Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 952
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Честито на новите мами днес!   bouquet   bouquet   bouquet
Момичета помагайте! Моят лакомник ми  е направил такива рагади по гърдите, че болката  е непоносима.  Мажа се с Гермастан и кърма ама като суче постоянно нямам си и на идея кога ще зараснат. Някакви други илачи или съвети да имате.... Praynig

Аз използвах няколко дена силиконови зърна, когато наистина не се търпеше. Мазах с крема на Авент. И най-важното е правилното поставяне на гърда, защото ако бебчето суче неправилно много трудно ще зарастнат рагадите. Дано бързо се оправиш Hug
Peace Peace

Силиконови зърна и цедене няколко дена, за да зарастнат.Без да му давам да суче въобще. Това правех и аз, защото не се траеше болката,като сучеше дребния. Май не е много правилно, но... Crossing Arms

Оо, ново бебче!

Честито на Гала79!! Жив и здрав да ви е малкия юнак!

# 436
  • София; Дружбето
Бибси, Миша не приемаше биберони, отказваше да пие от шише, но силиконовите зърна ги търпеше. Може би самата миризма на гърдата я предразполагаше, незнам, но си струва да се пробва. Както е посъветвала и Бу, аз оставях кърмата да изсъхне върху гърдите и ходех по цици известно време Mr. Green Стресирах свеки Laughing
Гала, честито синче Hug Добре дошли обратно при нас

# 437
гала и дд2, честити бебчета   bouquet  живи и здрави.
 моята тапа падна часове преди да родя.
 рагадите на гърдите са проблем и за мен, а и наливането на гърдите и бучките. решавам се проблема с горещ душ и изцеждане, но малко само, поне да омекне ареолата, че да засуче. останалото го оставям на Емо, той се справя добре. днес имах глупостта да изпия една чаша от чая на хип за лактация. дадох на бебо да суче и от двете гърди и още ме болят. чакам го с натърпение да стане  Simple Smile
а с гармастана, там където са раните точно, не можех явно да го отмия много добре и Емо така се мусеше на гърдата и плачеше, че реших да спра да се мажа

# 438
  • София
Гала честито бебче!
dd2 честито и на теб!
Много радост да носят в семействата ви!  smile3525  newsm51
Киара, много сте сладки цялото семейство, а ти специално си много лъчезарна.   bouquet

# 439
  • София
Честити бебчета на Гала79 8 dd2! Да са им живи и здрави и много да ги радват!  smile3525 newsm30 newsm51
Ох момичета тази вечер май пак няма да се спи... Цял следобед ме стягат контракции, та си представям какво ще е довечера ooooh! Досега само нощем имах, а през деня си беше спокойствие. Сега направо ме е страх да си легна Rolling Eyes

# 440
  • София
Момичета, влизам в ролята на щъркелче при вас Hug

Днес мама DETELINI роди втората си рожбичка!!!
Девойката се казва Моника, с прекрасните мерки 3000 г и 52 см!!

Раждането е било нормално и мама и бебка се чувстват добре Hug

Леко раждане на чакащите и здрави бебчета на родилите септемврийки!!

# 441
Гала79,dd2 i DETELINI!!! newsm51 smile3525 newsm51

# 442
  • София; Дружбето
Честито на detelini

# 443
 Честито на Гала79,dd2 i DETELINI, пожелавам много здраве и късмет на вашите бебчета  bouquet  bouquet  bouquet

Елеста веднага ми бе докладвано за вашето съществуване, но майка не запомнила добре ника ти, че бая се почудих коя всъщност си, добре че беше казана ключовата дума Стефан, че веднага зацепих.

Бибоче, какво да ти кажа по повод на Скочев, радвай се че всичко е приключило и без неговата помощ, че на него това му е навик. Имам си и още една приятелка, която не отрази по време на раждането.

# 444
  • Троян
Честито на новите ни бебенца!Да са весели и щастливи!

Аз тази вечер бях на консултация и док. каза че бебето още не се е нагласило даизлиза,но преди малко в тоаллетната видях че имам леко зацапване,а болки до сега не съм имала newsm78,абе наближава си момента.

# 445
ЧЕСТИТИ БЕБЕЧЕТА НА ДЕТЕЛИНИ,ГАЛА,ДД2 И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАЙЧЕТА,КОИТО СЪМ ИЗПУСНАЛА.ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ!    bouquet  bouquet  bouquet
дд2:Соня се казва племенницата ми,много хубаво име сте избрали Hug

Ладида:защо така бе,мила? SadКакви са тези мързеливи бебета?От вчера те мисля как си.В понеделник предполагам са ви изписали.Вземи се в ръце,какви са тези депресии. Hug Hug HugЗащо не пробваш със зелеви листа в сутиена,да понамалят малко лактацията.На мен ми помогнаха,като отбивах Зоя.

Киара:много хубави снимки,изглеждаш страхотно!Пу пу Hug

И мен много ме боляха зърната в началото докато загрубеят пак,нормално е.Освен с Гармастана мажа и с Чаено дърво.Раната от секциото пак с дървото я мажа,то е за рани,за изгаряния.Доста помага PeaceИначе силиконовите зърна са добра идея.Аз също си взех,но с тях не ме боли,като засуква,а като суче.Иначе без зърна си ме боли само,като засуче в началото и за сега съм ги прибрала в нощното шкафче.

Надина:ние сме при д-р Каролина Златева на Автогарата.Много съм доволна от нея Peace

Бибси:не е бил моя мъж,първо защото закъсня заради майка ми и второ,столчето за кола не го е вадил от колата Laughing

Днес най-после си взех колата от сервиза и вече съм мобилна.Та от утре се мятам по разходки с Лора,докато все още е хубаво времето.Нямам търпение да пробвам количката на по-дълги разстояния.
Оставям ви .Лека.

# 446
Честито на Гала79,dd2 i DETELINI!!!  bouquet
Мен пак ме грабнаха контракциите, ама иначе как ще разбера, че е вечер. Отпусне ли ме корема-значи се е съмнало и е време за нови подвизи!

# 447

Бибоче, какво да ти кажа по повод на Скочев, радвай се че всичко е приключило и без неговата помощ, че на него това му е навик. Имам си и още една приятелка, която не отрази по време на раждането.

Лелелллее,аз си мислех при него да раждам. ooooh!Хубаво,че накрая избрах МД.

# 448
arllina стори ми се, че него видях на снимките. Бременлиийска му работа Laughing
Не е ли рано да се извеждат навън толкова малки децата? На мен също ми се ще да го разходя на хубавото време ама май ще си изчакам другия месец.
До преди малко ревах от болка като го кърмех. Утре ще пробвам всичко. Мерси на всички, които писаха. Май гермастана ще го спра, тъй като н есъм сигурн аколко добре се отмива от раните. Да не направя нещо на бебо.
Честито на новите мамчета днес! Много целувки на тях и на бебоците!
Май няма кой да направи нова тема...

# 449
Темите вече се заключват на 50-та страница.
Не е рано да се извеждат,педи каза на 10 ден спокойно да си я рзхождам.Ако чакам до другия месец ще полудея от стоене в нас.Мерси.А и не се знае какво ще е времето.Така че максимално ще се възползвам от топлите дни Wink
Вече наистина лягам.Лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт