Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 937
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Честита радост на Lipstick! Да е жива  здрава бебка, а на мама бързо възстановяване newsm51

Лиленце, мила - Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти
едно утро, в което да тръгнеш усмихната,
една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, да носиш в сърцето си,
един път, да те води към хората,
една цел, да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

Днес е секциото на Plamito - нека й стиснем по един палец и да чакаме добри новини Praynig

# 481
Днес в 8.55 Plamito е дала живот на мъжа на сърцето си - Александър с перфектните мерки 3,650 кг и 52 см.
Да й е живо и здраво бебчето и много радва мама и тате Hug

# 482
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА ПЛАМИТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И ДА ДАРЯВА НА МАМА И ТАТКО МНОГО УСМИВКИ!  smile3525

# 483
  • София; Дружбето
Кажете какво пиете за киселини. От вчера са ми ужасни, имам чувството, че ще умра

Честито бебче на Пламито Hug

# 484
Честито бебче на LIPSTIcK,да е жива и здрава малката госпойца!!! Hug

Kiarra, Честит Рожден Ден,да си здрава,обичана и да имаш най-хубавия празник днес!!!

Честит и на всички ученици и учителки,първи учебен ден!!!
Стискам палци и за Plamito! Praynig
Bamba,Bebe6oci,хайде в редица по един и към родилното....ааа,мързеланки такива! hahaha
Аз днес съм решила да спретна един кекс,малко да поглезя моето съкровище,че има проблеми в работата горкия... #2gunfire
Ianita28 същата работа,то едно втрвърдяване ама през минути и много ме боли като се обръщам от едната страна на другата...,през деня нищо!

# 485
Кажете какво пиете за киселини. От вчера са ми ужасни, имам чувството, че ще умра

Честито бебче на Пламито Hug
Талцид

# 486
tsveta Аз съм си напълнила хладилника с лимони и като ме почнат през ноща киселините,ставам и си изцеждам половин лимон,слагам половин лъжичка захар и след 5 минути съм забравила за киселините!На мен изключително много ми помага,ако искаш пробвай!На мен Талцид-а не ми помага,освен това е отвратителен Sick

# 487
Честито бебче на Пламито   bouquet

За киселини няма да се уморя да повтарям една чаша бира вечер и приключвам с киселините.  Laughing

# 488
Мама Гаци, и аз така, по цяло нощ се въртя от едната на другата страна, местя възглавницата, с която си подпирам корема... А така ме боли като се обръщам, лелеее!  ooooh!
Голяма скука...
Гледам новините, починал е Патрик Суейзи!
Лека му пръст на човека!   bouquet

# 489
  • София
Честити нови бебешоци!
gingerina аз си поръчах слинг шал от тук http://www.babysling-lana.hit.bg/  и направо в къщи ми го донесоха , само че почнах да го ползвам като Кати стана на 7 месеца....сега трябва да разуча как може да се ползва за новородено...защото аз я връзвах с/у мен права, а сега бебо трябва да е легнал. Страшно съм доволна от слинга...ползвах си го близо до 1,5 годинки на Кати...
http://sling.beinsa.info/newborn_carry.htm  ей това намерих и ми си струва оки....

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 13:04 от EmiR

# 490
Пламито,четит ти син!Да ти е жив и здрав!
Аз сега си идвам от тонове и ултрасаунд-всичко е ок Grinning ,но симптоми нямам Whistling

# 491
Честити съкровища на Пламито, Горгона и Липстик!!! Да растат здрави и усмихнати деца!

Kiarra, честит рожден ден, мила! Желая ти много здраве. Бъди винаги обичана майка и съпруга!!!

Поздравявам те с едно моe любимо изпълнение - Richard Clayderman - Ballade Pour Adeline

# 492
Здравейте момичета!
Малко останахме  Wink
Нямах време да чета няколко дни и колко бебоци са се появили  #Crazy
Честито на всички нови мамчета! Много радости и бързо възстановяване!   bouquet

Киара Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, щастливи мигове и много, много да те обичат всички около теб!

Аз днес най накрая взех да изпера нещата на бебо, макар че чакам още две доставки. Ама те ще са впоследствие. Най съм доволна, че успях да си поръчам количката и с нетърпение я чакам около 20ти. Излезе ми с 300 лева по-евтина  newsm44
Нямам никакви признаци за раждане. В петък на ЖК док каза, че плацентата ми е 2ра степен, имам си достатъчно води. Та най-вероятно ще си устискам до термин. Бебо си отговаря на седмиците.
Това е от мен за сега. Отивам да сготвя един боб на мъжете, че са си го поръчали. Вече сме като в ресторант  Joy Само трябва да си купя бележки за сметките  bowuu

# 493
ехо,мадами,връщам се от кафенетата  Hugнай-накрая,нали  Joy

честити бебета на Пламито и Горгона,да са им живи и здрави,да им носят страшно много щастие  newsm51 smile3525 newsm51

Бебешондел,мила,не ги слушай тея неща с режимите  Naughtyтова го приказват майки,дето имат кротки бебета,ти си му давай детето да яде щом е гладно  Peaceто ако не е гладно-няма и да иска ,така де  Partyпък и все пак свикни с мисълта,че е мъж-то е ясно,че ще е капризен  smile3521

МамаГаци,мерси мила,ама и аз не можах да видя снимката  Thinkingно няма значение,то ми е ясно че сте все хубавици,като гледам тебе  newsm53ама и вие сте едно голямо женско царство,а  Heart Eyesнаправо супер  newsm44

Миринда,каде си бе мила, тая сладката Невена нема ли да става кака  Hugкато взе дасе губиш и аз викам-тая хаймана пак е забегнала-я на Белоградчишките скали,я на някой друга дестинация  Joy hahaha Joy

Бамба,айде мила,ако имаш желание за раждане-ела бе,имаме 10 декара лозе,царевица-кат те опъна на ония дъъъъъъъългите редове,шта питам дали утре ще ни сервираш кафето  smile3532 smile3534

Бебешоци,айде бе,аз до кога ще те чакам мила,нямам и зор да се пререждам де  Hugама или раждай,или и тебе те пускам като Бамба на царевицата   smile3532 smile3534

# 494
  • Варна

Честити бебешоци на Пламито, Горгона и Липстик!!! Да са им живи и здрави!

Kiarra, честит рожден ден, мила! Желая ти много щастие и любов!!

Мдааа, малко останахме , но се държим!  и моля ник'во пререждане, всеки да си трае до термина hahaha

Цвета, аз пия Алмагел за киселините, помага, поне за момента...

Ние се върнахме от първия ден в училище, младежа се представи добре, поне си каза стихчето без грешки и не задряма на чина... Laughing
Дано му е по-интересно по нататък, че сега беше малко отегчен... Thinking

Отивам да си почивам, че от тази кашлица по цяла вечер, не мога да спя и през деня съм скапана... Tired

Общи условия

Активация на акаунт