Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 919
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
привет от мен и ученичката ми Simple Smile
Първо, да поздравя новите мами с техните бебешоци - много нови мами! Е, не всички са родили днес, но ние днес научаваме Simple Smile Важното е всички да са добре - бебетата са доста големки, значи всичко е наред Simple Smile Мамите - да се възстановяват бързо Simple Smile
Втото - Киара, да си жива и здрава! (Извинявай, бебетата са с приоритет в темата Wink )
Аз от вчера на обяд не съм чела и сега изчетох всичко и ако знаете само... Напоследък се пише само за кърмене, за рагади, за извеждане на децата  Heart Eyes Много мило стана - не е като преди с притесненията, напрежението, неяснотите дали всичко ще е ок... Simple Smile Супер е и все по-добре става Simple Smile И аз искам вече да раждам, че се изморих да чакам...
Лек ден вижелая, отивам да гладя, да мия чинии и да почивам, че довечера съм на рожден ден на едната ми кръщелница Simple Smile става на 3 милото Simple Smile Може после пак за малко да надникна Wink

# 511
Честити бебета на Пламито , Горгона и Vechie!
Следобед съм на преглед за разкритие, да свиквам с гадните неща!

# 512
Да ви се оплача от гадното свекървище.Преди месец,като копувах нещата за бебето,оная се правеше на ударена и само вика "Е какво толкова копувате бе?" ooooh!Та трябваше да и обяснявам,на умницата,че това си е жив човек и както ние имаме нужда от вещи,така и бебето,да не говорим,че от доста повече.После тя е идвала вкъщи и съм и показвала гардероба,че всичко необходимо е изпрано,изгладено и така.Вчера идва вкъщи(без предупреждение)и ми вика:"Имаш ли кошница?"-много добре знае,че количките са с кош.После вика "-Имаш ли хавлийка за бебето(1 хавлийка)?",казвам "-Да имам 3!","-Имаш ли долни камизолки?",при което аз вече не издържам,ама как няма да имам долни камизолки бе и кога си се сетила ти да ме питаш,като много добре знаеш,че всеки момент ще родя,нея ли да чакам да ми копува хавлия и камизолки.Ми да се беше обадила като съм в болницата да ме пита имам ли долни камизолки. #2gunfire #Cussing out #2gunfireИ накрая с цялата си простотия и наглост ми вика"-Ееее, ма ти всичко си купила,ние сега няма какво да копуваме...!"Никога не съм очаквала,че може млада жена да е толкова проста и неадекватна.Преди два месеца беше заявила,че иска да купи обиколници за леглото-розови,казах и съвсем тактично,че всичките чаршафи са в жълто,синьо и зелено,като целия интериор в стаята и розови няма да утиват.Преди една седмица ми заявява:"-Ми то в целия град няма покривало!",питам какво нямало....и тя с мимики и жестове успява да ми обясни,че нямало обиколници в цял град(тя е питала за покривало и да,няма такава дума).След като и изброих 4 магазина(които са най-големите,а тя не ги е чувала,по което разбрах,че изобщо не е търсила),вчера ми каза,че поръчала на шивачка да ушие............ ooooh!Извинете за тирадата!

# 513
Здравейте и от мене, и аз отдавна не съм се разписвала, ама нищо ново няма и покрай мене.
Честито на всички нови мами, живи, здрави и спокойни бебета!! и бързо възстановяване!  Hug
Клара честит ти рожден ден на тебе!! Много щастлива и обичана   bouquet

Чакам си и аз, имам още 8 дни до термина, може и да го дочакам. Утре съм на кола маска, че поне тая работа да свърша ако не друго.

Та това за сега   bouquet

# 514
здравейте. имаме си нови бебета  Heart Eyes ами, време е за честитки  Simple Smile липстик, детелини, горгона, пламито и vechie   bouquet честити рожби. бъдете живи и здрави и много приятни моменти в живота ви заедно  Simple Smile
 мама гаци  Simple Smile да знаеш има и по-кофти жени от твоята свекърва. моята ена стотинка не се е бръкнала нито за първото, нито за второто, а и самите деца не търси. само понякога, за пред хората. но май свикнах и така ми харесва. ако не ми помага, да не ми пречи и да е далече  Simple Smile
 клара, няма да забравя да ти честитя рождения ден. пожелавам ти много здраве, много обич и много пари, за да имаш всичко останало   bouquet
 качих някоя снимка в албума, който желае, може да разгледа  Simple Smile
 не знам дали няма да пребързам с похвалата, но вече няколко пъти кърмих, без да стискам зъби  Party май си намерихме начина  Simple Smile
 до после. хубав ден на всички

# 515
Честито на всички мами с нови бебчета! Да са Ви живи и здрави и да носят само радост на Вас и семействата Ви!

# 516
За Арника 30СН беше писала май Бу - пие се по 5 гранули като започнат стабилни контракции и след раждането пак по 5 един или два пъти /не беше сигурна/
Не е ли малко късно да се копа лозето?  newsm78 То май вече си е за обиране  Peace Аз мога да се включа в групата за "фитнеса", но при условие, че после пийнем по едно добре охладено винце  Hug
Миринда сигурно митка по улиците. Нали Невена й е казала, че случката ще е в петък  Laughing Така че има време  Joy

# 517
Ехоооо здравейте и от мен.
Днес ни изписаха и вече доволно ще си се гледкаме в къщи.

Бебка е много много кротка за сега пу пу....да не ме чуе дявола. Плаче само когато е гладна. Кърмим се доволно и на корем, вече наддава и сме само с 50 гр по - назад.

За раждането нямам много за разказване : приеха ме на 10 септември за планово секцио на 11. Сутринта ме упоиха с пълна упойка, така че не помня много много  Wink. Райна е извадена в 9.02 мин, а аз се усвестих в стаята в 10.00н. Изплакала е веднага и всичко си е минало ОК. Изправих се същия ден в 18.00 следобяд и на другата сутрин я сложих на гърда. Това най - общо.

# 518
 Тук, тук, тууук  Mr. Green newsm47 newsm47
 Можи да си мислите, че съм родила, ама а де, пусти късмет.  hahaha Бях на тонове, ама то голямо чакане бре, като се наредили по 20 балона и няма минаване. И всяка наизвадила няква манджа и мачка ли, мачка... А аз милата нищо не си носих и ахааа да пукна от глад  feeding newsm22 newsm22 Сестрата, където ме връзва ми вика "Още ли си тука, айде другия път като те видя да е нагоре по етажите", ама пусти късмет, дали  newsm78 newsm78 Сега в петък съм пак там, само че ще ни гледат на видеозона, та да видим. Силно се надявам да не дочакаме до тогава, макар че и моя термин е 15-ти по менструация, а 22 по видеозон... Е, в крайна сметка кой е??!  newsm78 newsm78 #Sniper #Sniper
Бамба, душа, ма ти си още тука, ама гледай как искат да се възползват от нас да копаме, аааа тай няя се разберем, ще знайш Находке.  Hug smile3534 rotfImao rotfImaoАз на селу имам доста повече декари, даже със сено, с вилата да обръщам ще е по-ефикасно за раждане Simple Smile  Shocked Shocked  smile3521 smile3514
 честити ни нови бебчета, да са живи и здрави  newsm32  bigdance2 Drunk Drunk
Киара, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко, което не се купува с пари и пари за всичко останало !!!  newsm59 newsm51  newsm24

rotfImbo tooth smile3537 newsm20
Аз съм зад купата, каня се да се качвам най-късно утре сабахлям  hahaha hahaha smile3540 nuts

# 519

Горби,я не се смей многона хорската простотия ,че да не ти се смъкне още повече корема   smile3534

Ха късмет,де! Mr. GreenСамо това чакам,ама от твоя пост в божиите уши Mr. Green
shammi,добре дошла! Hug
Mama Gaci,нямам думи за свекърва ти Rolling EyesАма то добре,че не си оатанала да чакаш на нея!
Аз от мойта свеки не мога да се оплача!Мноооого ме слуша Mr. GreenЗа сметка на това пък свекъра е голям дразнител Twisted EvilДобре,че го виждам рядко! Whistling
Wish,май,май ще ме чакаш заедно да раждаме! Mr. Green

Честито бебче на Vechie!!!

# 520
mama Gazi ти за 15 ли си?Айде на царевицата с нас Joy hahaha
Находката,аз душа,само на тоя етап пристигам smile3534 smile3508

# 521
 Находката най-много да я вкараме в преразход както обичам царевичаккк !  rotfImao Popcorn moresmile
  Hug

# 522
  След няколко дни отсъствие - много нови бебчета  Peace
 Честито на новите мами и да гушкат здрави и спокойни сладурчета   bouquet

Киара мила, желая ти всичко ,което не може да се купи с пари и пари за всичко останало!  Hug

Аз вече съм изоставила всякакви режими- когато иска да яде ,колкото иска толкова и за спането също. Лошото е ,че непрекъснато иска цица - не че е гладен,а за успокоение. А бибероните ужасно го дразнят  ooooh! Утре сме на консултация да видим наддал ли е някой и друг грам и това ще е първото ни извеждане като не броим стоенето на балкона  Heart Eyes

# 523
13.9 bebe dara, 3800, 53cm Simple Smile
Oste sme v md, no utre ni ispisvat i ste pisha podrobno Simple Smile

# 524
Мама Гаци, извинявай, ама се посмях на поста ти Simple Smile Знам, хич не е смешно, ама... Ох, не знам, ама знам, че съм много добре в това отношение - цялата рода е на 200 км от мен и няма възможност да ме посещава, да не говорим за чести и неочаквани посещения, даване на акъли и други подобни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт