Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 268
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
hiki_miki Честит имен ден! smile3525 smile3525 newsm67 newsm38 newsm38  bouquet
Да си жива и здрава! И едно прекрасно бебче догодина...

# 541
hiki_miki честит имен ден от мен (макар че не съм наясно точно към кое име се числиш Joy Joy Joy)   bouquet newsm51
Желая ти много здраве, радост и щастие и леко бременеене preggo и едно сладко бебче Март2010.
А догодина по това време да ни почерпиш не само виртуално  Grinning Grinning Grinning
Аз доста ти завиждам че вече ще излизаш в почивка, мен ме чакат поне още 4 месеца работа smile3529 atwork

Тези пожелания са и за всички скрити именници днес.

# 542
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи hiki miki  smile3525 да си жива и здрава на пролет щъркела да донесе най-хубавото бебе за теб и много да се обичате.
За спането по корем. Аз не можех да спя по дряг начин освен по корем, но сега вече не мога имам чувството че се задушавам и спя по гръб. Но вие си спете така докато можете, че после няма
За повръщането аз също все още много повръщам, но днес няма да се оплаквам весел празник   bouquet

# 543
darida, мерси за пожеланията.
peteeee, и аз разчитам на бабини рецепти, ще пробвам с ракията, прилагала съм го преди много години и не ми е останало неприятно чувство. Предполагам ще издържа.
Карамел, на лайка от 3 през нощта до сега, с много мед. Точно за хомеопатия си мислих. Предполагам ще си взема Оксцилококцинум, обнадежди ме, че помага.
Честит празник на всички именички! Да сте живи и здрави и с гордост да си носите името.
Относно спането по корем, много обичам така да спя, обаче не ми е удобно. Когато се събуждам и ми е некомфортно, установявам, че е защото съм се  обърнала по корем.
Относно секциото и операцията от киста, моята много ме сърби и се даже видимо се разтяга белегът. Но пък и май е най-скоро - април месец.

# 544
Момичета аз пак съм с остри болни ниско в корема. В момента съм на работа, а лекарят ми работи следобяд. newsm45

# 545
eniq извинявай ако досаждам мила ама можеш ли да препоръчаш личен лекар, че аз с моята много ще се карам с днес и декември ще я сменявам

# 546
Благодаря ви на всички момичета!

Момичета аз пак съм с остри болни ниско в корема. В момента съм на работа, а лекарят ми работи следобяд. newsm45

Няма ли друг лекар при който можеш да отидеш. Иди в някоя болница, ако си от СФ в Тина Киркова и Шейново имат спешни кабинети. Не може така да чакаш. АКо е в отпуска ще го чкаш да се върне ли ?

# 547
Добро утро и честит празник на всички,които празнуват днес   bouquet  !!!
Карамел,enq-стискам палци всичко да е на ред
Аз имам проблема и на двете-поликистоза и контрахирана матка!Амаааааан!Освен това съм супер Марко Тотев,всичко при мен става,но по най-трудния начин!
Някой беше писал за повишени левкоцити и инфекции(сори,че забравих кой,но мозъка ми е релаксиран от прогестерон)-та от пресен и не толкова пресен,но незабравящ се опит споделям-инфекциите са опасни,най-вече за бременните и трябва да се лекуват своевременно!Не 200,а ако се налага и 2200 неща да се изследват!!!
С Матерна качих 5 кг за няма и 2 месеца  Embarassed ,препоръчайте други витамини моляяяяяяяяяяяяяяяяяя  Heart Eyes
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.    Shocked

# 548
hiki_miki честит имен ден!   bouquet

Предполагам най-добре е да идеш на лекар. Но ако болките не продължат твърде дълго и не с апостоянни, според мен нямаш голям повод за притеснение... Ако са постоянни обаче тичай при доктора!

# 549
Някой беше писал за повишени левкоцити и инфекции(сори,че забравих кой,но мозъка ми е релаксиран от прогестерон)-та от пресен и не толкова пресен,но незабравящ се опит споделям-инфекциите са опасни,най-вече за бременните и трябва да се лекуват своевременно!Не 200,а ако се налага и 2200 неща да се изследват!!!

Аз бях писала,че имам повишени левкоцити. Сега и ти ме притесни съвсем  Simple Smile Док. ми каза, че нямало какво да се прави сега евентуалното възплаение и било  опасно ако не съм бременна.  smile3518 ще взема да ходя на изследвания, за да дишам спокойно.  Доверявам се на Док. на 99% но ако не е права и е опасно за бебко?

# 550
hiki_miki съжалявам,че те шашнах,но ако има инфекция просто трябва да се лекува!Най-сигурният начин е да си изследваш CRP в кръвта,ако докито реши да си спести направлението направи го платено!На мен преди 1 седмица ми казаха,че левкоцитите са съвсем леко завишени и няма нужда от лечение,но аз на своя глава си пуснах CRP и стерилна урина и хоп-асимптоматична бактериурия E.coli,които се бяха настанили и във влагалището!Като показах личното си разследване на докито ми стана супер любезна  #2gunfire ,сега ми звъни всеки ден да пита как съм!  #Cussing out
Успех и не се шашкай!!!  Hug

# 551
Честит имен ден на всички  именници! newsm51
 hiki_miki нека денят ти е изпълнен с хубави и незабравими емоции!  bouquet
А на всички останали мамчета, тъй като днес се отдава почит на добродетелите, които ни крепят ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА ви пожелавам в най-тежките ви моменти те да са неразделна част от вас. Това най-вече го пожелавам на карамел и еня, и всички нуждаещи се в момента мамчета newsm17!

# 552
Здравейте на всички и честит празник на всички празнуващи  newsm51 newsm51 newsm51

# 553
Tink болките за момент са остри и много болезнени като че ли се къса нещо в мен и след това изчезват.

С едно се успокоявам че от сутринта бебчето е много активно непрекъснато го усещам.

hiki_miki   честит празник newsm51
  Благодаря ти за насочването, аз не съм от София.
 Разбира се че има и други лекари, но въобще им нямам никакво доверие. Пък и апаратурата им не е много хубава. След малко ще ходя да видя какво става при моят док, щял да дойде по-рано.

# 554
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!   bouquet
Не мога да ви смогна на четене и писане  Crazy
Fdi99 аз съм си харесала  витамините "О'мами"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт