AVON- обсъждане на продукти 13-14 кампания

• 32 745
  • 663
  •   1
Отговори
# 540
  • USA, Steak State
Понеже така и не получих сравнение между осмицата сенки и новата четворка, ще си проъчам и двете и ще пиша отзиви другата седмица.

# 541
  • В къЩи.
Момичета,Ще си поръчам "малката черна рокля"(много ми харесва),но има супер оферта и ,ако взема др парфюм вторият ми излиза само 6 евро,та се чудя кой да е Percariv , Incandessence , Jet Femme. Нямаха мостри и затова разчитам ,че вие Ще ме упътите  Praynig

# 542
Момичета,Ще си поръчам "малката черна рокля"(много ми харесва),но има супер оферта и ,ако взема др парфюм вторият ми излиза само 6 евро,та се чудя кой да е Percariv , Incandessence , Jet Femme. Нямаха мостри и затова разчитам ,че вие Ще ме упътите  Praynig

Аз определено ти препоръчвам персийв....страхотен е

# 543

Те вкусовете са много различни, на мен ми харесва Jet Femme. И явно ми пасва като аромат на кожата и излъчването, защото много хора ме питат " С какъв хубав парфюм си?", когато съм си сложила от него. А пък аз съм консултант към Ори, но винаги им казвам истината Peace

# 544
Па да те объркам напълно сред моите клиентки хит е Incandessence.

# 545
  • Пловдив
Па да те объркам напълно сред моите клиентки хит е Incandessence.

Един глас за него и от мен. Може би парфюма ,който най -не харесвам от ейвънските е Персийв.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 19:25 от Aнели

# 546
И аз сум за Джета. Peace

# 547
Към мацките, които питаха за новата спирала...
 Не искам да прозвучи зле, но въпросната спирала за нищо не става. Нито извива мигли, нито има покривност, нито пък ги разделя. Ефектът от нея е все едно сте си наплескали миглите със спирала от 2лв. Като престои няколко часа на очите започва да се рони и се сдобивате със саждички под клепачите. Купих си я и наистина съжалявам. Определено, Ейвън, спирали като че ли не могат да правят! А и както се вижда във всички каталози моделите са с изкуствени мигли...Както и да е , здраве да има Simple Smile

# 548
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Персийв е първият аромат от Авон, който притежавах, скъп подарък от скъп човек.. луда бях по него! Докато в един момент не ми омръзна до вгадяване. още имам от него 1 пръст, който и така  не е изветрял ин емога да изпръскам, поради простата причина, че не ми допад - много силен и натрапчив аромат!Сладникам според мен!

Инканденс, никога не съм си поръчвала, много траен също, имам две приятелки, които непрекъснато го препоръчват! Също много траен и хубав аромат! Различава се, когато се разминавам с тях! Харесвам го много н атях, но не го определям кат омоя аромат!

ДЖет Фемм е аромата, който най-много ми допада като усещане за мен самата, за съжаление, така и н ес енаканих да си го взема, ползвах му ролката само и мострата! Нежен е според мен!

и като заключение и трите са хубави, но зависи от твоето цвето и аромоусещане! Аз лично какво бих направила - виж какви с асъставките на черната рокля, или на други твои любими аромати.. след това виж какви са съставките и н атези три парфюма...
аз бих си взела, този който има поне две общи точки  Mr. Green Аритметика!

# 549
  • Sofia
Да се включа и аз в дискусията за парфюмите. Джет Фем ми е любим и не минава ден да не ме питат с какво съм. Харесвам като аромати и другите 2 - Персийв и Инканденс и сигурно ще си поръчам някой от тях да ги пробвам , и двата. Има доста изгодни оферти в следващите каталози. Много хвалихте Тресела тук и нямам търпение да дойде утре да го пробвам, както и мострите на Ин Блуум и Бонд-а. В търсене съм на нов зимен парфюм и съм се присетила и за Фар Ауей, ползвала съм го доста отдавна и ми харесваше, но май ми се е попроменил вкуса ....

# 550
  • В къЩи.
Момичета златни сте   bouquet
Направих равносметка и Джет/а печели с болшинство  Grinning
Ще поръчам него,ако ми хареса Ще черпя  Wink

# 551
  • София
Цитат
Към мацките, които питаха за новата спирала...
 Не искам да прозвучи зле, но въпросната спирала за нищо не става. Нито извива мигли, нито има покривност, нито пък ги разделя. Ефектът от нея е все едно сте си наплескали миглите със спирала от 2лв. Като престои няколко часа на очите започва да се рони и се сдобивате със саждички под клепачите. Купих си я и наистина съжалявам. Определено, Ейвън, спирали като че ли не могат да правят! А и както се вижда във всички каталози моделите са с изкуствени мигли...Както и да е , здраве да има Smile

Astarta81
, новата спирала не съм я пробвала, но и от други хора съм чувала, че не е особено добра. Но, че Ейвън не могат да правят спирали, определено не съм съгласна.  Naughty В началото, като станах представител (преди 6-7 години)  и аз си мислех, че сигурно спиралите им не струвах и си купувах всякакви други марки( говоря от среден клас козметика, че според някои и нисък, абе масова). И се чудех на приятелки, които си поръчваха спирали от мен, какво очакват от спрала за 8-9лв., но един път се престраших и останах много доволна. Да, имат и спирали, които не ми харесват, но от 4-5 години ползвам само спирала на Ейвън.  Peace

Monadirs, аз също много обичам Фар Ауей!  Peace

# 552
  • Sofia
Кашмшр, не ти ли идва доста тежък? А в един сайт четох,че бил направо лелчински Thinking А аз го ползвах в тинейджърските си години и ми беше леко тежък, но ми харесваше... Сега като чета съставките май точно него си търся...
По отношение на спиралите - новата наистина не струва, но Супер -шока е страхотна, направо любима. Сега излиза в нова опаковка и пак ще я взема.

# 553
  • София
Ами сладникъв аромат е, но определено не го определям за лелчински, на мен такъв ми се струва ЛБД  Laughing, ама всеки с вкуса си .  Peace Аз съм влюбена в този аромат, но малко почивах през лятото, че може да убия някой, ароматът си е тежък ( то в това му е чара).  Mr. Green Пък какво ти пука кой как го определил, щом на теб ти харесва...  Peace Много пъти съм получавала комплименти за парфюма си, когато съм била с него, а и е много траен.  А за Супершока - и аз чакам новата опаковака, даже мисля да си взема 2!  Mr. Green

# 554
момичета харесах си едно портмоне от брошурата на Ей вън на стр. 73 едно черно някои ако го има може ли да ми каже отзиви за него защото си търся подобно а никъде не си харесвам или ако харесам нещо ще е много скъпо

Общи условия

Активация на акаунт