AVON- обсъждане на продукти 13-14 кампания

• 32 737
  • 663
  •   1
Отговори
# 555
incadens е страхотен парфюм.треселе също/и двата са трайни/.харесвам лбд но не е толкова траен.анякакво мнение за шампоана с джинжифил от натуралс Flutter

# 556
Ето едно приложение за колието-подарък Heart Eyes

http://media.snimka.bg/4574/015404297-big.jpg

За парфюмите-най-траен е U by Ungaro за нея.
Други трайни и много харесвани са Today;Tomorrow;Treselle;Jet Femme.

# 557
  • София
 Heart Eyes Crazy Ама, че хубава котка!  Hug

# 558
  • о`майна лунна нощ е
 Mr. Green
Кристал, повдигна ми настроението!

По отношение на парфюмите. От седмица съм преоткрила Tomorrow и го препоръчвам с две ръце. Много лек, дискретен и траен аромат. Къде съм спала толкова време. Пръсках се с него преди няколко години, но после преминах на други. Сега ми се струва вълшебен.

# 559
  • Стара Загора
Писах в другата тема, ще пиша и тук.. За новия гланц Glazewear Sparkle. Взех си Dazzling Diamond като си мислех, че ще е светло кафяв. Но какво се оказва... той е бял! А самите лъскави частички са доста едри и са различни цветове.

Никакво съответствие на цветовете.. такова нещо не се беше случвало при мен до сега... все е е имало нещто от сорта на... в каталога е малко по-светло, а на живо е по-тъмно... ама в случая в каталога е кафяво, а в действителност бяло....  #2gunfire

# 560
  • София
Ужас. Добре е да се знае.   bouquet

# 561
  • USA, Steak State
sisi_91 Много неприятно наистина. Аз също съм имала подобен случай с едни други блестщи гланцове. Все пак можеш да го върнеш.

# 562

Monadirs, аз също много обичам Фар Ауей!  Peace

А аз чак сега го открих - много хубав ориенталски аромат. Доста траен. Sunglasses

# 563
  • Стара Загора
sisi_91 Много неприятно наистина. Аз също съм имала подобен случай с едни други блестщи гланцове. Все пак можеш да го върнеш.

До сега не съм връщала продукт. Питах координаторката, тя каза, че ако няма дефект не приемат рекламацията.  А гланцът сигурно няма дефект, просто такъв му е цветът и има голямо несъответствие с каталога. Каза, че преди една представителка искала да върне нещо такова малко и нито са и върнали продукта, нито са и върнали парите, просто се е загубил някъде.

# 564
  • USA, Steak State
Може да се върне разбира се, гланцовете нямат мостри и е нормално клиент да не хареса продукта след като го получи. Аман от такива координатори значи!  #Cussing out

# 565
И на мен няколко пъти ми се е случвало да поръчам един цвят от каталога а пристига съвсем различен, например един молив за устни който в каталога на снимката изглеждаше розов, а в действителност си е направо кафяв. И опитах да го върна защото струваше 7,50, но коодинаторката ми каза, че не може да съм чела внимателно и по името е трябвало да разбера, че е кафеникав.

# 566
http://sunysmile.snimka.bg/daily/avon.432561 качила съм новия фон дъо тен с минерали и обеците но им забравих името.четката не се скуби фон дъотена е цвят нуде.харесва ми как стои,но е много малка кутийка

# 567
Здравейте.Искам да попитам за този продукт на колор тренд

, спиран ли е и защо го няма в каталозите, виждали ли сте го на страниците на последен шанс напоследък?
а това има ли го още в каталозите
, мерси за отговорите

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:04 от gitadam

# 568
  • гр. Пловдив
Сенките се предлагаха последно в нетната оферта на Ейвън за представители, а наскоро ще бъдат и в специалните интернет предложения също за представители. Официално вече не присъстват в каталозите.  Peace

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:23 от zwetellina

# 569
k-14 be6e mnogo dobir no az ostanah bez rabota i ne mozah mnogo da prodam i mi e kofti 4e ima6e super ne6ta a horata ne si kupiha ni6to.

Общи условия

Активация на акаунт