AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 50

• 41 326
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Понеже се замислям дали да не стана и аз дистрибутор на еивън някой би ли ми разяснил условията на ЛС   bouquet

Не зна кой от координаторите тук е от варна , лично аз съм от София , и препоръката ми е координатора те да е поне в същият град , по възможност да е близо и като квартал, Нека Варненските придставителки да кажат къде е офиса , кой координатор е готин и т.н.
nadi666 сподели къде във варна се подвизаваш

Относно картата , аз съм в майчинство ,у дъщеря ми няма и 6 месеца ,но съм координатор , веднага ме одобриха за 3000 (от които да са останали има няма 200 лева Embarassed)

# 136
И мен ме одобриха за 3000, а още не съ подписала договора за координатор - имам само 2-ма представителя  ...

# 137
  • на североизток от Рая
Пожелавам ти скоро да се утвърдиш като координатор и лесно да си намираш представители,защото това е много важно!Късмет! newsm10

# 138
Успешна кампания на всички!

Аз пък получих два калъфа за телефон в миналата си поръчка, което много ме изненада.
Но пък за сметка на това си бях поръчала чантата, която беше за 20.90 и така и не я получих, защо ли? newsm78

# 139
Успешна кампания и от мен! Peace

# 140
  • на североизток от Рая
Момичета ,имам нужда от помощ!Поръчаха ми комплекта Пур Бланка,а не знам на каква стойност ще го смятат за портмонето.От К12 имам парфюми за 63 лв.,сега ще са ми нужни само 37 лв.Поръчаха ми и новата ТВ Crisp Forest.Нея 13.90 ли ще я смятат?Дали да си поръчам парфюма  Today,но 30мл. Как мислите,заслужава ли си да е от 30мл.-много ли е малък?            Извинявайте за пороя от въпроси!  bouquet                                                           

# 141
  • София

А за спирането на карти към мобилни оператори използвам един сигурен трик. Когато реша да го направя /обикновено е към момент, в който предстои да изтече договора/, отивам в някой от центровете им и преминавам от абонамент към "прима" или "би канект" карта. Така запазвам номера и след месец пак се включвам на друг абонамент, ако сегашният не ми е позволявал да мина на по-нисък план.

Toва е хитро. Май и на мен ще ми се наложи да го използвам.

За кредитната карта- не се оправдават само с кризата и майчинство и нещата, които си изброила. На мен ми отказаха още в началото, като я пуснаха. Странно при положение, че казваш имали споразумение с Ейвън да не отказват.
А някой, който не е координатор, може ли да сподели какъв му е лимитът.  Peace

Тези конференции от колко часа ще се провеждат? Човек не може да си направи план. Като кликна на "график" и нищо не ми излиза.  Naughty

И още не са обновили топ клубовете. Стоят си старите данни.

# 142
neli mar4
Ти си координатор нали , зоналнката ви не ви ли е разпратила писма със списък
А иначе то го има и в акаунта ти в програми третото или петото

http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/programaC12-13.doc

ето ти и това дето го пращаха по пощите , то предполагам е за К 13
http://mail90.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=2497132&mid=420 … &ac=s&fn=

Без Тудея събираш още 23.85 (13.9 за фореста и 9.95 за бланката) стават ти общо 86.85 и ти остават да кажем още 14 лева

Имай в предвид че ако тудея не ти дойде , няма да ти влезе за портмонето , тоест увисваш

Ето ти извадка от условията
   Общата стойност на поръчките не включва върнати продукти, продуктите от Нетна оферта, продуктите от секция „До изчерпване на количеството!” в Брошура и специалните Интернет предложения.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 18:52 от Daao

# 143
Какви са критерийте за тоб клуба на представителя за К13-17 ?

# 144
  • на североизток от Рая
Daao,благодаря за бързият отговор!Аз имам този списък от продукти,но забележи,че той се отнася само за К12.Виж страниците ,на които са парфюмите,също така офертите за Пур Бланка са съвсем различни от този път.А мен ме интересува конкретно Пур Бланка и то комплекта.Поредната неяснота от страна на Ейвън е това.Освен това там са дали цената на Спот-а като е бил демо продукт,а сега каква е?И други въпроси имам,но стана много...

# 145
Спот е 40.00 както е по брошура , добавила съм и списъка за К 13 ,прегледай пок горния пост

# 146
  • на североизток от Рая
Daao,в пощата си нямам нищо за К13.Доколкото разбирам от теб Бланката ще я смятат за 9.95 ли?Това не може да бъде просто.Ние тук сме девета глуха,затова нищо не знаем...Ще видим какво ще измисля,сигурно трябва да си взема някакъв парфюм.Нямам много време за отлагане.Благодаря ти! newsm51

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 19:11 от neli mar4

# 147
neli mar4
Ти си координатор нали , зоналнката ви не ви ли е разпратила писма със списък
А иначе то го има и в акаунта ти в програми третото или петото

http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/programaC12-13.doc

ето ти и това дето го пращаха по пощите , то предполагам е за К 13
http://mail90.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=2497132&mid=420 … &ac=s&fn=

Без Тудея събираш още 23.85 (13.9 за фореста и 9.95 за бланката) стават ти общо 86.85 и ти остават да кажем още 14 лева

Имай в предвид че ако тудея не ти дойде , няма да ти влезе за портмонето , тоест увисваш

Ето ти извадка от условията
   Общата стойност на поръчките не включва върнати продукти, продуктите от Нетна оферта, продуктите от секция „До изчерпване на количеството!” в Брошура и специалните Интернет предложения.

втория сайт не ми се отвара

# 148
  • Sofia
Конференцията в София е на 16.09 от 18 ч в НДК, но аз май ще я пропусна, или ще закъснея много.

# 149
А някой би ли ми дал точен график на конференциите по градовете.

Общи условия

Активация на акаунт