МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Не му давайте Виагра,моля ви!  Naughty Вси4ки наши пациенти на възраст,които вземаха виагра,умряха. Mr. Green
Не го съсипвайте 4овека,за къде сме без тебе,Пашааа?!  Hug
Ама ето и аз му казвам да не я пие -той зор има значи

# 331
Част от дневника на Ламия.
Мила Мелек,
баща ти закъснява много. Вече няма да си губя времето с него. /сълзите падат и мокрят листа/
Нямам какво да губя - ще се снимам във филма c Барут Авто/мивка/.
какъв жанр е ?Еротика или ужаси?
Еротика  newsm62

# 332
Част от дневника на Ламия.
Мила Мелек,
баща ти закъснява много. Вече няма да си губя времето с него. /сълзите падат и мокрят листа/
Нямам какво да губя - ще се снимам във филма c Барут Авто/мивка/.
Все пак мила ми Мелек,въпреки 4е съм взела решение и съм убедена,ще се направя пред продуцента на овца.Не 4е не съм,ама ще се подърпам малко,та да мина за свястна,а може и парите да ми ка4ат,мила ми Мелек.Защото пари си трябват,скъпа дъще,току виж още някой закъсал,трябва да му купя къщата.
Мелек4е,татко ти си идва.Пак е гневен и пиян.
Не издържам ве4е и кака Сузан не ме разбира.

# 333
Не му давайте Виагра,моля ви!  Naughty Вси4ки наши пациенти на възраст,които вземаха виагра,умряха. Mr. Green
Зор не зор,няма.Само Мурсалски 4ай и разтривки. Mr. Green

# 334
Ламия звъни на кака Нимет, която й казва, че офертата вече не важи за Барут.
След като тя разбира, че филмът е еротичен забранява на Барут категорично да участва, още по-малко пък с Ламия.
Търси се нов кандидат .. кой ли ще е избранникът?!

# 335
Аз ако почна да го разтривам ще отслабна и тогава  Tired...

Мелкче,
Кака ти Сузан май изтрещя.Вчера си идвам,а тя спи на дивана.Оставила те да правиш каквото си искаш и ти ,мило дете,направо в тоалетната .каквво заварих не питай  ooooh!

# 336
Аз ако почна да го разтривам ще отслабна и тогава  Tired...

Мелкче,
Кака ти Сузан май изтрещя.Вчера си идвам,а тя спи на дивана.Оставила те да правиш каквото си искаш и ти ,мило дете,направо в тоалетната .каквво заварих не питай  ooooh!
hahaha  hahaha  hahaha

# 337
  • край голямата локва
Ох Паша,имаме гости-Енисето дойде.Маджиде я няма ,Гюлай и тя се натиска някъде с Назъм сега аз трябва да й правя чай  ooooh!

[/quote]

Ще се натиска ами, то от такава като нея какво да очакваш? Само туй и е в главата, сложи пръстена и се помисли за голямата работа. Ама то и Назъм, толкоз години- и сега никаква благодарност. Малко да затънеш и всички бягат. Няма благодарност, няма благодарност у хората. Години наред хранихме цялото семейство на Щукрю, а виж сега какво доживяхме. На виж и Ламия,  години я хрантутихме, а пък сега ....Стана тя голямата работа. Sick И все едно такова се усмихва, ама знам аз радва се, че сме в нужда пък тя всичко си има. Пък и в домът си сме гости, нали неин стана. Sick Та като стана въпрос аз по тоя повод минавам. А и един чай ще пия / по добре да е кафе/ . Та викам да питам пашата да и' каже- нали сега си има къде да живее, да остави чичо си целогодишно в къщата. То редно бе оня Шукрю да говори, да не занимавам пашата, ама -неудобно било. Неудобно- друг път,  толкова години я гледахме. А и нали вече сме семейство с пашата . Flutter

# 338
  • София
Няма ли кой да вземе синьото хапче?Подмята се в калъфа на цигулката ми,пари са давани за него

# 339
Няма ли кой да вземе синьото хапче?Подмята се в калъфа на цигулката ми,пари са давани за него
За сини гащи всеки е навит,ама туй хап4е...

# 340
Енисе,я се успокой ако обичаш.Пашата ще вдигне кръвно и тогава ще те млатя да знайш  newsm66 smile3540

П.с.мацка много добре го докарваш  Peace

# 341
А бе Паша,къде е Джемил?Нещо не го виждам?

# 342
У нас пият с Батьо и плачат за младостата и за козата! Mr. Green

# 343
Joy Joy Joy
Тая Ламия до тук ги докара,я да се обадя на Джави

Джави ,мила как си?Да ти кажа Джемил е у Афифето и ска да напие Кенан и да го метне през балкона .Вземи мерки.До чуване

# 344
Joy Joy Joy
Тая Ламия до тук ги докара,я да се обадя на Джави

Джави ,мила как си?Да ти кажа Джемил е у Афифето и ска да напие Кенан и да го метне през балкона .Вземи мерки.До чуване
Нема да успее, щото първо него ще напия и аз ще го меткам като Котоошо препаската. Джемиии, пии Слънце, пиини си.

Общи условия

Активация на акаунт