Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 921
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • София; Дружбето
Ще пробвам Алмагел,мерси, това не го бях чувала. Вичко друго е изпробвано и не помага Crossing Arms

mira, tanya79, densy, nacifa, Lusienna, rada_z - Някакво инфо за тези девойки някой да има. Би трябвало да са родили, но явно не ги интересува темичката, та мисля да позачистя newsm78

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:05 от tsveta

# 496
nahodkata ,ти ,душа, в криви оферти да ти прекопаем ние царевицата не ни вкарвай smile3534 Я как си търсиш някой работата да ти свърши Joy Joy
Я ни покани на по едно кафенце,ние с Бебешоци за никъде не бързаме smile3521,а така и нивата да прекопаем и кръст ще ни боли, и бебетата няма да излязат,че още не им е време,пък и ти една стотинка няма да ни дадеш smile3534 newsm62

# 497
Честито на мамите Горгона и Пламито!!!Да са им живи и здрави бебоците!!!
Мина и първият учебен ден,заболяха ме краката да вися права час и половина! SadКато се прибрах и като се съблякох,гледам тумбака ми видимо се смъкнал надолу! ShockedВчера не беше така!

Какво става с Wish?Не се е включвала днес!Хайде дано ни зарадва,че и тя се измъчи от чакане милата!!!
LaDiDaHugДобре дошли с Бобо!Не се депресирай така,мила!Уж си жена с характер...!Не те харесвам така ,да знаеш!Толкова добре звучеше онзи ден,чак ме зарази с добро настроение!Дано скоро отмине това състояние! Praynig

nahodkata ,ти ,душа, в криви оферти да ти прекопаем ние царевицата не ни вкарвай smile3534 Я как си търсиш някой работата да ти свърши Joy Joy
Я ни покани на по едно кафенце,ние с Бебешоци за никъде не бързаме smile3521,а така и нивата да прекопаем и кръст ще ни боли, и бебетата няма да излязат,че още не им е време,пък и ти една стотинка няма да ни дадеш smile3534 newsm62

Ох,направо ще ме уморите двете с Находката!Много ви се радвам,като си чешете езиците!  Mr. Green Joy

# 498
На 06.09.2009 г. се роди бебе Берк (4150 гр., 52см) на мама vechie - Русе - втора бременност - нормално раждане (термин 01.09.2009)
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

# 499
Минавам набързо само да пусна 2-3 снимчици на бебо който иска да ни види:

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/dani-na-clara.421979 ако иска парола си е нашата.

Да честитя също на новите мами и техните бебчета  Hug Heart Eyes да са кротички и да носят усмивки в семействата си.
Не съм чела всичко така че бягам назад да наваксам. Хубав ден за сега по късничко пак ще се включа...

# 500
  • София; Дружбето
Ан така. Честито на мама vechie. Много интересно име са избрали на младежа Grinning
clara Hug Hug добре дошла. Като имаш време разказвай какво и как Grinning

# 501

Какво става с Wish?Не се е включвала днес!Хайде дано ни зарадва,че и тя се измъчи от чакане милата!!!

A дано, ама надали ... Tired
Не пиша, защото нямам какво различно да кажа!
Поне ритка ...

# 502
Честито на мама vechie!Да ти е жив и здрав Берк!
*clara* ,много е сладък!Пу-пу!

# 503
алоооооооооооооооооо,балоните,кво става бе  Hug

аз тука се боря да сготвя един грах с пилешки бутчета newsm64,на вид съм го докарала май  newsm78ама на вкус -несе знае  Joy hahaha Joy

четито бебче на vechie-да им е жив и здрав и много да ги радва  smile3525

алоооооооооооо,моля ти се,ма божке какви приказки ,ще получа стрии от смях  Joy hahaha Joy ма недейте идва с бебешоци бре,вие много разбирате от престиж  Naughty Naughty Naughtyма ти знаеш ли каква важност итежест в международен мащаб имат думите "аз прекопах лозето на Находката,аз обрах царевицата на Находкатаsmile3521 smile3521 smile3521ма то е все едно да си бил на сватбата на Бритни Спиърс бе мила,ориентирай се навреме кое  е престижно  smile3532 smile3533 smile3534

Горби,я не се смей многона хорската простотия ,че да не ти се смъкне още повече корема   smile3534

# 504
nahodkata я познавам,ама коя е тая Бритни Спиърс си нямам идея smile3532
wish ,кога ти е терминът?май те няма на 1 стр.?

# 505

Няма ме...
На 15-ти, т.е. днес е официалния термин, но линийката съм си я правила според ехографа за 23-ти! newsm78
И аз не знам кога е термина... Май днес ама ...

Забравих да честитя на новите мами!   bouquet
Хайде живи и здрави бебоци и усмихнати майки! Simple Smile

# 506
clara Hug Hug добре дошла. Като имаш време разказвай какво и как Grinning

Ми то няма много за разказване аз си бях планово секцио. В 6:30 ме приеха минахме процедурите и в 7 бях в операционата. Докато ми слагаха упойката все се въртях да видя къде ще ме боцнат и накрая ми се накараха малко да не любопитствам ами да седя мирно. Като легнах на масата малко ме хвана шубето, че нали ми отказаха пълната упойка а аз съм малко бъзла, но нищо де, като видях че все тая дали ме е страх или не си се поотпуснах. На 5 минутка бяха извадили бебо и ми го показаха. После ми пуснаха някъв въздух от който ми се доспа доста ( ама нали съм инат устисках  Laughing ) и така. После стандартно 2-3 часа в реанимация гледах няква тъпа сапунка и звъннах 2-3 телефона. След тва си ме преместиха в стаята където пък попаднах на една мама с която целия ден и после през ноща си говорихме бебешки работи. На следващия ден към 11 ме раздвижиха ( не знам с кво обезболяващо бях, но скокнах като зайче - хич не болеше ) и си се разхождах през целия ден. Виж следващите дни нещо го ударих на мързел и като не се движех много взе да ме придърпва лекинко шева ( в таз връзка да кажа на момичетата на които им предстои секцио движете се след това колкото можете повече възстановяването е много по бързо така отколкото ако се залежите ).
И после великото изписване ( на 4 ден стана при мен ). Днес ще ходя да ми махнат скобичките ( то май мен само ме лепиха  Rolling Eyes ) и така. В момента спокойно мога да си кажа че все едно не съм била оперирана, много добре си се чувствам и само на моменти ( пак като се заседя ) усещам операцииката.

Туй то общо взето. Кърма има достатъчно, бебо си суче повече от добре. Малко още сме с жълтеничка, но и тя ще мине. Братче се радва на Дани много, дава му играчки, целува го и така.
Бягам че взехме да се разбуждаме и ще викнем за манджата. До по късничко.

И да не забравя да честитя на Киара рожденния ден. Да си щастлива и обичана мама и по малко ядосване и повече глезене от мъжо   bouquet...

# 507

Няма ме...
На 15-ти, т.е. днес е официалния термин, но линийката съм си я правила според ехографа за 23-ти! newsm78
И аз не знам кога е термина... Май днес ама ...

Забравих да честитя на новите мами!   bouquet
Хайде живи и здрави бебоци и усмихнати майки! Simple Smile
Ооо,ама ти ,душа си в нашия отбор с Бебешоци,нямаш късмет и теб ще те цанят царевицата на Находката smile3532 Ти затова не си на 1 стр,а,хитрушка такава Naughty

# 508
То и на мен термина ми е за днес,ама аз съм си правила линийката според ехографа! Confused

# 509
Клара,пу да не са му уроки на малкия-много изчистено личице има,сладурчо    love001 оооооооооооооо,айде на тебе  welcome в клуба на бъдещите свекърви   rotfImbo newsm03   love001

wish,направо откачам с вас,а бе тея ваште термини да не са за 15 октомври  Partyне се притеснявай мила,което е влезнало-ще излезне  newsm53 smile3521 /как прозвуча само Whistling Whistling Whistling/за компенсация на всичките ти притесняния-да знаеш ще имаш много лесно и леко раждане   peace: Hug

бе аз да пипитам-купих си арника 5 СН,ама кога да почна да я пия,като почнат контракциите ли,някой друг пил ли е от родилите до сега  newsm78 Flutter Flutter

Бамба-спееееееееееециален поздрав за теб  Crazy Hug  rotfImbo

Миринда,Бебешоци    newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт