Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 923
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София; Дружбето
Мерси момичета за съветите относно рагадите по гърдите. С тая помпа на Авент нищо не стана. Ако знаете чалъми при ползването й  Praynig Hug. Карам я на ръчно цедене, мажа се с кремчето на Медела PureLan и за сега има някакъв ефект. Няколко дена май ще сме така, докато заздравеят, защото се стигна чак до кръв. Ако успея да се оправя с помпата ще е супер.
Лека вечер от мен!
http://www.mybirthcare.com/isis_instructions.asp ето инструкция за помпата. Важно е малката бяла гумичка да е сложена правилно и гумата на накрайника за гърдата да е плътно прилепнал, за да създаде вакуум (g и а)
Тринити, докато не пренесем детето д аспи там няма спра да мрънкам Mr. Green А сега отивам да си лягам и ще говоря на съвест на бебето да излиза вече Crazy

# 556
  • София
Честити бебчета на Горгона, Vechie и Aguto! Много късмет в живота!  newsm51 smile3525            
Аз пък утре ще миткосвам с приятелки по кафетата цял ден. А и си поръчах количка от продавалника и утре ще пристигне и съм много щастлива.            
Цвета, честито за ламината, сега като подредиш и стаята и може вече спокойно да отиваш да раждаш  Laughing.

# 557
 Засичам идентифициран летящ обект... Находката е тукааааааааааааааа  newsm47 smile3514 smile3533

# 558
Тръпнем в очакване!!! Popcorn   smile3521   newsm44

# 559
Ето и първата порция от снимките на Катенцето Simple Smile Много съм щастлива!  newsm44
http://picasaweb.google.com/kidamianova/KalinaMeSnima#

# 560
  • София
Ето и първата порция от снимките на Катенцето Simple Smile Много съм щастлива!  newsm44
http://picasaweb.google.com/kidamianova/KalinaMeSnima#

уникални са, много е сладка! smile3521 с нетърпение ще чакам да покажеш още.

# 561
Добър вечееер!

Честито Киара, малко вече на патерици, ама от сърце!

Честити малки сладки бебоци на всички мами... Айде и нашият ред да идва вече...

Аз до сега съм гладила, даже мъжът ми и той удари едно рамо. 1ironing  smile3517
. Как се оправят Бубара и другите с близнаци не знам направо...smile3556

Криската
, снимките са много сладурски. Аз сега съм уговорила една много добра наша приятелка като се роди бебата да идва да снима. Simple Smile

# 562
айде мадами,сладки сънища  Hug

аз до сега гости имах и немаше как да ви се посветя изцяло  Whistling Whistling Whistling

kriskata Simple Smile  ,снимките са просто уникални  smile3501 но всичкото е от модела-бъдеща Синди Крауфорд   love001

но да кажа на заинтересованите особи/без да се базикам наистина Peace/-наште звъннаха,че утре берат лозето,гроздето било готово и от дъжда щало да се напука  smile3521

то който трябва да се сещааааааааааааааа  rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 563
  • София

то който трябва да се сещааааааааааааааа  rotfImbo rotfImao rotfImbo

bamba, bebe6oci, тези камъни май са във вашата градина  newsm62

# 564
nahodka само не разбирам защо офертите са се към необебилите се все още??? smile3516 Ми ние другите кво? Не можем да метнем бебето на гръб и да наберем няколко тона грозде ли! Ааама ха!  smile3533 Ми то така ако се отлъчват родилките докъде ще я докараме  smile3534

А за модела си права  smile3521 с татко и сме направили каквото можем (чак да не повярва човек, че туй убавото е наше  newsm47) ноооо то си е мойто гардже, ама колко е талантлива фотографката също не трябва да се пренебрегва.

# 565
Добро утро,дами!И обебили и необебили Wink! Първо традициятаІвоаля:
Криската,много яки снимки,ама както казва "Находката"(на която днес да и е яка гърбината Joy  hahaha ) всичко е от модела!!!!!!
Находката,сънувах те,душа  smile3532 smile3521

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 07:22 от bamba

# 566
д9обр9о 9утр9о,сладурнаки м9ои   love001

kriskata Simple Smile   ,тя офертата е към необебелите се,че айде нейсе да им тръгнат контракциите  Joy  Peace ама тези дет сте родили може да додете на лозовия ни масив-че да имаме мляко за кафето на работниците  Misc Baby Bottle smile3533 smile3532

bamba ,мерси миличка за кафенцето,толкова ми е хубаво като го поднасяш го чакам вяка сутрин  Hug

а че си ме сънувала-пак кошмари си имала горката  rotfImbo rotfImao rotfImbo

а си ме сънувала кат гледам снимката че пием вино,или мъжа ти ме е сънувал по такава униформа как му сервирам кафенцето  smile3534 smile3532 smile3534

айде аз отивам на козметик и маникюр  newsm68 newsm44 newsm68

# 567
Добро утро ! Hug smile3507
bamba мерси за кафенцето - отново  love001 newsm51

Честито на всички нови мами - да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват smile3525

Аз снощи имах силни менструални болки и мъжо кат се паникьоса и вика "Тате ще излизаш ли вече" Беше ми толкова сладък милия txtloves
И аз взех да се надявам че е дошъл момента и само седя и се чудя ама неееее  Naughty
Сега пак си ме наболява ама съвсем символично и така

kriskata Simple Smile много сте сладки пу-пу smile3501 на мама и тати

# 568
Добро утро!
Бамба, много хубаво кафенце, благодарим! Ако може някоя от обебилите се мами да достави малко млекце, че така чисто не ми върви...  Joy
Оххх, чета ви постовете тука и си се хиля самичка... Ма то верно, че малко останахме и все повече изтрещяваме. Обаче ми е готино. Чак вече се замислям, че ако тръгна да раждам поне три дни няма да ви чета и ще се депресирам. А за вчера - голямо миткане падна. Нали ходих да си взема заплатата, просто сърце не ми даде да я прибера вкъщи, трябваше да я офукам някъде.... И къде мислите се заврях - в Джъмбо. 2,5 часа. Хем знаех за какво отивам  ooooh! Накрая така се отплеснах, че като погледнах часовника установих, че съм си забравила детето в ДГ и няма да мога да я взема навреме (т.е. последна  Rolling Eyes). Обаче свърших супер работа. Купихме подарък за РД - количка. Сега мисля да я разпъна и да я огледам, даже да я снимам и ще покажа. Имаше страхотни намаления на бебешки гащеризончета - по 4 и по 6 лв. Поларени. Обаче бяха останали само големи размери, та ми отне почти половин час докато изровя 2 по-малки. И тях ще снимам и ще покажа. Снабдих се и с едно поларино одеалце за количката - зеленко - 6 лв. Абе можех и още да глудам, ама нали окъснях. А разгледах едва половината неща, които ме интересуваха. А, имаше и хубави бодита за по 4 лв., много им се кумих, ама вече имам достатъчно. За по-голети дечица също имаше дрехи в прИмоция  Peace
Накрая домъкнах огромния 6-7 килограмов плик до вкъщи, добре че една дружка взе Невена от ДГ и я заведе на площадката с нейното дете, та да мога да скрия подаръка. После - разходка навън... до 20 ч. Направо ви казвам, щом нощес не родих започвам да имам огромни подозрения, че това бебе има вендузи на ръцете и краката и се е вкопчило в мен като някоя тения  smile3532 Вече съвсем сериозно започвам да си мисля, че и това дете ще го пренося, както Невена... Имам 6 дни до термина... Но според мен ще го прескоча...
Находката, правилно си каза душа, сега е време за бране, не за копане. И ние имаме доста декари и по принцип всяка година берем и даже продаваме, ама тая година ще пропуснем. Че не мога да се лиша от мъжо за цяла седмица. Нашето е долу, при Сандански, ако тръгне на гроздобер най-вероятно ще се върне за изписването на бебо (когато и през другия месец да е то  Mr. Green) Иначе оня ден се обади свекървата - едното лозе (към 5-6 дка) през нощта го нападнало стадо диви прасета. Всичко изровили и изяли/стъпкали. Свекър ми за малко удар да получи човека... Лозето за него е като дете - той си го копае САМ (това съвсем сериозно - на ден по 1-2 реда), грижи се за него с такава любов... Много мъчно ми стана за него...
Мама Гаци, стисни зъби и подмини отношението на свекърва си. Нали знаеш какво са казали хората - убии простака с мълчание  Peace
Криска, много ти е хубавка Катето  Heart Eyes Пу за нас за снаха! Обещавам да не им се бъркам много в живота... само малко...  Joy
Отивам да си допия кафето и да изпонащракам новите нещица. До после!

# 569
  • София; Дружбето
Ааааааааа, обебилите се не може да идват. Ще ме хване мързел, ще легна под асмата и кел файда от цялата организация Mr. Green
Мен сутринта ме събуди тате. Бил ме сънувал с три деца Shocked Плюх си в пазвата бързо Joy

Криската, снимките са супер. Ама какви са мастифчета на тая възраст Laughing много са сладки всички бебешоци
Та, изпращайте днес енергия към мен да получа контракции моля и да го родя тва чудо. На 16-ти е родена дъщеря ми та хем ще се помин лесно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт