AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 143
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Получих си кашона в събота.Разочарована съм от Spotlight-много е нетрайна.Харесаха ми новите сенки.К-КТ бижута в средата на каталога(12лв.) стои чудесно,само дето обеците не ми отиват.Получих си и гривната с обеци Eternal love-обеците стават,а гривната простее.

# 676
  • Варна
фенка на Мечо Пух как си проверяваш ваучерите?Аз от април плащам с Avon Mastercard

На стр. на Avon, като избереш плащане с Avon Mastrecard ти излиза вляво Брой неизплатени Ваучери и отдолу Регистрация на ваучер. А самите номера на ваучера би трябвало да си ги получиш по пощата или аз отидох направо в офиса на Райфайзен/тъй като не съм получавала месечни писмени извлечения по пощата, а би трябвало, ми казаха от банката/. А тук е описана подробно Програмата за лоялност:

https://www.avon.bg/REPSuite/static/images/Avon_MasterCard/pazar … vai%20pecheli.htm

Когато натрупате 1000 бонус точки, с месечното си извлечение ще получите Ваучер с уникален сериен номер на стойност от 10лв.
Ваучерите са с валидност 6 месеца от датата на издаването им.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 11:35 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 677
  • София
... Та: в една от нетните на руснаците съм сигурна, че видях ето тези очила!!! ...
Кате, не виждам кои са тези очила. Дай друга снимка. Имам едни в архива, ама дали са те...

# 678
мамчета и момчета,
някой от вас да има бланката за поръчки за К14?

# 679
  • София
 FW ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ                                           2,20 BGN
 ПРАХООБРАЗНИ СЕНКИ ЗА ОЧИ MOCHA SPLASH       4,50 BGN
 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 30                                 3,50 BGN
 КОЛИЕ GEORGIANA                                                     6,90 BGN
 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF  10                           2,50 BGN
 СЕНКИ ЗА ОЧИ TURQUOIS DREAM                               2,50 BGN
 СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ALICE                                            7,90 BGN
 СЕНКИ ЗА ОЧИ RUSSET                                                3,90 BGN
 КОЛИЕ CONNIE                                                            4,90 BGN
 ЧАША ТЕРМОС                                                           5,50 BGN
 ОВЛАЖНЯВАЩ СЛЪНЦЕ ЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF 10     3,50 BGN
 ЕЛЕГАНТЕН ШАЛ                                                       15,90 BGN
 КОМПЛЕКТ RACHAEL                                                   6,90 BGN
 ЗАЩИТЕН ЛОСИОН/ЛИЦЕ HYDRA RADIANCE               2,90 BGN
 ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA                                              2,90 BGN
 КОЛИЕ PAIGE                                                              6,90 BGN
 FW ЛОСИОН ЗА СТЪПАЛА - ДИНЯ                               1,90 BGN
 ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA AMETHYST                             2,90 BGN
 КОЗМЕТИЧЕН НЕСЕСЕР                                              3,90 BGN
 8 В 1 ПАЛИТРА СЕНКИ ЗА ОЧИ                                   8,90 BGN
 ЧАНТА GABRIELLA ШОКОЛАД                                   17,90 BGN
 КРЕМ ЗА ДЕЦА АЛОЕ С ВИТАМИН Е SPF 30                2,90 BGN

# 680
  • Бургас
Имам чуденка-ползвам мострата от серума, много съм доволна и искам някой да ме информира-каква е разликата между серума и крема?По-голям грамаж е крема, на по-евтина цена, дали е по-разреден?

# 681
  • София
По принцип серумите би трябвало да са с по-концентрирани съставки. В "Качествената козметика", специалистите казаха, че в серумите слагали същите съставки, като в кремовете,  но  ги продавали на по-висока цена. Дали и тук случаят е такъв...  Whistling

# 682
  • Варна
Серума се слага под крема, но може и самостоятелно, мисля.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 13:57 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 683
Серума се слага под крема, но може и самостоятелно, мисля.

Точно така е- серумът се слага под крема или ако изрично е посочено се използва само вечер самостоятелно.Преди доста време питах точно по този въпрос във форума. После вече го прочетох в справочника.

# 684
  • София
На въпроса на kashmir, относно месечните такси:
 Аз си активирах картата на 13.03. 09 и сега всеки месец на 13-то число ми удържат месечната такса-2 лв.

Toва значи ли, че и месечното ми извлечение ще е до 13-и. Нещо не ми е ясно.  newsm78
И ваучерите на коя дата ги получаваш?

Това, че няколко човека се оплакаха, че не си получават известията по пощата, т.е. включително и ваучерите, е много непрофесионално от страна на Райфайзен.  Naughty

# 685
FW ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ                                           2,20 BGN
 ПРАХООБРАЗНИ СЕНКИ ЗА ОЧИ MOCHA SPLASH       4,50 BGN
 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 30                                 3,50 BGN
 КОЛИЕ GEORGIANA                                                     6,90 BGN
 СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН SPF  10                           2,50 BGN
 СЕНКИ ЗА ОЧИ TURQUOIS DREAM                               2,50 BGN
 СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ALICE                                            7,90 BGN
 СЕНКИ ЗА ОЧИ RUSSET                                                3,90 BGN
 КОЛИЕ CONNIE                                                            4,90 BGN
 ЧАША ТЕРМОС                                                           5,50 BGN
 ОВЛАЖНЯВАЩ СЛЪНЦЕ ЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF 10     3,50 BGN
 ЕЛЕГАНТЕН ШАЛ                                                       15,90 BGN
 КОМПЛЕКТ RACHAEL                                                   6,90 BGN
 ЗАЩИТЕН ЛОСИОН/ЛИЦЕ HYDRA RADIANCE               2,90 BGN
 ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA                                              2,90 BGN
 КОЛИЕ PAIGE                                                              6,90 BGN
 FW ЛОСИОН ЗА СТЪПАЛА - ДИНЯ                               1,90 BGN
 ЛАК ЗА НОКТИ FUCHSIA AMETHYST                             2,90 BGN
 КОЗМЕТИЧЕН НЕСЕСЕР                                              3,90 BGN
 8 В 1 ПАЛИТРА СЕНКИ ЗА ОЧИ                                   8,90 BGN
 ЧАНТА GABRIELLA ШОКОЛАД                                   17,90 BGN
 КРЕМ ЗА ДЕЦА АЛОЕ С ВИТАМИН Е SPF 30                2,90 BGN

Под какъв код мога да поръчвам от тези продукти?

# 686
Аз си получавам известието по пощата, пише броя на неизползваните ваучери, но няма никакъв номер  newsm12

# 687
На въпроса на kashmir, относно месечните такси:
 Аз си активирах картата на 13.03. 09 и сега всеки месец на 13-то число ми удържат месечната такса-2 лв.

Toва значи ли, че и месечното ми извлечение ще е до 13-и. Нещо не ми е ясно.  newsm78
И ваучерите на коя дата ги получаваш?

Това, че няколко човека се оплакаха, че не си получават известията по пощата, т.е. включително и ваучерите, е много непрофесионално от страна на Райфайзен.  Naughty

Райфайзен и професионализъм са две изключващи се понятия. Преди години имах взаимоотношения с тях, във вид на дебитна карта, по която получавах заплатата си. Няма да коментирам кожодерските им комисионни и такси, но когато реших да прекратя отношения с тях, трябваше да ходя 3 пъти до клон, за да мога да ликвидирам всички сметки и карти.

Това тогава. Сега по настоящият казус - и аз кандидатствах за карта, като представител на Avon. Тогава имах чист доход след облагане с данъци и без бонусите над 1 500 лева, трудов договор от над 10 години. Имам и жилищен кредит, който изпълнявам добросъвестно, дори надвнасям редовно предсрочно вноски. Първо пробвах онлайн апликацията, за да не се налага да се срещам лице в лице с техните "професионалисти". За моя голяма досада, изискваха при регистрацията стационарен телефон, какъвто аз от години нямам, регистрацията без него бе невъзможна, защото системата отказваше да приеме регистрация без такъв номер. Отидох на място, оставих се в ръцете на техният специалист, попълнихме апликация на място, за телефон посочихме такъв на мой близък. Обадиха му се на човека, той потвърди, че ме познава и съм "надежден" (??? WTF??? Как ли можеха да са сигурни, че не съм пак аз отсреща?). Мина месец. От тях нито звук, нито стон.
И реших аз, щом планината не ще да се дотътри, ще трябва аз май да ходя на екскурзия. Отидох в същият клон, резонен въпрос - какво става? Отговор - отказано Ви е издаването на кредитната карта. Защо? Ами, не е упоменато, нямаме информация. Ако искате, може да попълните молба (?!?) с искане на тази информация. Това преля чашата, просто използвах изхода на банката кротко, като твърдо съм се зарекъл повече никога да не влизам там Rolling Eyes

# 688
грозденцето това се казва ЦИТАТ. Това са Специалните Интернет предложения за К14, като влезеш в кампанията (защото за някои тече още 13-та) ще можеш да си ги поръчаш, има ги в сайта на представителя Simple Smile

# 689
Виждам че в руския вариант http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=9730 червилото ,което в кампания 15 е 6,90 сега в к14 може да се поръча като демо...някой може ли да ми каже каква е бг цената му.Или дори някой ако може да качи бланката за поръчки .Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт