МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Енисе как си мила? Hug Кажи някоя клюка , че скучно ми стана.

# 346
  • край голямата локва

Eнисе по-спокойно.Дай да пием по едно кафе да се поуспокоиш.

А,  ти си се върнала. Къде беше, горе ли? Сигурно при Ламия. Все си говорите напоследък насаме, затваряте се. За мен ли си говорите, а кажи си де? Толкоз години сме приятелки, пък виж ти как се обръщат нещата. Ами да си ходя аз, благодаря за кафето. То нали знаете сега, наложи се да освободя жената цялата къща на мен чака, на Ламия къщата, нали тя ни приюти. Sick Да дишам нееемога вече, то поне Гюлай да се бе сетила да дойде да помогне. Ама драпа снаха да става. Айде лека нощ на всички и како Шакиде да не забравиш какво говорихме. Да намекнеш ти на пашата, да помогане. Аз тия дни пак ще намина, да видя какво е станало. Stop

# 347
Джемил.Шахика е -бързо се прибирай,че баща ти вдигна кръвно.Енисе беше тука и ги редеше едни...не е за пеиказване.Хайде идвай,че афифето иска да ти сипе цян калий в ракиджоса

# 348

Eнисе по-спокойно.Дай да пием по едно кафе да се поуспокоиш.

А,  ти си се върнала. Къде беше, горе ли? Сигурно при Ламия. Все си говорите напоследък насаме, затваряте се. За мен ли си говорите, а кажи си де? Толкоз години сме приятелки, пък виж ти как се обръщат нещата. Ами да си ходя аз, благодаря за кафето. То нали знаете сега, наложи се да освободя жената цялата къща на мен чака, на Ламия къщата, нали тя ни приюти. Sick Да дишам нееемога вече, то поне Гюлай да се бе сетила да дойде да помогне. Ама драпа снаха да става. Айде лека нощ на всички и како Шакиде да не забравиш какво говорихме. Да намекнеш ти на пашата, да помогане. Аз тия дни пак ще намина, да видя какво е станало. Stop
Глупости за теб да говорим на затворена врата.Откъде да знаем,че не си от другата страна на вратата.Ние само по работа.

# 349
Ламия решава да се сдобри с Кенан и отива у Афифе. Взима и Мелек.
ОЧАКВАЙТЕ: как ще реагира Мелек след като види, че баща й и Джемил са натряскани  Mr. Green

# 350
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Моля не ме набърквайте във ваще нискоморални истории.Погнусена съм.Лельо само ти ми остана! newsm45 Ще взема да тресна едно вино.Пък знае ли човек,то Кенито ако се напие може и да свърне към мен,на баня

# 351
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Започнах ново производство лельо-лентички за подпис.Сега отивам да ги представя в Осака.Не мъ търси до утре,и внимавайте с госоин Саиб,да не излизаме утре по вестниците.

# 352
Джемил.Шахика е -бързо се прибирай,че баща ти вдигна кръвно.Енисе беше тука и ги редеше едни...не е за пеиказване.Хайде идвай,че афифето иска да ти сипе цян калий в ракиджоса
Шахи, градил  Илия килия а, ахаха , нанананананна. Ти мене уважаваш ли ме Шехи? А? А? А? Кажи мааа? Уважаваш ли ме?
Кеньо, сипни бре стисльо? Ох нещо тая пукница е тъпа. Утре в нас ще те черпавам само качествено пиене. Немаш участия, немаш пари бре Кенане.

# 353
Започнах ново производство лельо-лентички за подпис.Сега отивам да ги представя в Осака.Не мъ търси до утре,и внимавайте с госоин Саиб,да не излизаме утре по вестниците.
Иии забравих да ти кажа.Снощи докато се намествах отгоре върху господин Саиб и нещо ми прещрака.Гледам идва от прозореца,докато си дотътря до там бутовете и папарака избЕгал.Да вземеш да се обадиш на Намък да оправи нещата,че утре д-то ще ми лъсне по всички вестници  Praynig

# 354
Шахи, градил  Илия килия а, ахаха , нанананананна. Ти мене уважаваш ли ме Шехи? А? А? А? Кажи мааа? Уважаваш ли ме?
Кеньо, сипни бре стисльо? Ох нещо тая пукница е тъпа. Утре в нас ще те черпавам само качествено пиене. Немаш участия, немаш пари бре Кенане.
И цигу;лка нЕмаш,оти е на търг  Mr. Green

# 355
  • СТАНДАРТНО.
 Еййй, пак сте изтъркали клавиатурите  ooooh!
 Преди малко съчиних това:

Ах, Макбулето, Макбулето
 не знай да си държи устето.
 Оградата й рядка
 често прави я на патка.
 Все да пита и да знае
 Макбуле Подробна тя е. (разбирай Мара Подробната)
 Вече няма злоба и омраза
 все усмивки ни показва.
 Но не доверявай ти на нея тайни,
 че след миг на всички ще са знайни.
 Щастие на всички пожелава,
 но самотна винаги остава.  Sad

# 356
Еййй, пак сте изтъркали клавиатурите  ooooh!
 Преди малко съчиних това:

Ах, Макбулето, Макбулето
 не знай да си държи устето.
 Оградата й рядка
 често прави я на патка.
 Все да пита и да знае
 Макбуле Подробна тя е. (разбирай Мара Подробната)
 Вече няма злоба и омраза
 все усмивки ни показва.
 Но не доверявай ти на нея тайни,
 че след миг на всички ще са знайни.
 Щастие на всички пожелава,
 но самотна винаги остава.  Sad
Много е добро.  Hug   bouquet

# 357
Късметче,вече е прибавено към стихчетата   bouquet

Аз си лягам,че уте имам процедури против целулит и съм на бръснар и на пазар айде лека

# 358
Тука играя Грозденцето. Crazy
Ваше Величество Господин Кенан, ако позволите, дойдох да Ви попитам, ако съм достойна да ви питам, бихте ли могъл да сте така любезен към едно просто селянче.. могат ли моите обикновени уши (прекалих  newsm78) да чуят вашата така извисена и прекрасна музика?

# 359
Тука играя Грозденцето. Crazy
Ваше Величество Господин Кенан, ако позволите, дойдох да Ви попитам, ако съм достойна да ви питам, бихте ли могъл да сте така любезен към едно просто селянче.. могат ли моите обикновени уши (прекалих  newsm78) да чуят вашата така извисена и прекрасна музика?
Кака Нимет
е тук за съвет.
Кенан е зает
по-добре отиди при Ипек.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт