бяха озвучили,все едно,че има атентат. LaughingПарфюмът на Рийз ми хареса,още го усещам.Видях и часовника с двойната каишка,и той е симпатичен.Парфюмът Pearl ще е на цена 17.90 в К17,тук някой попита.А подаръкът ни в торбичките беше шампоан Нейчърълз /старите опаковки/. Е,и това е нещо... newsm03

# 696
Зравейте!
Искам да ви попитам за кальфа за очила от ЛОГО-колекцията.Интересува ме по-точно твърд ли е,от какъв материал е и снимка,ако някой си го е закупил вече.
Благодаря ви!

# 697
  • плевен
За това говоря  http://bg.worldofavon.com/

# 698

Току що довърших играта. Името остана, но не съм сигурен. Дали това значи, че ще взема награда? Thinking

# 699
  • София

Под какъв код мога да поръчвам от тези продукти?
GarJeto, вече ти е отговорила, на въпроса.
Наистина, не е нужен, такъв тежък цитат. Поста сам по себе си е доста огромен. Peace

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:52 от mimeime

# 700
  • Варна
За това говоря  http://bg.worldofavon.com/

Току що довърших играта. Името остана, но не съм сигурен. Дали това значи, че ще взема награда? Thinking
Ами то си пише: Всеки, който успее да сложи Звездата в небето преди 13-ти ноември ще има щанса да спечели ексклузивно SPA аll inclusive преживяване за двама в SPA Комплекс Катарино.

# 701
За това говоря  http://bg.worldofavon.com/

Ами то си пише: Всеки, който успее да сложи Звездата в небето преди 13-ти ноември ще има щанса да спечели ексклузивно SPA аll inclusive преживяване за двама в SPA Комплекс Катарино.
Също така пише, че първите 35 ще вземат награда, и тези 35 ще си видят имената в небето на Avon. До момента, когато боднах моята, имаше доста под 35, бих казал около 20тина. А за вторият етап ще има бонус ниво, което ще го отключат след 1 ноември.

Та, да питам пак, някой знае ли? newsm78

# 702
  • Бургас
И аз си имам вече звездичка  Mr. Green Дали наистина:
Цитат
Освен това, всяка седмица до 1 ноември включително първите 35 играча, успели да сложат Звездата си в небето получават страхотен комплект продукти от Avon: Спирала Supercurl Black, Нощен крем Anew Reversalist и Парфюм Reese in Bloom!
Дано  Praynig

# 703
  • София
Аз пък въобще не мога да мина от "Другата страна на огледалото". Crossing Arms
Какво трябва да се случи?

# 704
Аз пък въобще не мога да мина от "Другата страна на огледалото". Crossing Arms
Какво трябва да се случи?
Да попаднеш в света на Ейвън. Това трябва да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт