Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 269
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Сред обкръжението
Здравейте и от мен днес!

Честит празник на всички!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

hiki_miki, Бъди много щастлива и да прославиш името  Simple Smile

sisi2000, Честита годишнина  и на теб!

Да ви се оплача - от вчера не се чувствам добре. Досега не съм имала никакви неразположение още от самото начало, освен умората.... Но от вчера направо не издържам - треперя от безсилие. Не знам какво ми става. Днес откакто съм дошла на работа ми идва да легна на клавиатурата smile3507 smile3507 smile3507

# 556
hiki_miki  newsm51 newsm51 newsm51 !Нека всички твои желания,бъдат мои пожелания!!!  Kissing Heart

# 557
Tink болките за момент са остри и много болезнени като че ли се къса нещо в мен и след това изчезват.

Виж тази статия тук за коремните болки по време на бременност:

http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1094

# 558
hiki_miki, честит имен ден  bouquet

Честит празник и на всички носещи имената Вяра, Надежда, Любов и София!
 Пожелавам Ви много здраве, късмет и да бъдете много щастливи мами Simple Smile

На мен пък ми се счупи зъбче днес Sad

# 559
Tasty0703 и на тебе ли ти се счупи зъбче? То това май е някаква епидемия вече, и аз така миналата седмица. Дано не е много зле и да може лесно да се поправи!

# 560
Tasty0703 и на тебе ли ти се счупи зъбче? То това май е някаква епидемия вече, и аз така миналата седмица. Дано не е много зле и да може лесно да се поправи!

Относно чупенето на зъбите от октомври месец на татък ще трябва да почнем да пием флуарид под някаква форма. така ми каза моя зъболекар
За точната марка която е препоръчителна ще ви пиша по късно. Ако някой от вас е на зъболекар тези дни нека да пита

# 561
Момичета, и на мен ми се счупи зъбче!!!

Току що се връщам от зъбар.Ужас!!!Изпилиха ми го малко да не ме дразни и др седмица винтче и две пломби newsm45

# 562
Здравейте и от мен ,аз днес ходих на БХС -късен но резултатите чак другата седмица защото нали са почивни дни и няма как да станат по рано.Ще ме държат под напрежение,дано всичко да е нормално Praynig
Честит празник на всички именници днес  bouquet
Дайте парола за албумчето ако обичате.

# 563

Относно чупенето на зъбите от октомври месец на татък ще трябва да почнем да пием флуарид под някаква форма. така ми каза моя зъболекар
За точната марка която е препоръчителна ще ви пиша по късно. Ако някой от вас е на зъболекар тези дни нека да пита
    Аз пия вече-4 таблетки Флуорин или Zymafluor,всеки ден,нооооо без да сте папкали млечни вкусотийки 3-4 часа преди или след флуора.С първата ми бременност пак пих,но ефекта беше 0 за мен и супер за дъщеря ми-няма нито един кариес!Заслужаваше си

# 564
А на мен пък ми расте мъдрец  Rolling Eyes
Подута съм и почти не мога да си отворя устата Rolling Eyes
За болката и това, че не мога да се храня, дори не ми се говори...то е ясно.

# 565
  • София
Здравейте момичета. Толкова ми е заспало и уморено днес, че само ви чета, не ми се и пише даже. Добре, че съм още в отпуска за да си полежа на спокойствие, но от другата седмица пак съм на работа. Трябва да ходя в РПУ-то да си вадя нова лична карта заради новата фамилия, но май ще го отложа за утре, когато съм по в кондиция.

# 566
Здравейте на всички и от мен!
Сигурно не ме помните,успях да се запиша само в първата тема,после за съжаление нямах възможност да влизам честичко...Сега като гледам колко съм пропуснала за краткото време - голямо писане е паднало  Laughing .Опитвам се да изчета всичко,което сте писали  Wink .От сега нататък съм по-свободна и ще ви посещавам редовно. С интерес следя състоянието на всяка от вас и го сравнявам с моето, засега всичко е наред - растем с бебчо. Ще помоля и аз да ме включите в списъка и ако може паролката за албумите. Само да припомня - термина ми е 02.03.2010 г. - втора бременност  Heart Eyes

# 567
Здравейте момичета. Толкова ми е заспало и уморено днес, че само ви чета, не ми се и пише даже. Добре, че съм още в отпуска за да си полежа на спокойствие, но от другата седмица пак съм на работа. Трябва да ходя в РПУ-то да си вадя нова лична карта заради новата фамилия, но май ще го отложа за утре, когато съм по в кондиция.
Нова лична карта ще можеш да си извадиш след 10 дни. Трябва да са минали 10 дни от сключването на брак за да стигнат данните в РПУ - то. И аз отидох следващата седмица след сватбата и ми казаха, че много съм се разбързала. Аз утре ще ходя да си вадя нова книжка дано не ме глобят много, ч е не съм спазила едномесечния срок, но в КАТ е някакъв ад просто.

По отношение на зъбчетата аз съм на зъболекар в сряда и тогава ще пиша. Аз просто видях, че го няма парче от зъба. Май ще трябва да се вземат мерки newsm78

# 568
Привет и от мен.!
Отдавна  не съм писала,имах малко проблеми ,но иначе всеки ден си ви чета.
Преди два прокървих отново и много се бях ошашкала.Звънях на моя лекар ,каза да лягам да почивам и да му се обадя вечерта ,не се стърпях и отидох да ме видят в Майчин дом.Попаднах на много готина лекара ,която ме прегледа обстойно,преглежда ме дали няма раничка на шийката (слава богу всичко е наред там),после ме гледа на видеозон.Бебока се въртеше ка то шуглаво Laughing,много ме зарадва ,че всичко беше наред.Нямам отлепване на плацентата,явно това зацапване се дължи на това ,че съм спряла отведнъж прогестерона ,койото пиех .Сега го започнах наново,ще го пия до края на другата седмица.
Незнам дали е възможно толкова рано да се види пола на бебето ,но лекарката каза че май Cry пак ще е момче(малко се разочаворах ,но нека да е живо и здраво в края на краищата. Praynig
Предния път нали ви споменах ,че май усетих бебето ,оказа се фалшива тревога ,говорих пак с  лекаря и той каза ,че по скоро е къркорене ,не може толкова рано да го усетя.Със сигурност към 18 сед,за жени раждали ,може и към 16г. седм.Като бях бременна с Еди го усетих в 16 седмица(един ден след рожденния ден на баща ми .А това сега един ден след рожденния ден на свекър ми си въ Crazyобразих .
Честит имен ден на всички празнуващ  bouquetи днес,пожелавам ви от здраве да не се отървете и догодина да си родите едни здрави и пухкави бебета

# 569
добър ден и от мен макар че не пиша ви чета редовно и току що говорих със свекърва ми и тя ми обяснява че вече трябва да съм усетила бебчето,да съм ходила на доктор данеби нещо да не е наред...... newsm45 така се притесниххххххххххххх ох ужас вие как мислите закъснявам ли да го усетя  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт