МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Не се карайте,тя ролята й е много изм,орителна,а и като я пребият тамън ще се сменяте

# 316
Хубаво де ,ама ние в коя къща сме сега,че вече се обърках  Rolling Eyes
С вас бих отишъл и накрай света,любима...
Единственото,от което имам нужда са лекарствата ми-виаграта и онова за сърцето и тапите ми за уши...

Възмутена съм-за какво ви е виагра господин саиб?Не съм ли ви достатъчна?Ако трябва да понапълнея още малко тогава

Моля ви,не искам да ви обиждам,но по-добре да си е у мен,да не вземе Макбулето да я занесе на Председателя и после да ми се черви темето от срам
Ох,съгласна съм ,но за Маями не я взимайте  Naughty

# 317
chloebis, аз май ти откраднах Ламия .. съжалявам. Нищо, ще се подкрепяме.
Как ще си ми я откраднала идваш на помощ ,мила  Hug
Хайде лека от мен, утре ще наваксам  Wink

# 318
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Божеее аз как ще се оправям с две Ламии. Сега като разберат журналистите.Телефона няма да спре да звъни.Пък и сама фирма ръководя.

# 319
Част от дневника на Ламия.
Мила Мелек,
баща ти закъснява много. Вече няма да си губя времето с него. /сълзите падат и мокрят листа/
Нямам какво да губя - ще се снимам във филма c Барут Авто/мивка/.

# 320
Както пожелаете,мила моя!Вие сте моята естествена виагра,може докато ни няма да услужа на Намък с нея,за да ощастливи Принцесата,а Simple Smile

# 321
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Божеее аз как ще се оправям с две Ламии. Сега като разберат журналистите.Телефона няма да спре да звъни.Пък и сама фирма ръководя.

Е тва вече е драма!С 2 овци ,дупе да ти е яко Ниметче!

# 322
Не му давайте Виагра,моля ви!  Naughty Вси4ки наши пациенти на възраст,които вземаха виагра,умряха. Mr. Green
Не го съсипвайте 4овека,за къде сме без тебе,Пашааа?!  Hug

# 323

Не бойте се Фифи е тук. Ще помага. Ей ще я пратя в чужбина тази Ламия, о па двете, трите и петте ако трбява да освобождава пътя към братовчеда. Mr. Green

# 324
Част от дневника на Ламия.
Мила Мелек,
баща ти закъснява много. Вече няма да си губя времето с него. /сълзите падат и мокрят листа/
Нямам какво да губя - ще се снимам във филма c Барут Авто/мивка/.
какъв жанр е ?Еротика или ужаси?

# 325
chloebis, аз май ти откраднах Ламия .. съжалявам. Нищо, ще се подкрепяме.
Как ще си ми я откраднала идваш на помощ ,мила  Hug
Хайде лека от мен, утре ще наваксам  Wink

Hug Hug
Една Ламия е бе хора, няма клонинг, просто 2 дубльора. Няма да ви съсипваме, че с две Ламии сте свършени  Mr. Green Mr. Green
Ама всъщност може - едната за Кенан, другата за Джемил..

# 326
Както пожелаете,мила моя!Вие сте моята естествена виагра,може докато ни няма да услужа на Намък с нея,за да ощастливи Принцесата,а Simple Smile
Моля,давайте.Аз ще се обадя на Джавидан.

Джави,как си мила?Защо не се обадиш на Намък ?Иска да се примъкне до теб

# 327
  • София
 Joy
Моята роля се изчерпа,остана да пратя една плюшена играчка на Мелек,но ще я заменя с термо устойчиви лъжички на нуби.Ей измъчиха го това дете с тези черпаци.

# 328
Не му давайте Виагра,моля ви!  Naughty Вси4ки наши пациенти на възраст,които вземаха виагра,умряха. Mr. Green
Не го съсипвайте 4овека,за къде сме без тебе,Пашааа?!  Hug
Изхвърлете това синьото хапче. Вуйчооооо да не си пипнал. Кой ще тича с мен по гза Кенанов? Моля ти се Вуйчо не прави беля.

# 329
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

Ти нали уволни Макбуле.Може и да я наема за секретарка.Хем и клюките ще казва.

Общи условия

Активация на акаунт