Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 940
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честити бебчета на Детелини и Липстик!

Киара, мила честит рожден ден!
Нека този рожден ден бъде специален, изпълнен само с радост, усмивки, любов и подаръци   Hug

# 466
  • София
Здравейте влизам само за да не ме забравите!
Нямам време нито за четене, а за писане да не говорим!

Честити бебчета на новите мами! Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят    babydust7

newsm59 Киара много здраве, щастие и любов да съпътстват твоя живот.

Имам малко въпросчета, че съм позабравила  Embarassed, как сте с извеждането на бебчовците, на кой ден ги изведохте на вън?
Аз се бях наточила още през съботата и неделята ама ме разубедиха и то с доста добри аргументи и сега съм в голяма чуденка. А ми е доста голям проблем да намирам на кого да оставям Дими при положение, че имам работа на вън, в някой случай спокойно мога да го вземам със себе си.

Ние сме добре кърмим се успешно, вчера беше цял ден на шишета защото аз все се прибирах когато той спеше и само изцеждах и оставях, но път през ноща си откара на цицата от 1 до 4 часа. Сигурно си мисли цял ден никаква я няма тази моя мама сега ми е паднала Laughing

Честит първи учебен ден на тръгващите днес, вчера на родителската среща на мойте девойки ми сервираха, че френското училище няма да зачита нашите официални празници и съм малко разочарована, надявах се за 4 дни да мръднем извън София ама не ще си учим. Затова пък от 20.10 имаме 2 седмици ваканция.

# 467
добро утро и от мен  Hug
На всички нови мами - Ч Е С Т И Т О - да са ви гиви и здрави децата и много да ви радват.А на вас бързо възстановяване.

Киара Честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов!
Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!!
Помни, че живота е като огледалото
и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!
Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче!

На всички мами с първолаци - да са ви живи, здрави и ученолюбиви    bouquet

Аз да се похваля - вчера леля ми от щатите ми прати много дрежки за бебо...Много са сладурски  Mr. Green вече нямам търпение а пък признаци йок  #Crazy
Сега отивам да пия кафенци- Бамба благодаря че си го сервирала и тази сутрин

# 468
Добро утро и от мен сладки слънчица  bouquet
ЧРД на Киара, миличка бъди жива и здрава и много , много обичана  bouquet
Честити бебчета на всички мамчета  bouquet
Аз днес нямам кой знае какви планове освен рутините неща вкъщи чистене, пране , готвене Crazy
Лек ден, ще пиша пак Hug
и да не забравя на всички първолаци и на техните майки успех, аз нямам първолак ,но воето мило е даскал та пак имаше приготовление за първия учебен ден

# 469
Леле тази сутрин толкова ми се е спяло, като влязох да съобщя новинката за Липстик, че забравих че имам РД.  Mr. Green Ето една почерпка от мен:

Милички, много ви благодаря за милите пожелания, страхотни сте!   bouquet

Отивам да ви чета, че от снощи доста сте изписали и после пак ще пиша.  Heart Eyes

# 470
  • До хладилника, който обичам
Честито на всички нови майки  Grinning

Мая изведох на 7-мия ден в градината, мисля и сега да не бавя много-много разходката, иначе както Arllina отбелязва, човек може да изкукурига от стоене у дома. В слинг ще изведа, може би, имам от каката малък слинг за новородено, много удобна работа.

... май и до секса ще стигна скоро Crazy
Бошлаф работа е това  Crossing Arms Само ни лъжат.

# 471
Честит рожден ден на Киара !   bouquet Бъди винаги чаровна, усмихната, секси, мила и любяща   bouquet

Елеста, ти доколкото знам си секцио, така че няма как да избяга, а пък сега остави сериозността му, човека си се води за, а и е един от най-добрите аг-лекари във Варна.

За Липстик  Hug, добре дошла в редиците на майките   bouquet

Честит първи учебен ден, на учениците много търпение към учителките и много шестици за майките. Peace

# 472
добро  утро ,ходещи реклами на магазин Гигант   Joy hahaha Joy

Бамба,мерси за кафенцето мила,ама айде моля те утре друг да ни го сервира  newsm10 smile3534

честити бебоци на Детелини,Гала79,dd2,lipstick   bouquetда са ви живи и здрави,да ви носят много щастие и да пълнят къщите ви с весел детски смях  newsm51  smile3525 newsm51

честит първи учебен ден на всички,които имат ученици-нека им е успешна новата учебна година  newsm68 newsm10

Киара,честит рожден мила   party023да си жива и здрава,да си много обичана и обградена винаги от хора,които те обичат и те правят безумно щастлива  Hugбъди все така най-прекрасната и обожавана съпруга и най-щастливата и всеотдайна майка  newsm51

подарявам тиедни от любимите ми цветя/моите са бели калии,лалета и рози  Heart Eyes/-с пожелание за усмихнат празник

мацки,имам много да пиша,ама ще се включа по-късно,сега просто исках да честитя хубавите поводи   love001айде сега хуквам по кафетата,е на 100 човека съм обещала да сърбаме кайвенце newsm68

# 473
Изпрах дрешките за изписването и се надявам днес да е хубавко времето за да изсъхнат бързо Simple Smile))
Нещо днес ми е голяма скука...Чудя се какво да правя, след малко почвам да чистя Tired Tired Tired

# 474
  • София
Добро утро мацки!
Честити бебешоци на новите мами!
Киара честит рожден ден, желая ти много здраве и да си все така позитивна и лъчезарна!
Днеска трябваше да ми е секциото....кикики...много съм доволна, че Ангел избърза...щях да изперкам до днеска...
Аз също мисля към 10я ден да го изведа, може и по-рано...подготвила съм слинга, но незнам как да го облека newsm78, та ако може някой да помогне...защото в количката е ясно слагаш одеалцето и оки...ама в слинга, трябва ли одеалце?Може да звучи тъпо, ама с Кати слинга го ползвах когато беше топло и не съм се замисляла...по този въпрос...
По въпроса за кърменето при нас има още какво да се желае...имам чувството, че младежа забравя как трябва да захапе и докато захапе се изнервя...пробвам различни пози, но резултата е нагласяване от половин до 1 час...после като захапе няма проблем...но това ме изнервя и притеснява, защото реално за кърмене ми отиват почти 1,5 часа засега...а такова време немога да си позволя като си взема Кати...искрено се надявам до края на седмица да се усети откъде духа вятъра и като види цица да знае какво да прави...може би този път, защото по-дълго беше на шише в болницата да се обърква....незнам...настроила съм се да съм търпелива...ноооо като си спомня Кати каква прахосмукачка беше и как се нацокваше за максимум 15 минути....направоооо..незнам...На всичкото отгоре немога да му пробутам цица докато спи...а тогава е най-удобно и най-лесно захапват....поне и при Кати беше така...но този момък си е с характер и като си стисне устичката и това си е....нощеска от 1 часа не се е будил и аз към 5 се пробвах да му дам, щото циците ми бяха напръщяли обаче не ми мина номера...и чак в 7 цока...но трябваше и да поизцедя малко...за да може да захапе по добре...Незнам, ясно е че не трябва да си сравнявам децата, ама тука ми върви по-трудно...явно мъжка му работа...или пък много бързам Sadпък реално човека си е на 8 дена...само...

# 475
Честито на всички мамчета с бебчета!!! Да са им живи и здрави, лесно да ги кърмят и никакви колики и недоспали нощи....   ylinfant
Честито и на всички ученици и първолаци.. Вчера минах през един цветарски магазин и ми стана жал как чакат на опашка за букети... (Щото работех и аз в цветарски магазин Simple Smile )
  newsm59   на Киара .. Пожелавам ти да си една много обичана и засмяна мама и съпруга  Simple Smile Аз нея за щъркелче съм си я избрала Simple Smile)
Одавна не съм ви писала ама ви чета и си се смея щото и аз същите неща си мисля.. Моят термин е 28 и при мене също няма никакви признаци за раждане, освен че корема ми вече е много ниско долу и имам чувството че главичката му ще се покаже...
Иначе за протокола мъжо боядиса най-накрая рамките и вратите и коридора, та спахме при мама и татко за 3 дни, много хубаво ми беше там , никакви задължения обаче се върнахме вече и сега ме чака чистене, подреждане, пране..... и всичко останало каквото се сетите, но се подмотвам още и пия фрапе....
Иначе и аз много искам да раждам вече и да видя бебо .... ама нъцки..... smile3533

# 476
КИАРА,МИЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА!  bouquet  bouquet  bouquet newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 Tada  ura

ЧЕСТИТО БЕБЕЧЕ НА ЛИПСТИК! newsm07 newsm51 newsm51 newsm51

Аз влизам само да ви поздравя и изчезвам по разходки.Лек ден ви желая Hug

# 477
  • Бургас
Привет и от мен!

Липстик, добре дошла на малката принцеса Алекса! Да си най-щастливата мама пожелавам от сърце!

Една сладка бургаска лейди, която отдавна не е писала в темата ни, но иначе редовно ни чете днес стана мама на Борис! Горгона и тук ти пожелавам да изпиташ само мигове на щастие с малката си рожба! Прегръщам те!  Hug

kiarra, сладурка, мила: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам на теб и хубавото ти семейство много дни, пълни с усмивки и щастие!  Heart Eyes  bouquet

Аз като цяло днес съм много по-добре. Вчера бабчето ми дойде у дома и успях да се наспя както трябва и тази вечер изкарах доста по-спокойна от предишната кошмарна нощ.
arllina, мила, благодаря ти за съвета! Още днес ще пробвам с тези зелеви листа, малко да орегулирам количеството, че вече имам пъврите запаси от 300 мл в камерата.
Бу, твоите съвети също ми подействаха успокояващо на психиката!
Вчера вече и мъжа ми ми сложи електронната приставка на помпата и направо се преродих- за около 10 мин приключвам вече с тази досадна дейност.
Това е общо взето от нас! Целувам ви по тумбачетата и чакам още хубави новини за нови бебенца!  Heart Eyes

# 478
ЧЕСИТИ БЕБЕНЦА НА МАМА ГАЛА79, ДД2, ДЕТЕЛИНИ И ГОРГОНА!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!  newsm51
КИАРА, МИЛИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59
БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА КРАСИВА, ДОБРА, ЛЮБВЕОБИЛНА И ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА ОТ СЕМЕЙСТВОТО СИ!
И МЪЖЪТ ТИ МНОГО ДА ТЕ СЛУША, УВАЖАВА И ДА ТЕ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВА!
На всички първолаци пожелавам успешна учебна година и да носят на мама и тати само шестици! thumbsup

При мен нищо ново, снощи пак си имах леки менструални болки, от сутринта коремът ми се втвърдява почти постоянно...

Бамба, благодарим за кафенцето, екстра е!

Хубав ден на всички!

# 479
Киара, мила, Честит Рожден Ден   bouquet !!! Бъди винаги много обичана и щастлива, да те изненадват приятно и да ти показват обичта си. Да те слушат и радват двете малки съкровища !!!

Честити бебчета на Гала79, Липстик, Детелини, Горгона! Да си ви живи и здрави !

Емир, аз доколкото четох в по-студените дни се слага бебето в слинга и отгоре се загръща с твоята дреха. Но лично аз в това време бих пробвала само детето да е по-добре облечено (още незнам как е подходящо Wink) и направо в слинга. Твоят какъв модел е ? После ще те питам за съвети ако може Wink.
Аз не пиша тези дни, но и нямам какво да кажа, само мрънкам и се оплаквам. Коремът ми е целия зачервен и сърбиии. И от вчера почти по цял ден е твърд. Ама вече имам чувство, че бебо там ще си седи и няма да тръгне сам да излиза..

Общи условия

Активация на акаунт