Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 312
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Имам нужда от помощ,настинала съм сериозно ,не се чувствам никак добре,даже и незнам какво мога да пия....наболяваме гърлото ,носа ми е запушен ,не мога да дишам ,болят ме ужасно синусите,главата ми се пръска.Личния ми лекар е 2-ра смяна ,до тогава незнам как ще устискам.Явно ми е отслабнал много имунитета и вече лепя всеки вирус Twisted Evil..........
може ли и на мен на лч паролата за да разгледам снимките Praynig

# 76
  • Варна
Tink така е аз бях надникнала във февруарките да видя кога си усещат бебчетата, но и там са задружни. Вярвам че след това пак ще сме тук е няма да имаме толкова свободно време, но тия които ще сме сами и няма да има никой покрай нас ще има да влизаме и да питаме ще сме паники в началото колкото и да сме подготвени Simple Smile) Аз ще съм сам самичка но  не съм се отчаяла и мисля че ще се справя Simple Smile))

# 77
  • Варна
dani_djenkova докато дойде доктора единственото което не е медикаментозно поне според мен са много билкови чайчета лимони със захар най добре с мед и чая също за синусите стопляш в микровълновата морска сол слагаш я на по дебела хавлиена кърпа и слагаш на синусите, помага мъжа ми има синузит и само с това го спасявам, дано ти помогне...

# 78
dani_djenkova , за гърлото можеш да смучеш прополки , за нослето само морска вода -Стеримар , и повечко лимони и мед .Дано се справиш бързо с това неразположение Praynig Hug

# 79
Момичета, кокичета  Hug  Hug  Hug

Вчера бях на преглед и днес като влязох и видях новата тема страшно се изкефих на заглавието, защото......
Вчера моята лекарка каза, че може да се обзаложи, че очаквам момченце!!!  Hug  Hug  Hug
МНОГО съм щастлива!!!
Със сигурност каза, че ще потвърди на следващия преглед на 28-ми.

Много усмихнат и хубав ден пожелавам на всички мами!!!  Hug  Hug  Hug

dani_djenkova, звънни на личния лекар и се консултирай. Стискам палци!!!  Hug

# 80
Дани в най-краен случай можеш да пийнеш един парацетамол. Той само се дава при бременност. Иначе добре са ти казали, чай, лимони, мед, морска сол за синусите. Някой в по-ранна тема беше препоръчал да се капе мед разтворен в носа май, ама не помня вече...

Диди и аз съм като тебе, особено в началото ще сме си сами с моя мъж, и мама, и приятеки, и роднини ще са ни далече... Но тук ще намираме подкрепа и утеха!  Hug

Дарида честито! Много хубави новини!

# 81
  • Сред обкръжението
Момичета, кокичета  Hug  Hug  Hug

Вчера бях на преглед и днес като влязох и видях новата тема страшно се изкефих на заглавието, защото......
Вчера моята лекарка каза, че може да се обзаложи, че очаквам момченце!!!  Hug  Hug  Hug
МНОГО съм щастлива!!!
Със сигурност каза, че ще потвърди на следващия преглед на 28-ми.

Много усмихнат и хубав ден пожелавам на всички мами!!!  Hug  Hug  Hug

dani_djenkova, звънни на личния лекар и се консултирай. Стискам палци!!!  Hug

Браво! Колко хубави новини  Hug Hug Hug

# 82
  • Sofia
Време е и да се запиша и аз
от гр. София съм, на 33 години, втора бременност, засега терминът ми е определен за 29.03.2010

Желая Ви успех!

# 83
Благодаря, Tink, НаНина!!!  Hug  Hug  Hug

Днес не стъпвам, а летя  Hug  Hug  Hug

Преди да ми каже д-р Коновалова, говорих с една моя много близка приятелка, която ноември очаква близнаци. Тя ме попитам какво мисля, че е моето бебо, а тя е истинска щастливка - очакват момченце и момиченце  Hug Аз естествено отговорих, че каквото и да е важното е да е живо и здраво... А Теди каза:" Хич не ми говори - една майка има предчувствие" - тя беше единствения човек с когото споделих, че усещам че е момченце  Hug
Интуицията май излезе вярна  Joy

# 84
  • София
Мили, мами,

Добро утро kaffeetrmker_2

Имам нужда от помощ. Опитвам се да кача снимки в албумчето martenki2010, стига; до втора стъпка, качвам снимките, но не ги виждам  newsm78 . Може би не правя нещо както трябва?

Благодаря ви предварително!

Мамма  Hug Hug Hug, страхотна работа. Нямам думи просто!   bouquet

# 85
  • София
Bona fides, добре дошла   bouquet
Мамма, радвам се, че те има  newsm51 сайтът е страхотен и този форум ми помага страшно много.
Не разбирам защо януарки се карат. няма смисъл в това. Хората участват в такива форуми, за да си говорят и да се подкрепят, а не да се карат. Ама може би аз греша.
За повръщането доки препоръчва натриев цитрат (много естествен е и съм доволна) и липов чай.
darida, честито за хубавите новини.  stork-boy

# 86
Имам нужда от помощ,настинала съм сериозно ,не се чувствам никак добре,даже и незнам какво мога да пия....наболяваме гърлото ,носа ми е запушен ,не мога да дишам ,болят ме ужасно синусите,главата ми се пръска.Личния ми лекар е 2-ра смяна ,до тогава незнам как ще устискам.Явно ми е отслабнал много имунитета и вече лепя всеки вирус Twisted Evil..........
може ли и на мен на лч паролата за да разгледам снимките Praynig
Аз бях миналия месец така и доки ми предписа : Осцилококцинум (хомеопатично лекарство за имунната система ), Стеримар( това е солена вода във вид на спрей, ако имаш хрема), Прополки (пак си е като лекарство, но е билково и има вкус на бонбон за успокоение на гърлото), Колдрекс макс грип (има парацетамол в него) и Студал (сироп за кашлица).
Разбира се консултирай се преди това с наблюдаващият те лекар, особено ако започнеш да вдигаш температура. При всеки си е индивидуално. Успех и по-бързо да ти минава.

# 87
  • Враца
Време е и да се запиша и аз
от гр. София съм, на 33 години, втора бременност, засега терминът ми е определен за 29.03.2010

Желая Ви успех!
Добре дошла при нас и леко бременеене
Хайде сега добро утро и от мен (боже то си е добър ден) Grinning.Тук във Враца времето е отвратително започна да вали и така ме подтиска,но добре ,че ви има .
Mamma желая на теб и на съпруга ти много здраве и щастие ии да продължавате все така,въпреки умората и обидите.

# 88
darida честити сини гащи  Hug
И моето предчувствие е такова и ще видим дали "звездите ми го говорят" или ще се окаже друго  hahaha

Аз сега да споделя нещо и ще ви замоля да ми се накарате здраво  Rolling Eyes От известно време постоянно имам чувството, че нещо не е наред с бебо, че вече не съм бременна и ей такива неща  Rolling Eyes Постоянно ме гони някаква параноя и все се страхувам, че нещо не е наред  Rolling Eyes Наистина прекалявам вече, обаче как да си го избия от главата не знам..... Rolling Eyes

Tink да не мислиш, че и тук няма да има скандали.Още сме на етап на опознаване, за това сме така примерни  hahaha Във всяка тема има скандали и има хора, които на всяка цена желаят да налагат мнение.А всички знаем, че човек си е индивидуален и разбира нещата по свой си начин.Просто трябва да приемем избора на останалите и нещата вървят гладко и без излишни истерии.

# 89
Карамел, не се притеснявай и се старай да прогонваш тези мисли.
Разбирам те чудесно , защото тази параноя беше и при мен. Особено много се прояви, когато няколко дни се чувствах по-добре и не ми се гадеше... Е, направо откачих - четох в Интернет всякакви статии... Абе - УЖАС!!! Вчера като каза лекарката, че мърда бебо и всичко е наред - все едно камък ми падна от сърцето....
Всичко Е НАРЕД!!!
Не мисли за тези неща - вече сме в периода, в който лошите предположения трябва да не ги мислим!
Мисли си само хубави неща - мечтай си  Hug  Hug  Hug

И аз мисля, че ще дойде момент, в който ще има спорове и кавги, но не мисля, че трябва да много да се вторачваме и да дълбаем. Всеки има мнение, както е казал Алеко:"Разни хора - разни идеали"
Важното е да помним главната причина да сме всички в този форум - да си споделяме, да си даваме кураж и да се подкрепяме взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт