AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 116
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
За портомонетата не ми пише "Няма наличност- не поръчвай". Сега няма да получа гривната и обеците. Да не би да трябва продуктите да са само от брошурата.

# 76
Айде, муувнах се и аз ... Одобрена съм за карта от Райфайзен ...

# 77
можете ли да влезете в сайта,защото аз не мога. изписва ми грешка 500

# 78
И на мен така ми беше, пак някой бът в системата
Ама вече се оправи

# 79
Някой може ли да потвърди, че във фактурата му пише "Няма в наличност, не поръчвай" за портмонето от мини брошурата?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:03 от GarJeto

# 80
Някой може ли да потвърди, че във фактурата му пише "Няма в наличност, не поръчвай" за портмонето от мини брошурата?

да,
имах поръчани 7 броя
няма да дойде нито 1 брой  #Cussing out

# 81
  • София
Но аз го нямам като "няма в наличност, не поръчвай"! Намам го никъде!  ooooh! Явно яко са се омазали с тези портмонета, само не разбирам , защо заради тяхна грешка някои хора няма да си получат отстъпката или "Докосни звездите"?!  Naughty Не може ли да направим едно общо оплакване? Да се извинят поне по някакъв начин!  #Cussing out

# 82
Аз обикновено им пиша на е-мейла и те ми отговарят, но сега в новия сайт не мога да намеря  тази опция "Пишете ни"- "Работа с клиенти"

# 83
Момичета: ТРЯБВА МИ СПЕШНО SIMPLE ELEMЕNTS  СИН PERFECT COTTON
Моля, ако някой го има излишен да ми пише на лична да дам адрес и да ми го пратите по куриер, за моя сметка естествено !!!
Ако през това време намеря тук в Стз, пак ще пиша ...

# 84

да,
имах поръчани 7 броя
Екстра. Поне става за помпане, ако не се усетят и не ги махнат като процентообразуващи

# 85

да,
имах поръчани 7 броя
Екстра. Поне става за помпане, ако не се усетят и не ги махнат като процентообразуващи
добре е да има нещо за допълване за %

# 86
Но аз го нямам като "няма в наличност, не поръчвай"! Намам го никъде!  ooooh! Явно яко са се омазали с тези портмонета, само не разбирам , защо заради тяхна грешка някои хора няма да си получат отстъпката или "Докосни звездите"?!  Naughty Не може ли да направим едно общо оплакване? Да се извинят поне по някакъв начин!  #Cussing out

ще ти отговорят че на Брошурата пише "до изчерпване на количествата"

яд ме е
повече няма да показвам такива брошури освен на приятели с израза:"не гарантирам,че ще дойде"

# 87
Защо на първата страница от темата където са линковете на каталозите на Каталог 15 е качен 14-я каталог ?Явно е станало леко объркване

# 88

ще ти отговорят че на Брошурата пише "до изчерпване на количествата"

яд ме е
повече няма да показвам такива брошури освен на приятели с израза:"не гарантирам,че ще дойде"

Sad

# 89
Защо на първата страница от темата където са линковете на каталозите на Каталог 15 е качен 14-я каталог ?Явно е станало леко объркване

Мдам станало е леко объркване.
Ето го к15 - http://www.album.bg/dimislava/images/17391439/

Общи условия

Активация на акаунт