Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 286
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Burgas
Забравих да питам лекаря дали трябва да продължа да пия фолиевата киселина,на вас какво ви казаха?

# 511
Чак сега сядам да видя какво сте писали следобеда и видях, че Ения е била с болки... присъединявам се в стискането на палци дано всичко е наред!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 512
Добра вечер!

anik79, моята лекарка ми каза да продължа да пия фолиева киселина поне до 17-та - 18-та седмица.
Понеже кръвните изследвания са ми много добри / дано да е така и за в бъдеще  Grinning / тя каза, че за момента не е необходимо да пия витамини. Естествено да продължавам да се стремя да се храня здравословно, да се наспивам добре и т.н.

Момичета, моя приятелка, която роди наскоро ми каза да не пия Матерна - доста се пълнеело от тях и със сигурност не трябва да се пият до края на бременността.
Моля ако някой има повече инфо да сподели.

# 513
  • Враца
wola виждам ,че си тук при кой ходиш на ЖК.И ако може един личен въпрос:в кой район на Враца живееш.

# 514
  • Враца
При Махинова съм мила на ЖК. Иначе живея в района на болницата над ОМВ бензиностанцията, ако си наблизо ще се радвам да се видим на кафе някой път. Леле милички не мога да ви изчета.Днес да ви кажа доста се изморих на тия лекции.Това седене по цял ден не знам как издържат работещите.По едно време бебо се разсърди че го притискам и така ме напърха че ме принуди да се облегна назад.Чак ми стана смешно.И краката взеха да ми се подуват абе... ще стискам зъби нали е за добро, само да знам че дребосъка е добре.И нали пък си имаме панаир въпреки че ходех едвам се завлякох до там само заради казънлъшките понички, еййййй така да ги обичам.Дано не се прияде на някоя от вас сега и да ме "благославяте " на ум цяла нощ или мъжете ви тръгнали да ги търсят Laughing Сега изчезвам да си опъна ходилата че вече не се търпи. Лека вечер милички.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 21:35 от wola

# 515
Ения,  Praynig

Аhoney,   bouquet с първата бременност винаги знаех в коя седмица съм, сега не  Embarassed

Честито метро на софиянки, аз съм от Мусагеница и се възползвам с удоволствие, когато съм в Бг, много са красиви метростанциите.
Тук също не отстъпват места в гр. транспорт  Crossing Arms

Аз фолиева пих от 12 седм, сега лекарката ми каза, че ако ям всеки ден плодове и зеленчуци, няма нужда от витамини и не пия вече нищо.

# 516
  • Враца
wola аз също съм в този район,до светофарите съм

# 517
Eния , Карамелче стискам ви силно палци и аз newsm10 newsm10 newsm10

# 518
ения, карамел - всичко ще бъде наред -почти половината вече от бременността мина  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover -само повече почивка и приятни емоции   Hug

# 519
здравеите,късничко пиша но сега се прибрах.
ами какво да ви кажа,матката ми все още е доста напрегната и свита.милото ми бебче беше си седнало с дупето надолу и крачетата свило че няма каде да си ги опъне и се галеше по главичката с ръчичката,толкова жал ми станааа smile3518,когато бях на фм и малко след това беше толкова въртящо се а сега милото къде да се върти.искам вече да се оправя неможе така newsm45,само малко да ме заболи корема и веднага си мисля наи лошото,но днес не само че ме заболя корема  а и чак по ниско където е свивката,беможех да се мрадна и аиде веднага при док.тя каза че като порастне още малко ще се оправи,но аз искам сега,а сега като нямам време вече да си почивам и се чуствам виновна Weary изписа ми утрогестан,защото бил по добър от дуфастона и по силен и ми каза веднага да пиина едно и вечерта едно,а от утре по две сутрин и вечер.каза че задължително в неделя на свадбата трябва да ми бие инжекция...оф докога с тези мъки незнам и аз.нали ми е първо бебче и за всичко се притеснявам.

иначе поне изследванята за кръв и урина каза че са перфектни и няма за какво да се притеснявам

милички на всички много ви благодаря за подкрепата и стиснатите палчета,наистина помагат,страхотни сте.радвам се че поне на бебчо му бие сърчицето и си гали главичката Weary това поне малко ме успокои като го видях да мърда,ама му е много тесничко,какво му причинява моита матка...

# 520
Ения, не се притеснявай толкова! Щом докторката е казала, че това ще се оправи, мисли позитивно. Те принципно сега като са порастнали бебоците не могат вече така да се премятат както беше в 9та - 10та седмица, това е нормално. Галенето на главичката, смукането на пръсти, хващането на ръчичките една за друга като в молитва - на тях сега това са им движенията, с които си тренират мускулчетата. Недей да се самообвиняваш, ще се отпусне матката и всичко ще е наред!  Hug

Такаа... сега все пак да кажа добро утро на всички и много хубав четвъртък!   bouquet

Днес за първи път аз съм най-ранодбудна май... хем съм 1 час назад от вас! Айде мамчета, разсънвайте се вече!

# 521
добро утро и от мен Hug
Честит празник на софиянки Hug и Честит имен ден на празнуващите днес  Hug  bouquet
eniq, не се притеснявай, дано проблемите бързо изчезнат Peace за утрогестана не се претиснявай, азповече от три месеца съм на него, дори 2х3, но ги слагам вагинално, всичко ще бъде наред, а ти въпреки напрежението се опитай да почиваш повечко, а сватбата ще бъде страхотно изживяване Hug

# 522
Добро утро и от мен. И аз се озовах с хрема и със зачервено гърло. Цяла нощ не спах, защото не мога да преглъщам. Как успях от вчера да настина, не ми стана много ясно. Сега пия само чай цяла нощ и ако Карамел се появи да каже изпробва ли някаква рецепта, която помага за нейното гърло да се впускам и аз.

# 523
Добро утро и от мен!

Ения, всичко ще се оправи, както и лекарката ти е казала. Стискам палци!!!

Femme, дано бързичко да се оправиш!

Много хубави емоции на днешния ден пожелавам аз!!!  Hug  Hug  Hug

# 524
Добро утро и от мен.Честит празник на именячките. newsm51

Femme аз знам една бабина рецепта.Слагаш си компрес на гърлото с домашна ракия и седиш докато можеш да издържиш.
Другия вид компрес който ми го е казвала докторка да го правя на малкия когато беше болен е с пресечено прясно мляко.
Прави се като кипнеш малко мляко слагаш една ,две лъжици оцет и то се пресича,после прецеждаш и сместта която се получи я слагаш на гърлото докато изстине.Много помага , ако искаш пробвай.

Общи условия

Активация на акаунт