Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 285
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Ето ме с малко по-неболезнено гърло  Grinning
Femme снощи започнах "Осцилококцинум" и след 2 дозички се чувствам далеч по-добре.
Хапнах и доста мед вчера и няколко чая от лайка.
Правих и гаргара с лайката и така....
Сега една приятелка от форума ми каза и за някакво хомеопатично за гърлото, след секунда ще ти го напиша

Редактирам се : "Хомеожен" са казва.
.

# 526
Добро утро!
Честит празник на всички, които празнуват днес!  bouquet

Карамел, стискам палци всичко при теб да се развие по най-благоприятния начин! fingerscrossed
Еniq, всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover
Femme, за възпалено гърло на мен много ми помага топло мляко с мед.

Искам да попитам тези от вас, които обичат да спят по корем - продължавате ли все още да спите така? Аз се опитвам да спя настрани, но почти винаги се събуждам по корем и се чудя дали не притискам бебо така?
Утре съм на ЖК и ще попитам и доки дали все още е позволено да се спи по корем, че с дъщеря ми съм забравила как беше.

Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

# 527
  • София
Добро утро! Честит празник на всички именници и на всички софиянци  smile3525

Бъжева, четох някъде във форума, че ако има проблме за бебето няма да ти е удобно повече да спиш по корем. Ако искаш се поразтърси, има подобна тема.

# 528
Добро утро и от мен! Честит празник на празнуващите!  bouquet

Аз снощи имах ужасни болки ниско в корема, имах чувство че ще ми се отвори  секцио от първото раждане. Направо беше ужасно. Днес ще ходя на лекар.
Искам да питам мамите с предишно секцио как се чувстват като им нараства корема? Мен ме боли ужасно въпреки че са се минали 5 години от първото раждане! Cry

Имам още един въпрос - Мислите ли да пиете Зимафлор по време на бременността?

# 529
и аз спя по корем- не помня с дъщерята как съм била ама и то беше преди 18г и тогава в 9м бях 64кг, а сега в 4м съм толкова , но си мисбля щом не ми е неконфортно и заспивам и се събуждам така значи за момента всичко е ок ДОБРО УТРО , че се отнесох
Ения и при мен с дъщерята беше така - е родиха я по- рано на система, че нямаше място и намали тоновете , но това не е болка за умиране оправя се- спокойно
хубав ден на всички

# 530
lyubka_li нямам секцио, но имам операция на киста, която си е почти като секциото и то правена ноември месец.
За сега нямам никакви неразположения по отношение на операцията, а корема ми е порастнал доста.Дори не я усещам.

# 531
Дбро утро и от мен.
Честит празник на всички.
Аз също още спя по корем, а и като ходя на масаж лягам по корем.Даже масажистката ми вика ти не ти ли е време да спреш да лягаш на този корем, ама не съм спряла все още.Мисля си, че още няма проблем.
Уф, аз вчера звънях за резултатите от БХС и още не са излезли.Казаха ми утре да проверя, а аз направо ще откача вече.Доста ми е притеснено като се сетя за тях Confused

# 532
Леле изобщо не разбирам как можете да спите по корем... Аз не мога,с трашно ми е неудобно... даже миналата седмица се опитах да легнапо корем та милото да ми намачка гърба, че много ме боли тия дни и не можах, много ми беше неудобно чак ме присви корема... Но мисля че щом не ви е неудобно не би трябвало да има порблем, ако нещо не беше наред щяше я да заболи я нещо такова...

И аз д ане забравя да чиститя празника на всички, които празнуват!   bouquet

# 533
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

Да ви почерпя и аз,че на тази дата се омъжих cook

Карамел,еня-стискам палци!

Ако някой ми прати паролките за албумчетата ще съм много доволна.

Лек ден изпълнен само с положителни емоции!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 534
Честит празник на всички именници и от мен!

Момичета помагайте!
От няколко дни съм много "разстроена" така да се каже...
Направо не мога да изляза от тоалетната.Дайте идейки  Praynig

# 535
  • Враца
dil77 2-3 зърна боб ги глътни на мен ми помага

# 536
dil77 2-3 зърна боб ги глътни на мен ми помага
Благодаря! Сега ще отида да купя,че не се издържа вече... ooooh!

# 537
  • София
Добро утро и честит празник и от мен!
Отностно спането по корем,и аз спя така.Моят мъж постоянно ме буди,за да се обарна.Незнам дали може да навреди на бебо като е толкова малко още.
dil77 за "разтройването" на мен ми помага много малко оцет или както ти е казала veni_sasi глътни няколко бобчета.
 Hug  Аз да ви споделя снощи толкова много повръщах,че още ми е раздразнен корема,а съм толкова гладна...  Cry

# 538
Здравейте и от мен  днес! Аз съм от празнуващите именнички  Tada и много си  обичам празника, дори повече от рождения си ден Simple Smile !

По корем си спя бе проблем, но и аз се притеснявам да не го натискам бебока, явно ако му пречи той ще се обади.
Момичета, днес и утре са ми последните работни дни преди да изляза в болничен и съм толкова щастлива и мързелива Simple Smile изобщо не  ми се занимава днес с нищо!

# 539
  • Враца
hiki_mikiчестит имен ден бъди жива здрава и много щастлива. Gift

Честит празник и на всички софиянци,на този ден е родена и моята майка-да ми е жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт