Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 954
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Честито и от мен на Гала79,dd2 и DETELINI !!! Да са им живи и здрави рожбите и да ги дарят с много радост и любов!
Май няма кой да направи нова тема...

bibsy, вече е позволено темите да са до 50 страници
Simple Smile
За зърната и аз да споделя - първите 3 дни докато го кърмех очите ми се насълзяваха от болка, мислех, че кърменето ще се окаже много голям проблем, купих силиконови зърна, но не залепваха хубаво за гърдата и ме беше страх да не му залепнат за нослето и да го задушат, затова не ги сложих повече, но една приятелка ме посъветва да започна да размазвам кърма по зърната, така и направих и вече не ме боли докато кърмя.

# 451
  • Варна
Честито на Гала79,dd2 i DETELINI, пожелавам много здраве и късмет на вашите бебчета  bouquet  bouquet  bouquet

Елеста веднага ми бе докладвано за вашето съществуване, но майка не запомнила добре ника ти, че бая се почудих коя всъщност си, добре че беше казана ключовата дума Стефан, че веднага зацепих.

Бибоче, какво да ти кажа по повод на Скочев, радвай се че всичко е приключило и без неговата помощ, че на него това му е навик. Имам си и още една приятелка, която не отрази по време на раждането.

Ау, направо ме хвърлихте в тъча...аз имам дата насочена с него, дано всичко е наред Praynig, тъй като си е обикновен работен ден  и трябва да си е на работа... newsm78

Надина: Аз само попитах няколко насочващи въпроса майка ти и се сетих, малък град сме ша знаиш... Laughing

Бибси: дано скоро се оправиш, купи си крем без отмиване Hug ако това те успокоява, аз бях така първия месец и нещо, после просто минах само на цедене, не изтраях на болката...Но ти се не се отказвай Hug

Честито на Детелини!!

# 452
Честито на Гала, dd2 и DETELINI!!! Да са им живи и здрави бебоците и да си ги гледат с много любов!

# 453
 честито на всички нови мами! Бъдете живи и здрави  newsm51
 Днес е термина ми, дано ме огрее, иначе започвам да се притеснявам каквато съм паника  ooooh! ooooh!
 Лека нощ  Hug  sleepuu

# 454
Снощи в 23.51 се роди малкото слънце на мама Липстик - Алекса, с мерки 3400 гр и 50 см. Двете са добре, малката дори е засукала вече! Да са живи и здрави и двете!

Честито и на Гала, dd2 и Детелини! Много здрави, умни и послушни да са рожбите им и много радост да им носят!

# 455
Добро утро,"Отбор търпеливи и НЕ толкова майчета"!!!!!Лелееее,кви хубави новини рано рано newsm44 newsm68
Честито на Липстик и на Детелини!Да са ви живи и здрави малките съкровища!Да ви правят много щастливи!  bouquet
kiαrrα ,раничко си станала tooth или се храните,или не си лягала Crazy

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 07:56 от bamba

# 456
Хайде поспаланкиииииииииии,ставайте smile3514!!!!!!!Нали сте в очакване,ама ще го проспите,бре smile3507 Ооооооо,то днес е първият учебен ден doh ,много съм умотана ooooh!
Успех на учениците Peace
Еми,ще си пийна кафенцето сама,кво да се прави smile3533 newsm62 smile3534

# 457
Добро утро!!!

Много хубаво започва денят!!!

Честита щерка на Липстик!!!Много късмет на малката принцеса!
Честити бебоци и на Гала и Детелини!!!

Честит рожден ден на Киара!!!Пожелавам ти много здраве,любов и да си винаги щастлива и усмихната!!!

Bamba,заминавай да раждаш,какво чакаш още! Mr. Green

Хайде аз изчезвам да се приготвя,че отиваме на училище!!!

Да не забравя да поздравя и всички мами и техните първолаци!Да са здрави,щастливи и ученолюбиви!!!

И накрая по едно кафе от мен!!! Hug

# 458
Bamba,ами аз не видях,че си сервирала кафе,мислех,че си се разбързала към родилното,но ти явно кафенце си пийвала Mr. Green

# 459
Честита Алекса на мама Липстик!
Честит рожден ден на Киарра! Много, много поводи за усмивки занапред!

# 460
gorbi ,ами уж чаках днешния ден Thinking,ама да видим,дали ще е ученик Wink
Киарра ,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и повече усмивки!да си отгледаш дечицата в спокойна и любвеобилна атмосфера! smile3525  love001

# 461
Опитвам се колкото е възможно да го поставя правилно на гърда, но така се движи и върти  и с такава настървеност суче, сякаш го гонят. В началото усещам как само леко засмуква и си играе, докато тръгне да поема на глътки нормално. Ще взимам май тези силиконовите, но той изобщо не обича беберон, каучук, силикон.. Thinking

Бибси аз имам същия проблем буквално от първото засукване в болницата, станаха такива корички и напуквания. Даже ме пратиха на рехабилитация и там малко помогна, но наистина проблема е това миене с Гармастан. Затова станах една сутрин и си поръчах по интернет Лансинох. На другия ден ми го донесоха. Сложих и протекторите за зърна. Аз имам много малки зърна и не са оформени, така че малкия Валери успява да засуче това зърно. Сега вече няма кръв, останаха да зарастват само по едно по-дълбоко напукване на всяко зърно и е доста по-добре и явно и малкия му е по-добре, защото вече не иска да суче на всеки час и спи по повече, явно напълнил коремчето.
Надявам се да помогнах със съвет. Hug

# 462
  • София; Дружбето
Уау, терминът на Липстик е 28 Crazy
Честито бебче на Липстик. Да и е жива и здрава Алекса, много красиво име

Честит празнк на всички мами на първолаци, учители и ученици Grinning

Честит рожден ден Kiarra. Много щастие ти желая и мъжете в къщи да те слушкат и носят на ръце, както заслужаваш Hug

Аз тази нощ спах като пън. Все така да е Laughing Признаци за раждане пак йок. А почнах всяка вечер горещ душ да си тегля, май и до секса ще стигна скоро Crazy

# 463

Киара, мила приятелко, нека слънцето да грее през целия ден, нека празникът ти бъде изпълнен с много положителни емоции и добро настроение! Бъди здрава, усмихната, заобиколена винаги от любимите хора, прекрасна майка и съпруга!

Честити бебчета на новите мами, да са здрави и щастливи!

На всички ученици и учители - честит първи учебен ден!

Аз в момента съм детегледачка на един много разстроен 5 годишен младеж  Mr. Green Майка му, моя близка приятелка, е учителка и има тържество. А неговата ДГ е в ремонт. Та вчера вечерта ми се обади ако мога да го гледам няколко часа. Той, обаче не е на същото мнение и сега се тръшка в другата стая. Предполагам, че все някога ще му писне да се напъва и да реве и ще излезе... Ще видим. Отказва да се облича и да яде, ама не му се втелясвам много... Ще омекне, моите нерви в момента са като корабни въжета, та не се впечатлявам особено  Mr. Green

Ще ставам, ще опитам да го прилъжа с някое детско на компа  Wink

# 464
Добро утро!!!

Много хубаво започва денят!!!

Честита щерка на Липстик!!!Много късмет на малката принцеса!
Честити бебоци и на Гала и Детелини!!!

Честит рожден ден на Киара!!!Пожелавам ти много здраве,любов и да си винаги щастлива и усмихната!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лелеее супер новинки много се радвам! Аз днес съм добре няма изгледи за раждане...май е било фалшива тревога... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт